40 yaşından sonra geriye ne kaldı derseniz... Bir ucu yorgunluk... Bir ucu hüzün... Avuçlarımdan damla damla su gibi akıp giden ömrüm... Affı mümkün olmayan kırgınlıklarım... Ve Keşke hiç tanımasaydım dediğim bazı insanlar kaldı... derim. Alıntı
Yaşadığım acı, tatlı bir dünya anı var. Çoğundan bana tecrübe kaldı, olgunluk verdi. Onları yaşamasaydım eğer bugünü yaşayamazdım. İnsanları tanıyamazdım, kime nasıl davranacağımı bilemezdim. İyiki yaşadım diyorum.
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet yaşadıklarımız bizi biz yapan unsurlar tecrübeler onlar olmasaydı şu anki biz olamazdık çok güzel düşünüyorsunuz...
ömür dediğin, yazılmış bir kader satırı. sen sayfaları çevirdin, şimdi ise satır aralarında saklı hikmeti okuma vakti.
yorgunluk bedenindir, ama hüzün. hüzün nefsin terk edemedikleridir.
avuçlarından akan ömür suyuysa, senin değil, zaten emanet olanın geri dönüşüdür.
affedemediğin her kırgınlık, kalbini taşıyamayacağın kadar ağırlaştırır. ve 'keşke tanımasaydım' dediklerin, belki de seni O'na bir adım daha yaklaştıran imtihanlardır.
unutma, her gelen, seni senden almak için gelir. her giden, seni sana bırakır. şimdi sükunetle sus ve bil ki, hiçbir şey, vuslatın gölgesinde kayıp değildir.
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Ne güzel yazmışsınız yüreğinize sağlık kaleminize sağlık çok doğru sözler ben de aynen bu şekilde yapmaya çalışıyorum...
Evet yorucu geçti ama sanırım 40 yaşından sonra hayata daha daha güzel bakarsın ve hayata o zaman yeniden başlar arkaya bakmamak şartıyla bir daha aynı hatalara girmesin
her şey değişir hayata daha iyi tutunursun şimdiye kadar hep ders aldık sınav değildi tamamen yaşamamız gerekiyordu yaşadık şimdi daha iyi yaşamak için
40 yaşından sonra ne kaldı dersem... Ayakların sızısı olmadan uyunmayan her gece, Hakaretsiz geçmeyen her gün, Her olayda Aldatılmış saf bir kalp, Hayattan nefret eden bir aksi seda...
Ne güzel o halde evlisiniz belli kaç yıllık evlisiniz
Soran
1 yıl
Evli değilim üç çocuk annesiyim beraber yaşıyoruz...
Cevap sahibi
1 yıl
Neyse halka açık yazamadın duygusal mısınız çocukların iyi geliyor mu sana
Soran
1 yıl
Elbette iyi geliyor çocuklarım onlar benim yaşama sevincim hayatta kalma nedenlerim...
Cevap sahibi
1 yıl
Kapalısınız hem de olgun gelebilir haliyle çocukların Erkek mi
Cevap sahibi
1 yıl
Neden sustun Kadın değilim diye mi halka açık konuşamıyorsun sen şişman mısın
Soran
1 yıl
Daha fazla konuşmak istemedim, çocuklarım bir erkek iki kız..
Cevap sahibi
1 yıl
Neden ki kötü bir şey yapmıyoruz ki sohbet işte sorunu beğeneyim gelir misin
Soran
1 yıl
Elbette kötü bir şey yapmıyoruz ama ben yanlış anlaşılmaktan tedirgin olan biriyim o yüzden yanlış anlaşılmak istemem...
Cevap sahibi
1 yıl
Size öyle bi takıntı neden yaşatayım ya ben o bildiğin toplumdan değilim her konuda saygı duyan insanları dinleyen biriyim beni bilemezsin halka açık konuşamıyorsun belli gzliden çıkayım gel burada rahat olmazsın ama