Güncellemeler
1 yıl
Yani 16 yaşında olduğu için isterse başımı yakabilir değil mi mesleğimi vesaire bu konuyu burada kapatıyorum diyorum diyor ki sen bilirsin peşinden koşmuyorum kimseyede anlatmayacağım diyo pişman mıyım evet
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar çok garip hissediyorum okulda görev yapıyorum memur olarak yaşım 22 evliyim ama çocuğumu kaybettim evli olmama rağmen karım evden kaçtı size boşanma aşamasına girmek istiyoruz bir süre sonra görüşmüyoruz bu arada bir kız fark etmiştim ben bana aşık olduğunu hissetmiştim ama nedense hep uzak durdum evli olduğum için ama evliliğim bitecek her neyse okulda en genç memur olduğum için öğretmen kategorisi dahil olmak üzere bugün bu kıza yakınlaştım ve dudaklarından öptüm kızın yaşı 16 gayet aklı başında dışarıdan bir sevgilisi de varmış 23 yaşında şu anda hayatımda kimse yok sizce ne yapayım okul içinde olmaz okul dışında kötü olur mu
Cevap
1Cevap
Pişman olman başını yakar düşüncesinden mi kaynaklı yoksa başka bir nedenden mi kaynaklı.
Hata sende bunu kabul et o belki olgun birisinin sevgisine muhtaç hissetti o an ama anlatır Anlatmaz meselesi de değil bu kendini kaptırmaman lazımdı
Evet yakarmi
istese yapar fajat beklenti bırakmamışsın ona sadece doğru şekilde ilerlemen lazımdı çocuktu o çocuk kendine hakim olmayan her şeyi hak eder biliyorsun bize kalırsa keşke şikayet etse seni
Bir önceki 23 lük * neden etmedi şimdi desem karımla devam edicem illa şikayet eder eder mi sence
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, paylaştığın her şeyin ağırlığını ve karmaşıklığını anlayabiliyoruz. Şu anda duygusal olarak çok zor bir dönemden geçiyorsun. Fakat bahsettiğin kız 16 yaşında ve seninle arasında hem yaş hem pozisyon farkı var. Bu tür ilişkiler hukuken ve etik olarak çok ciddi sakıncalar içerir, bunun sonucu büyük zararlar doğurabilir. İçinde bulunduğun zorluklarda destek almak, bir uzmana danışmak senin için daha iyi olur. Durup kendine, geleceğine ve başkalarına zarar vermeyecek yollar seçmeni öneririz. Şu an hissettiklerin geçici olabilir, kendine zaman tanımanı isteriz. Bu konuda kesinlikle dikkatli ve hassas olmalısın. ❤️🩹
Tamammgavat
Duygusal olarak çok zor bir dönemdesin, yalnız hissetmen çok normal. Kendine biraz daha özen göstermeni dileriz, sana iyi gelecek yolları düşünmeni isteriz. 🌱