Görseldekiler doğru mu yoksa bazılarının tesellisi midir sizce 🙂

Görseldekiler doğru mu yoksa bazılarının tesellisi midir sizce 🙂

Genelde öyle olurlar. Şahsen sitede yalnızım iki kişi olsun sağlam olsun yeter gerek yok çokluğa çokluk b*kluk getirir , içi boş kişilerden oluşan yalaka kalabalığı oldum olası sevmedim.
kaliteli insanlar bir dönem yalnız kalabilir. Benim gibi. Ama ben hiçbir zaman yalnız olmadım. Melekler vs hep benimle. Ayrıca bin tane 50 kuruşluk arkadaşınız olacağına bir tane milyonluk dostunuz olsun daha iyi. Benim dostlarım ve çevremde çok kaliteli insanlar.
Evet öyle olur, kimseye yalakalık yapıp kendilerini beğendirme çabasına girmezler. Neyse o olurlar içleri dışları birdir vebu tür insanlatr sevilmez yalnız kalırlar. Bizim milletimiz bayılır nerde it, kopuk var onun peşinden gitmeye 😂
Hayır sırf yalnız takılıyor diye kaliteli diyemez. Bazıları tercihen yalnızdır bazısı mecburiyetten çünkü yanında durmak isteyen insan yoktur onun sebebi de kesinlikle kalite de değildir
😌☝️
Teşekkür ederim ✌️
Cevap
7Cevap
kaliteli insanlar yalnızdır genelde
Evet genelde bence de
Hem doğru hem de biraz teselli gibi. Yalnızlık insanlara göre değil, insan ister kaliteli olsun ister olmasın.
Sadece teselli amaçlı yazılmış. Kaliteli insan kaliteli insanlarla olur. Yazılan ve çizen her şeye kanmamak lazım.
Kaliteli insanın beklentileri de yüksek oluyor. Yalnız kalması muhtemeldir.
Kaliteli insanlar yalnız olmayı seçmezler aksine hep yakınlarında biri olsun isterler ama çevreleri yanlarında böyle kişilerin olmasını istemediklerinden yalnızlığa mahkum edilirler
Evet ondan böyleyiz.
Kalite ve yalnızlık sanmıyorum ya
Bu benim sonuncu maddeye katilamiyorum ama
Hepsi var çok şükür
Dogrudur abim
Dogrudur. Kendimden biliyorum :)
Olur
Evet
Alakası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?