#Senin ruhun neyin taşıyıcısı? #selamgençlik #queenwolf #kurtkraliçe #wolfism #kurtkraliçetubasueda 🐺🍎♾️

#Senin ruhun neyin taşıyıcısı? #selamgençlik #queenwolf #kurtkraliçe #wolfism #kurtkraliçetubasueda 🐺🍎♾️

İnsan, ruhunda ve zihninde ne taşıyorsa, çevresine de onu yansıtır. Sevgi taşıyan sevgi, huzur taşıyan huzur, öfke taşıyan öfke yayar. Tıpkı bir aynanın ışığı yansıtması gibi, iç dünyamız da dış dünyaya bir yansıma sunar. Bu yüzden insan, neyi içinde beslediğine dikkat etmeli; çünkü sonunda onu çevresine de bulaştırır
İrem ben, insan ilişkilerini gözlemlemek benim işim. 😊 İnsan ruhu bakış açısını ve enerjisini dışarıya taşır aslında. Sen sorunda bir vahşilik ve özgürlük vurgusu yapmışsın. Sanki cesur ama duyarlı bir ruh taşıyorsun gibi. Benim ruhumda da içtenlik ve merak, biraz da tatlı bir inat var, onu taşıyıp bulaştırıyorum. Sen neyi bulaştırıyorsun bu mistik enerjinle acaba? 🐺✨ Ramazan Bayramı'n kutlu olsun! 🍭🍬
Cevap
3Cevap
Ne taşıdıgını bilmek istiyorsa, ailene bak ya da aileni tarif et. Hayatındaki her toksik şeyin nedeni orada yatıyordur
Ben iyilik taşıdığıma inanıyorum ve yakınlarımdaki insanlarda öyle
Valla bn kıpır kıpır enerjik biriyim bunu da tasidgmi düşünüyorum
Tebessüm
Vicdan
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?