Sivilcelerden Kurtulmak İstiyor musun?

Gercekten sivilcelerimden kurtulmak istiyorum diyorsaniz okumaya devam edin gençler. Şimdi nasıl başlasam dört hatta beş senedir sivilcelerle boğuşan bir kızım. Yaşım 20 yani ergenlik falan filan faslını geçin. Evet bende çok arattım googleden sivilceye ne iyi gelir ne kötü gelir. Limon, aspirin, elma sirkesi, imex krem, karbonat, ve üç beş çeşit krem ve ilaç... Piyasayı yüzümden geçirdim yani. Ama bir gün ha söndü ay şurası azaldı gibi sanki demeye kalmadan diğer gün yanağımdan alnımdan çenemden fırtlıyodu lanetler. Giden paraya mı üzüleyim (malum öğrencilik) yoksa yüzümün hergün daha bir kötü oluşuna mı? Neyse çok uzattım galiba ama cidden çok çektim be arkadaşlar anliyorum halinizden. Birgün aktara gittim ve dedimki bana bişey ver abi ben bir ay sonra sana gelip dua ediyim sivilcelerimi geçirsin ama uçma fiyatta da haniii :D ve geçmezse koyarım önüne haberin olsun dedim. Abartısız anlatiyorum dusunun oyle bezmisim. arkadaşlar size almanız gereken iki şey söylücem 1- vişne çekirdeği yağı 2-softto+plus (akne için olanı ve bu bir sabun) neyse banyonu yap çık yüzüne bu yağdan sivilcelerin oldugu bolgeye masaj yaparak 5 dakika yedir. Öyle yat yıkama falan yok. Diger gun sabunla kalkinca bir yika ve aksam yine yagi sur yat. Bunu sadece 15 gun yap (egerki yuzunuz cok yagliysa kil maskesi kullanimini onerrim bu islemle haftada bir kez yapmak sartiyla) neyse zaten ilk uç gunden farkı göreceksin. Mükemmel bişey yani 1 ay yap bu işlemi zaten bu soyledigim yağda sifir sikinti size garantisini verrim. Neyse velhasil ha bu arada asla el havlusuyla kurulamayin yuzunuzu arkadaslar peceteyle yapin bu kurulama isini. Hah neyse sonrasinda bana tesekkur edeceginizden eminim. Umarim isinize yarar. şu an yüzüm pırıl pırıl ve lekesiz isteyenlere özelden eski ve yeni halini de atarım saygılar sevgiler :)
Güncellemeler
+1 yıl
Ha bu arada fiyatları da sabunun 5 6 tl gibi bişey, vişne çekirdeği yağınında 15 tl civarinda bisey fix yani. Cok uçuk bir fiyatı olmadığı için öneriyorum sizede
Sivilcelerden Kurtulmak İstiyor musun?