Bu durumu sıklıkla yaşadığımı düşünüyorum artık. Karşımdaki insanla iyi anlaştığımı düşünürken bir anda duymuş olduğum bir söz, bir davranış... Anında soğutabiliyor kendisinden. 🥶 Somut bir örnek verecek olursam yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişen insan tipi. (Bak yine aşırı sinirlendim ahahhshshshs) Peki ya siz? Karşınızdaki kişi ne yaparsa ondan anında soğuyorsunuz? 😤
Karşınızdaki insan ne yaparsa kendisinden bir anda soğursunuz?
Yalan söylemesi, Bir sürü karşı cinsi takip etmesi , ataerkil zihniyetini gizleyip sonradan ortaya çıkarması , sinsi olması, sürekli karşı tarafı suçlayıp kendisini mükemmel sanması, akpli olması , empati ve saygı diyee ortalıkta çığırtkanlık yapıp bu ikisini sadece kendisi için isteyip saygısız empati yoksunu gibi davranması
Doğrusunu bildiğim yalanları sıralamaya başladığın da soğutuyor maalesef. Bir de aptal yerine konmak zaten belirli bir yaşanmışlığa ve tecrübeye sahibiz hepimiz, kimi kandırıyorsun? Tabi ki kendini kandırır insan. İstediği kadar valla billa desin bir zamandan sonra çalışmıyor. Aklıma gelmişken şey de var "ben senin bildiğin kişilere benzemem" benziyorsun işte aynı hareketler, seni özel kılan nedir yani. İşin içinden çıkılmaz bir hal almaya başlıyor bir zaman sonra bu durumlar. Sağlık olsun.
+ Bir anda her şeyden çekilmesi ve cevap vermemesi + Kararlara saygı duymak yerine saygısızca davranılması + Yalan söylenmesi + Samimiyetsizce davranması