Nedir sizde eksikliğini her yalnızlıkta hissettiren, belkide boğazınızda bir düğüm, gönlünüzde buruk bir düşme hissi bıran, bir olmamışlık, çoğu kez mahsın kılam ama en çokta yarım bırakan?

Nedir sizde eksikliğini her yalnızlıkta hissettiren, belkide boğazınızda bir düğüm, gönlünüzde buruk bir düşme hissi bıran, bir olmamışlık, çoğu kez mahsın kılam ama en çokta yarım bırakan?
En başta son yirmi dört senedir babamın hastaligi, ölümü takiben annemin rahatsızlığı üzerine geçmişte akademik hayat , işe girme derken gençlik geçmesi. Yaşama sevinci , babamın emekli olup hızlıca hastalığı onunla yapacaklarımız vardı. Sınavlarım ağır oldu değerli büyüğüm. Hep kosturdum Allah kabul etsin asla şikayet etmem ama yaşayamamak layiki ile birçok şey var. Umarım ömrüm kalır görür ve biraz yaşarım Allah izin verirse sağlığımız olur ise. Endişe her gün eriyen bir baba , anne anlatacağım üzüntü var , hüzün var. Biraz daha eğlence , yaşamı yaşanabilir kılmak çok önemli. Hayata bağlanma nedeni olmalı. Umutlar var umudumuz kaybolmasın.
Geriye bakıp kaybettiklerimi, yapamadıklarımı, keşkelerimin hesabını yapıp, pek düşünmem. Önüme bakıp elimdeki olanları iyi kullanmaya odaklanırım.
aslında her şey az biraz yarım gibi... ama bıraktım ben artık. olduğu kadar... olmadığı kader...
:)))
Cevap
3Cevap
Hayatımda zaten tamamlanan bir şey yok daha
o onu istiyorum. gelmedi
Ümid edirəm ki, qədrini bilmir, çox təəssüflənir
azeri değilim ama konuşabiliyorum
men azeri değilem ama biraz danışabilerem
Kız çocuğu büyütmek
Geriye kalanları süratle tamamlamaya çalışıyorum.
Aile sevgisi😞
Hayaller diyelim şu anlik
Çocukluk olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?