AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yorumlarda yazdıkların istifcilik değil eskiyi atmamak bir ürün ucuzken alınır eve konulur 1 yıllık tüm ihtiyaçlarını ucuzken alır istlflersin buna karabirsacilik diyen de muhtemelen günlük yaşayan kimsedir
Hoş bişi değil bildiğin bir ürünü alıp karaborsacılık yapıyorsun
Karaborsa değil ya 😅 ben mevcut şeyleri saklıyorum çöpe atsam israf etmişim gibi hissettiriyor. Mesela dondurma kuruları yıkar saklarım. Market poşetlerini katlar saklarım. Karton kutuların bantlarını söker saklarım. Eski kıyafetleri keser temizlik bezi yapar düğme fermuarlsrını söker saklarım 😅
Hayır bende yok fazla hiçbir şeyi sevmem
Dondurma kabı da mı saklamıyorsun? 😅
Ben değilim ama sayılırım yine de
Ne gibi şeyler istifliyorsunuz?
Teknoloji ve nostaljik elektronik diyeyim
Güzelmiş
Minimal bir hayat istiyorum ama bu yüzden olmuyor
Ah ah benim de öyle. Eski modemler, tarihi eser pcleri atmıştım onun kabloları. Eski yazıları silinmiş klavyeler. Bozuk ve eski şarj aleti kabloları. Eski bozuk usb leri saklıyorum ben var mı sende de böyle 😅
Olmaz mı bazanın altında 6 tane modem var biri US-Robotics marka güçlü diye Türkiye'de satışı yasaklandı. Konferans telefonu bile var. Büyük toplantı masalarında ortaya konur herkes duyar sesi herkes konuşur daha neler neler var 😀😀 kara kutu uydu cihazı da duruyor ve 6 yaşımda ilk müzik kursuna başladığım klavye de sağlam ve eksiksiz olarak duruyor hatırası var ama konferans telefonu ne alaka onu anlamıyorum nereden gelmiş bana hatırlamıyorum 😂😂
Konferans telefonu beni benden aldı 😂😂öyle gereksiz ve alakasız şeyler bi bende olur sanıyordum 😂😂
Alakasız bişey isteyen bana geliyor zaten 😂😂
Haha istifçi olunca böyle 😅 ben atadan istifçiyim neler neler var. Zamanında biri taşınmış aspiratör de bize vermişti 15 sene durdu😅 en son hurdacıya verdim
Ben de öyle yıllarca duruyor taşınırken ayıklıyorum hurdacıya çöpe vs 😂😂 zor aslında çekilmez ama yapımız böyle
Valla hiç iyi değil biliyorum ben ama engel olamıyorum kendime 😅
Bende engel olamıyorum hastalık gibi
Valla ya. Bende bir de bunlar yüzünden normal eşyaları koyacak yer kalmadı 😅
Ben de öyle arada sırada eğlendiğim şarkı çaldığım klavyemi topladım mesela yer yok diye ve daha kafamda projeler var onlara başlasam adım atamam. Bu eve taşınınca bazı şeyleri attım sattım ona rağmen böyle. 3D yazıcımı sattım, stüdyodan kalan amfilerim vardı sattım, bi çok sağlam bozuk joystick vardı bozuk olanların içinden parça söktüm dışını attım sağlam olan 2 tane bıraktım diğerlerini yeğenlere verdim. Bitmiyor evde ıvır zıvır 😂😂 4 tane blender motoru var birini gravür aleti yapmışım diğerleri motoru sağlam bi proje için tutmuşum duruyor işte 😂😂
Vayy bu istifçilik konusunda yarışabilir 😂😂
Yarışabiliriz 😅
Adil bi jüri bulmak lazım 😂
KS üyeleri olsun 😂😂
Tamam gelip evimize baksınlar puan versinler 😂😂
İyi bir rakip var karşımda ama kendimden eminim 😂😂
Dostça bir kapışma
Kesinlikle öyle 😂
Kaybeden gofret alır. Anladın mı 😀😀
Ooo o zaman söyleyim ben fıstıklı severim 😅 şu dağınık çikolatadan 🥳
Tamam anlaştık 🤝🏻🤝🏻
Anlaştık 🤝🤝
Çok iğrenç bir durum allah kurtarsın
Valla öyle 😞
İstif?
Mesela genelde insanların çöpe attıkları şeyleri bir gün değerlenir diye saklamak 😅
Örnek vereyim dondurma kuruları yıkar saklarım. Market poşetlerini katlar saklarım. Karton kutuların bantlarını söker saklarım. Eski kıyafetleri keser temizlik bezi yapar düğme fermuarlarını söker saklarım
Birisi beni anlattı galiba 😂 fazlası var eksiği yok
Dökül sende hadi bekliyorumm
Dolabımın bir kısmı tamamen dondurma vs kutusu dolu. Mutfak bir bölümü tamamen market poşeti. Apartmanın deposu kutu dolu. Eski kıyafetlerimi kedilerimin altına seriyorum bez yapıyorum. İkinci el bulursam kaçırmam
Aman allahım sen ben misin?
Ya da sen bensin
Olabilir 😂
Ne istifliyosun
Her şeyi 🙈 mesela dondurma kutularını yıkar saklarım. Poşetleri katlar saklarım. 5senedit gitmediğim kıyafeti katlar saklarım. Eski bazı kıyafetleri keser bez yaparım düğmelerini fermuarlarını söker saklarım gibi gibi şeyler
Ben beğendiğim çakmakları ve parfüm kutularını saklıyorum😅 sen israf mı sevmiyosun
Ayy evet bende beğendiğim küçük kutuları saklarım 🥳 özellik iPhone kutularını
Her ay iphone mu alıyon aq😅
Tee iPhone 4-7-11 kutuları halaa duruyor. Ayrıca aq ne? Adam gibi normal konuşamıyorsunuz? Şurda eğlenmek gülmek için paylaşım yapıyoruz
Pardon ya. Ama sanal alem burası, aq falan kullanılır ya sakin ol tadını kaçırmak istemedim