Arkadaşlar çok farklı hissediyorum lütfen yardımcı olun?

Arkadaşlar ben çok hisli ve çok ince düşünen biriyim takıntılıyım.

psikolojik sorunlarım vardı çözmeye başladım daha sonra kendimi bulmaya başladım.

hani diyorlar ya bir ben var benden içeri

o hissi yaşamaya başladım içimdeki o duygular temizlenince ortaya asıl kimliğim (öz) ve travmalardan etkilenen diğer kimliğim çıkmaya başladı ben farketmeye başladım yani.

çok aşırı düşünen biri olduğum için bu farkındalık bana öyle ağır geldi ki dünyanın yalan olduğu aslında bir oyun sahnesinde olduğumuz içimizde bir nur olduğu ve aslında ona ulaşmaya çalışırken huzur bulduğumuz hissi.

ben yollardır psikolojik ağrılar sıkıntılar çeken biriyim birden bu ağrılar geçmeye başladı. Vücudumu kuş gibi hissetmeye başladım. Fakat sorun şu ki

bu his beni korkutuyor çünkü benim zihnim hiç susmayan bir zihin bir konuya odaklanınca istemsiz sürekli onu düşünüyor bu kez hayattan zevk alma hayatın akışında kalma hissim düşmeye başladı sanki her an ölücem hissi gelmeye başladı.
Sürekli panik atak geçiriyorum , içimde bi yangı olmaya başlıyor , bura hayalse ben burada napıyorum hissi aşırı kötü hissettiriyor. Çok daralıyorum. Çok büyütüyorum küçüklükten beri böyleyim olayları aşırı düşünüyorum (iştemsiz) çok kapılıyorum.

sizce ne yapayım hayat zehir olmaya başladı

Arkadaşlar çok farklı hissediyorum lütfen yardımcı olun?