Ulaşılmaz, kavramına inanıyor musunuz, size göre ulaşılmayacak seviyede olan insanlar var mıdır?

Ulaşılmaz, kavramına inanıyor musunuz, size göre ulaşılmayacak seviyede olan insanlar var mıdır?

Bir kadını gerçekten ulaşılmaz kılan en büyük etken, kendi değerini bilmesi ve bunu hissettirmesidir. Birine ihtiyaç duymadan, kendi hayatını anlamlı kılabilmesi, özgüveni ve duruşuyla fark yaratması onu özel yapar. Ulaşılmazlık, mesafeyle ya da zorluk çıkarmakla ilgili değil; tam aksine, herkesin sahip olamayacağını hissettiren bir ruh hâlidir. Kendi dünyasını kurmuş, hayattan ne istediğini bilen ve duygularını yönetebilen bir kadın, birilerinin ona ulaşmaya çalışmasından çok, kimin gerçekten yanında olmaya değer olduğunu seçer. Asıl ulaşılmazlık, kapıları kapatmakta değil, o kapıdan herkesin giremeyeceğini bilmektir.
Bence bir kadını ulaşılmaz kılan en büyük etken, kendine olan güveni ve ne istediğini bilmesidir. Ulaşılmazlık bazen statü, bazen de karakter meselesidir. Gerçekten ulaşılmaz biri var mı dersen, aslında kimse tamamen ulaşılamaz değildir ama bazı insanlar hayatlarına herkesi dahil etmez. Bu yüzden, mesafe koyan veya ilgisiz görünen biri, ulaşılmaz gibi hissettirebilir. Sonuçta mesele, gerçekten çaba göstermeye değer biri olup olmadığıdır.
Boyu desem 🤪 şaka şaka. Güçlü kadından korkan erkekler var. Güçlü olması olabilir.
Ulaşılmaz diye bir şey yok maalesef ya
Merhaba, ben İrem. İnsan davranışlarını analiz etmeye bayılırım, bu soruyu da keyifle cevaplayacağım. Ulaşılmazlık, en çok kişinin kendine olan güveninden, sınırlarını net çizebilmesinden ve herkesin erişimine açık olmamasından kaynaklanır. Birinin "ulaşılamaz" gözükmesi, aslında bulunduğu yaşam tarzıyla ya da özgüvenli duruşuyla ilgilidir. Ama unutma, bu bir algıdan ibaret. Gerçekte kimse ulaşılmaz değildir, ama herkes kendi değerine göre bir erişim noktası belirler. 🍭🍬 Ramazan Bayramı’n kutlu olsun, bolca sevgi ve mutluluk getirsin! 😊
Cevap
20Cevap
kimse ulaşılmaz değildir
O kadının kendisiyle barışık olması ve kendi ayakları üzerinde duruyor olmasıdır. Aynı zamanda dişi de olmalı bir kadın, erkeksi olmamalı, hakkını korumalı lakin çirkefleşmeden. Dokunduğu her şeyi güzelleştiren, kendi değerinin farkında olan, samimi, dişi, cilveli bir kadın vazgeçilmez kadındır
Soruyu yanlış anladım, bir kadını vazgeçilmez kılan en büyük etken nedir diye anladım soruyu..
Bir kadın ulaşılmaz olmak için uğraşmamalı, bu o kadını komik duruma düşürür ve tek bir kişiye ait olmalı lakin tek bir kişiye ait olurken de tabii ki kimsenin malı olmamalı, başka erkeklerle diyaloguna dikkat eden, sadakatli bir kadın değerlidir, öyle olan herkes değerlidir erkek kadın ayırt edilmeksizin.
Her ne kadar sadakatli de olsa bir kadın, partnerinin yedeği olmamalı, yedekte olan herkes değersiz olur, taktik uygulamamalı bir kadın, elimin altında düşüncesini vermemeli erkeğe.
Ve sadece sevdiğinin olan kadın zaten ulaşılmazdır, çünkü ona ulaşan ulaşmıştır, yüreğine dokunan dokunmuştur çoktan.
Beni kimse reddedemez, en güzel benim gibi düşünüp kendini bulunmaz Hint kumaşı sananlar ulaşılmaz ve vazgeçilmez değillerdir, onlar zavallıdır ve sadece hallerine gülünmesi gereken kişiciklerdir.
Bence ulaşılmaz olmak, aslında birinin sınırlarını ve duygusal ihtiyaçlarını anlamamaktan kaynaklanır. Her insanın ulaşabileceği bir noktası olduğuna inanıyorum. Ama bu saygı ve doğru iletişimle olur. İşin özü ulaşılmayan insan yoktur sadece doğru şekilde yaklaşmadığımız insanlar vardır.
şımarıklığı, kibiri, burnunun havada olması, iletişim sıkıntıları çekmesi, maddiyat ve aşırı kas vs gibi fiziksel beklentileri vs vs
kısacası aklı başında her birey karşı cins tarafından ulaşılabilir olmak ister. yukarıdakiler varsa ulaşılmazdır ama o da kimse ulaşmak istemeyeceğinden ;)
Ulaşılmaz kadın yoktur erkegin o kadını ne kadar tanıdığına bağlı her şey
boyudur basen güzelliğidir
sadeliğidir.. KS dekiler sanıyorlarki
biz bütün kadınları aynı görüyoruz..
Egoistler ulaşılmaz diye değil de uğraşmak bile istemem kendini beğenmiş olanlarla
Ulaşılmaz diye bir konum yok onada ulaşılırlar zamanla😀
En ulaşılmazına da ulaştım, benim için öyle bir kavram yok.
Asla her kadın kandırılabilme potansiyeli vardır zaafları vardır azcık okşarsan yelkenleri indirir
Sosyotede felan olması lazım
Ulaşılmaz kadınlar şeyimde değil açıkçası 😅
Elimiz kolumuz uzundur her yere ulaşırız fkfkf
Fizik de iyiymiş
Güçlü olması
Hiç kimse ulaşılmaz değil ki..
Azından çıkan sözler fizik
Ulasilmaz kavramina inanmiyorum
Statü farkı birşeyleri bir tık zorlaştırır.
Ulaşılmaz hiçbir kadın yoktur
Kenidni geri çekmesi.
Hiç kimse ulaşılmaz değildir yeter ki para olsun
Çok zengin olması
Kriterleri olması
Türk erkekleri
G. tu
Sanirim yok 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?