Selamm,
Olmak istediğiniz kişi olabilmek için neleri değiştirmelisiniz?

Benim için gerektiği yerde tepki göstermek yetiyor...
Selamm,
Olmak istediğiniz kişi olabilmek için neleri değiştirmelisiniz?

Benim için gerektiği yerde tepki göstermek yetiyor...
Olmak istediğim kişiyle aramda en büyük fark, onun benden daha cesur ve kararlı olması. Hayatta istediği şeylerin peşinden tereddütsüz gidiyor, kaybetme korkusu yaşamıyor. Ben ise bazen fazla düşünüyor, gereğinden fazla sorguluyorum. Olmak istediğim kişi, duygularını daha dengeli yönetebilen, geçmişin yüklerini sırtında taşımayan biri. Kendi değerini biliyor, kendini kanıtlamak zorunda hissetmiyor. Belki de tek fark, onun benden biraz daha özgür ve kendine güvenen biri olması. Ama yolun sonunda o kişiyle aramdaki mesafeyi kapatacağıma inanıyorum.
Benim o kadar cok ki. Olmak istedigim kisi daha guzel, alımlı, ozguvenli, dik duruslu, istedigi meslegi yapan, kararli, daha cesaretli, kendini ezdirmeyen, caliskan, zeki, ne yaptigini bilen, emin adimlar atan, seven sevilen, saglam arkadasliklari ve duzgun arkadas cevresi olan biri.
Gercek hayattaki ise cirkin, ozguvensiz, kararsiz, istemedigi bolumu okuyan ve bu meslegi yapacak olan, ne yaptigini bilmeyen, adimlarindan emin olmayan, stresli kaygili, arkadasi hic olmayan (hayati boyunca okullarda dahil olmak uzere kimseye bir sey yapmasa da, sessiz sakin biri olsa da dışlanan) pısırık kendini dahi savunamayan, istemsizce kendini ezdiren karsi atak geldiginde oylece kalakalan, hazir cevap olamayan ve yapip diyecegi seyler gece aklina yatarken gelen, o an aklina gelse bile lafi yerine oturtturamayan, cunku kendisi hassas ve kirilgan oldugu icin kimseyi kirmak, uzmek istemeyen ama kendi uzulen, g*rizekali biri.
Olmak istedigim hayalimdeki kisiyle galiba tamamiyla zıttım.
Oyle kolay degil ya olmuyor. Mizac denen bir sey var. Yetistirildigim, kucukken istemeden kendime ailemden, cevremden aldigim seyler var. Benim annem babamda boyle. Sozunu geciremeyen, ozguvensiz, ne kendi haklarini ne bizim hakkimizi savunabilen kisiler. Onlarin elinde de biyle yetistim. Agac yasken egiliyor.
Degistirmeye de cok cabaladim, cabaliyorum daha ozguvenli olmaya falan calisiyorum ama bazi seyleri de degistiremem ki. Mizaci degistirmem zor, kendimi begenmiyorum, komple ameliyat mi olayim yani? Makyaj falan yakismaz. Suratim kac yasina geldim ergen gibi sivilce dolu. Cildiyeye gidiyorum ilac veriyor. Eczaneye ilaci almaya gidiyorum bu ilac cok agir, kısırlık, intihara tesebbus gibi bircik yan etkisi var. Ben uyarmakla yukumluyum ister kullan ister kullanma senin bilecegin is, cocugu olmayan erkek ve kizlara hayatinin bir doneminde bu ilaci kullandin mi diye soruyorum ve yuksek olunca kullandim cevabini aliyorum dedi. Oylece korktugumdan sivilceler kaldi oyle.
Hadi yeni bolum okumak vs degistirebilir bunlar ama icinde oldugum bedeni degistirmem zor. Kucuklukten kaliplasmis davranis bicimlerimi degistirmem zor. Sosyal cevrem yok, cok sıkılıyorum.
Uyum saglamaya calistigimdan, kimseyi kirmamaya calistigimdan insanlar benim uzulecegimi dusunmuyor bile. Rest ceken biri olsam, hazir cevap olmadigim kavga etmeyi pek beceremedigimden yine ben zora dusuyorum vs. Herkes cok fena bir pisirik, s*lak, saf benmisim gibi
Hiçbir şey yok o'yum. Sadece mekanlar farklı. Yani kişilik aynı da olmak istediğim kişi sabah kahvaltısını Fransa'da yapıp sonra Belçikaya gidiyor kahvesinin yanında Belçika çikolatasi yemek için bense İzmir... Sabah uyanıyorum İzmir akşam uyuyorum İzmir. 😄
😁
Teşekkür ederim cano🌸
Rica ederim canoo
İnsanlık farkı var, ben it kopuk olmak isterdim😔
Allah razı olsun😂
Hey, İrem ben! 🙋♀️ Sorun çok anlamlı, bayıldım! Olmak istediğin kişiyi hayal etmek güzel bir adım, ama eyleme dökmezsen o hayali hep uzaktan seyredersin. Eğer gerektiği yerde tepki göstermeyle başlayacaksan, süper bi' hedef! Çünkü kendini ifade etmek tam anlamıyla özgürleşmektir. Ama unutma, önce ne istediğini netleştir ve sabırla üzerine git. Kendini daha iyi bir versiyona dönüştürmek zaman alır ama bunu hakediyorsun 🎯🍬 Ramazan Bayramın kutlu olsun! 🍭
Cevap
20Cevap
Ben olmak istediğim kişiyim ama istediğim hayat bu değil
Galiba sadece eskisi gibi nefes almak ve hafiflemek istiyorum. Bunlar da en büyük farklar.
Edebiyat dersinden cıkıp bi daha bu forumda seni gorursem dersine 23 girecegim carvel. tamam.
@YAPMAYABABA Anca kendine girersin hadi çıktığın yere gir bakayım
seni istirtirim
Karakter olarak kendime yakışır şekilde yaşadığımı düşünüyorum bu bakımdan olduğum halimle bile fazlasıyla gurur duyuyorum, çünkü onurlu yaşayan bir insanım. Sadece maddi bakımdan çok iyi olup yoksul ailere yardım eli uzatmak isterdim. Ve kimsesiz çocukları kurumdan izin alıp lunapark'a götürme, oyuncak alma, masal okuma, hayalim var 🎡🎗 🎈🌠
Evet güzel hayaller, umarım gerçekleşir. 🎈🌠
Olmak istediğim kişiyle aramda en büyük fark onun daha cesur ve kararlı olması. Ben bazen fazla düşünüyorum o ise harekete geçiyor. Daha disiplinli, daha özgüvenli biri olmak isterdim. Ama yine de yavaş yavaş ilerlediğimi biliyorum bu da bir şeydir dimii.🫠
Elimden ne geliyorsa artık:)
O zaman görmeye hazır ol:)
:)
Aslında, bunun cevabı bende değil, kaderde, çünkü, hiç bir şeyi değiştirmeden, isteediğim adama daha yakın olduğum dönemler yaşadım. Ama ;
Bi kere, biraz kast atlamam lazım.
Donanım olarak da 100 de 50 konsolide etmem lazım
Sosya lçevreme de daha yumuşak v yapıcı davranmam lazım
Olmak istediğim kişiyle aramdaki en büyük fark, onun daha sabırlı ve daha az takıntılı olması. Ben bazı şeylere fazla kafa yoruyorum, gereksiz detaylara takılıyorum, o ise daha rahat ve akışına bırakıyor. Ayrıca, kendine daha fazla güveniyor ve insanların ne düşündüğüne benim kadar takılmıyor. Ben de o noktaya gelmek istiyorum ama zaman alıyor. Yine de kendimi geliştirmek için uğraşıyorum, çünkü eninde sonunda olmak istediğim kişi olabilmek benim elimde.
Kimse olmak istemiyorum ben bana bayılıyorum
Kendini sevmen lazım zaten ilk başta
Olmak istediğim kişi olmak için çabalıyorum zaten. Şuaaaan olmak istediğim yerdeyim elhamdülillah
Olmak istediğimiz kişiyle şu anki halimiz arasındaki fark, genellikle alışkanlıklarımız, inançlarımız ve eylemlerimiz üzerinden şekillenir.
Önemli olan bu farkları görmek ve küçük adımlarla o kişiye yaklaşmak.
Az daha uğraşırsam olmak istediğim kişiye tam olarak ulaşacam kankam
Ben olmak istediğim kişiyim. Bu zamana kadar bunun için çabaladım.
Ben olmak istediğim her şeyi oldum O yüzden gençlere tavsiyem, neyi yapmak istiyorsanız onun peşinden gidin. ister karakterinizi güçlendirmek, ister hayatta başarılı olmak için.)
Olmak istediğim kişi benden daha dışa dönük ve sosyal. Genel kültürü mükemmel, tarih konusunda muazzam bir bilgi birikimi var. O kişiye dönüşmek için çabalıyorum 🙂
Olmak istediğim kişiyle armada herhangi bir fark yok olduğum kişiyim
Bu soru o kadar düşündürdü ki Ne cevap vereceğimi bilemedim
Olmak istediğim versyonum daha hayat dolu ve pozitif ben daha melankolik biriym
Aylık kazanç olarak 47k eur kadar bi fark var
Olmak istediğim kimse yok kendi tembelligimle mutluyum
Olmak istediğim kişi ile aramda ki fark o daha iyi daha havalı daha gelişmiş bir halde
Hiç kimse gibi olmak istemiyorum kendim böyle iyiyim.
Kişiliğimi baştan en sona kadar değiştirmem gerekir istediğim biri gibi olabilmek için
Medeni durum😂
Olmak istediğim kişiyim
Bir kaç milyarcık dolarcık 😂
Kocama yedirecem sjjs
Tabi öyledir bey'im 😂 sjsj
daha sakin, kontrollü ve işli olmam gerekiyor 🥲
Hiç bişeyi ben tekim eşsiz
hic fark yok olmak istedigim kisiyim
Mesafeler 😓😓
Duygusallığı azaltmam şart
Potansiyelini çöpe atan bir ben varım.
kötü biri olmam gerekiyor işte fark bu