Olur ya bir arkadaş ortamındasınızdır , ama hani bir yere gidilecek veya bir şey yapılacak senin gitmeni beklerler. ya da olur ya seninle pek sohbet etmeyip kendi aralarında konuşurlar. Veya ne bileyim istemediğiniz halde istemediğiniz bir ortamda bulunmak gibi. Bazen en yakın arkadaşlarım dedikleriniz bile bu tür şeyler yapabilirler. Sen varken oldukları gibi takılırlar. Bir yandan gitmeni beklerler. Gidersin , peşine hemen bir yere giderler.
Güncellemeler
1 yıl
Hayret aylar sonra süper soru 😂😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bulundum da kaçmayı başardım
bulundum maalesef
Ztn kötü hissediyorum bunu okuyunca daha kötü hissettm saol
Kusuruma bakma şu an hissettiğim şeyi yazdım. Üzdüysem afola 🤲 ama takmamak umursamamak en iyisi.
Öyle ortamlardan direk uzaklaşıyorum.. Kendini düşürmeye gerek yok.
Şimdi düşündüm de mesela ben alkol kullanmıyorum. Arkadaşlar kullanıyor. Belki de öyle bir durum olduysa ondan çağırmadılar veya söylemediler bellide
Yok genelde ortamlarin aranilan yuzuyum bensiz olmaz diyolar cidden ben yokken de eglenmiyolar jdbfb
Normalde bende öyleyim de sanırım ilk defa oldu 🥲
Belki yanlis anlamissindir
Evet paylaşım yapmışlar. Onu mu yanlış anlıcam. Vaktiyle de yapmışlardı. O zamanlar zor durumlardaydımm. Hani nakit olarak sıkıntıya düşmüştüm baktım dağ evine gidiyorlar aramıyorlar mangal yapıyorlar aramıyorlar felan. Artık umursamıyorum ya. İyiler hoşlar da arada yapıyorlar. He belki de içmişlerdir. Ben alkol içmediğimden ortamına girmediğimden belki de o yüzden hiç konuyu açmamışlardır.
Bence alkol ictikleri icin cagirmamislardir cunku bazen biz de plan yaparken atıyorum icimizde evli varsa onu cagirmayiz kalinacak bi yerde vs.
İşte alkol kullanmışlarsa sorun değil. Ama yoksa işte o zaman öyle dert ediyorum.
Bence hic dert etme seni sevmeseler dislasalar hep yaparlardi sadece oyle ortamlarda sıkılacagini dusunmuslerdir
Hepsi çocukluk arkadaşım. Zaten dert etmiyorum da bazen oluyor. Belki de ben yanlış anlıyorum. Mesela bir ara bu tarz bir şey oldu dediler islam sen alkol içmiyorsun felan dedim bari söyleyin ki bileyim dert etmeyeyim. Ama dediğin gibi sorun etmemek gerek.
Alo, abi biz toplaniyoruz da seni cagirmiyoruz haberin olsun. Mu desinler hdjsbf
Mecburi bir durum ise görünür kaybolurum ama mecburiyet yoksa ve henüz ortama girmemişsem kimse ikna edemez
Öyle bi ortamda bulunmam istenmediğim yerdede durmam zaten.
Belki mecburiyetten bulundun.
olabilir
Bulunmam aitlik hissi olmayan yerde durulmaz
Yasamadık desek yalan olur
Değil mi insan mutlaka bu durumu yaşıyor
Hayat biraz da dıslanmaktır 😔
Ya ben aslında pek umursamam da işte bazen böyle canım sıkılıyor bu durumlar da. Zaten ilk defa oldu tuhafıma kaçtı.
Bunu hayatında yaşamayan yoktur diye düşünüorum. Özgürlük dediğimiz sorumluluk sahini insanlar için tam uygulanabilir değil.
Mutlaka yaşayan vardır bence de. Tuhaf bir duygu. Kötü hissettiriyor.
Neden burdayım diyorum genelde evet.
Burası çok takılınmaması gerekilen bir yer. Ben sık olmasa da ara ara bakınıyorum. Kafa dağıtmak yazmak konuşmak iyi geliyor öyle. Tahminimce kafa yorhunluğundsn buraya uğruyprsundur.
Maalesef çok yasadim
Bazen olabiliyor
Bulunmam hiç girmem bile
Veya şöyle diyeyim ben yaşadım. Samimi olduğun arkadaşlarınla vakit geçirdin geç oldu. Sonra sohbet ettiniz baya neyse geç oldu gidip uyuyayım deyip ebe geçtin. Ve onlarda eve geçecekken bir baktın dışarıya yemeğe gitmişler. Böyle durum da ne yapardın veya yaşadın mı
Bana teklif etmemişlerse aç olduğumu bilip arkadaşlığı sonlandırırdım
Daha şimdi yaşadım. Ve hani çocukluk arkadaşlarım. Okeye çağırmışlardı gittik geldik felan sonra sohbet muhabbet. Sonra baktım hani hava da soğuk uykum da var. Bir yandan herkes eve gidecek gibiydş neyse bende baktım biraz tuhaflar eve geçtim sonra baktım yarım saat sonra arabayla gittiler. Biraz tuhaf hissettim.
Bulunmadım