Ben böyle hayatın.
Herşeyden İğrenip İnsanları Silmek İstiyor musunuz?
Ben böyle hayatın.
Geçen sene iş arkadaşımın doğum gününde ona hediye alan tek kişi oldum. Samimi değildik ama pasta alma ve hazırlama planlarına beni de dahil ettikleri için hediye alma gereği duydum. Onun doğum gününden 2 ay sonra benim doğum günümü o hariç herkes kutladı. Gelde kinlenme. İnanın karşılık beklemek değil bu, sadece o gün herkes kutlarken kutlayıp geçsin isterdim. Görmezden duymazdan gelinmesi incitiyor insanı. Bu kişiyle şu an çok samimiyiz ve doğum gününü kesinlikle unutucam. İnsanlara hakettiği değeri veremek gerekiyor
Ben artık değer vermekte görmekte istemiyorum gibi :)
Kendime yetebilirliliği öğrendim genel olarak o yüzden kimseden bir talebim olmuyor.
Kendime yaslanıp dik yürümek en güzeli. Ne zaman hangi konuda olursa olsun güven duyduğumda veya söz aldığımda hep beklenilenin aksi oluyor.
Bir Yıldız Tilbe sözü "Hepinizden nefret ediyorum ama tek başına canım sıkılıyor" 😅
Daha dün ben de böyle bir ruh halindeydim. Ve hiç düşünmeden samimiyetsiz bulduğum herkesi silme kararı aldım. İnsanlardan genel olarak soğuduğumu hissediyorum gerçi, her zaman bir sahtelik yakalamazsam olmuyor çünkü. Nasıl olduğunu sormayan biri sana değerin zerresini vermiyordur zaten. Tek bir hatada siliyorum ben de artık. Bu arada böyle sorular ilgisini çekmez buradakilerin.
Cevap
0Cevap
Sık sık bu isteği duyar oldum.
İnsanları silmeyi istediğim gibi bazen kendimi silesim geliyor 😒
Evet, çünkü insanlar nankördür bytorocum...
Öyle pisikocum :D maalesef
evet kesinlikle
Bazen arada oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?