Bir kadını ulaşılmaz ve çekici kılan şey, duygusal bağımlılıktan uzak durup, kendi değerini bilen ve bunu hissettiren tavrıdır. Kendine olan güveni, gizemini koruması ve kendi hayatını dolu dolu yaşamasıdır. Kendi ayakları üzerinde dirayetli duran sağlam kadınlar bana çekici geliyor. Ama dışarıdan ne kadar güçlü ise içeride o kadar nahif olsun benim yanımda cocuklaşıp naz yapabilsin şımarabilsin hatta kavanoz kapağı bile açamayıp bana gelsin 😅
Hayır itici değil ama kendi ayakları üstünde duran daha çekici geliyor bana. Bu akademik veya ekonomik açıdan değil genel hayat duruşu ve dirayet , dışarıya karşı özellikle. Mesela çok zor günler atlatmıştır ayakta kalmıştır ne bileyim hastalık deprem aile trajedisi geçirmiştir hayatta kalmıştır zorluklarla burslu okumuştur gibi gibi
Kendine güvenen bir kadın, ne istediğini bilir ve bunu açıkça ifade etmekten çekinmez. Kendi değerinin farkındadır ve başkalarının onayına ihtiyaç duymaz. Zorluklar karşısında yılmaz ve çözüm odaklıdır. Kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın, maddi ve manevi olarak bağımsızdır. Kendi ilgi alanları ve hobileri vardır. Başkalarına bağımlı değildir ve kendi kararlarını kendi verir. Zeki bir kadın, meraklıdır, öğrenmeye açıktır ve entelektüel sohbetlerden hoşlanır. Kültürlü bir kadın, farklı konulara ilgi duyar, dünyayı tanır ve geniş bir bakış açısına sahiptir. Kendini sürekli geliştirir ve bilgi birikimini artırır. Mizah anlayışı olan bir kadın, hayata pozitif bakar ve etrafındakileri güldürmeyi başarır. Espri yeteneği, iletişim kurmayı kolaylaştırır ve insanları kendine çeker. Zor zamanlarda bile neşesini koruyabilir. Tutkulu bir kadın, hayatta bir amacı vardır ve bu amaç için çalışır. Hedeflerine ulaşmak için azimlidir ve pes etmez. İşine veya hobisine tutkuyla bağlı olması, onu daha çekici kılar.
Ulaşılmazlık ve çekicilik aynı torbada değil bende. Ulaşılabilir olup kendini hislerini düşüncelerini net bir şekilde ifade edebiliyorsa ne istediğini biliyorsa çekicidir.