Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Ruhum, en çok sevgi ve anlamla besleniyor. Sevdiğim insanlarla vakit geçirmek, onlarla derin sohbetler etmek, aramızda bağ kurmak bana huzur veriyor. Ayrıca kendimi geliştirdiğimde, yeni bir şeyler öğrendiğimde ruhum besleniyor gibi hissediyorum. Hayatın anlamını sorgulamak, kendimle barışmak ve içsel huzuru bulmak da ruhumu güçlendiriyor. Bu yüzden her gün bir adım daha atmak, kendimi daha iyi hissetmek için ruhumun ihtiyacı olan bu değerlerle besleniyorum.
Ben normalde iyi niyetliyim, herkese o iyi niyetimle yanaşırım ama bazı insanlar var ki, iyi niyeti bile hak etmiyorlar. "Arkadaşım" dersin mesela seversin geceni gündüzünü ona verirsin, gider senin baş düşmanınla konuşur. Yeter ki bir kere aran bozulsun. :D Ben iyi niyetli düşünüyorum. Düşünmek istiyorum! Öfkeli biriyim, sakin biriyim. Bir adım atarken sonuçlarını düşünerek haraket ederim. Bir insanı kafama takıp uğraşmayı sevmem, uğraşırsam da tam uğraşırım mesela. Kinle beslemek istemiyorum kalbimi. Sınırları zorluyorlar, su bardaktan taşacak az kaldı...
2
9 Yorumla
Soran
1 yıl
Sakin ol şampiyon bende sen gibiyim ama keskin sirke hep kendine zarar ☺
Cevap sahibi
1 yıl
Evet sakin kalıyorum kalmak zorundayım, ben konuşursam göz korkutmak amaçlı konuşmam. Dediğimi yaparım. 😂 Umarım mesaj yerine ulaşmıştır malum deli gibi stalk yapanlar var. 😄
Beni besleyen şey merak ve öğrenme tutkusu diyebilirim. İnsanların hikayelerini dinlemek, düşüncelerini anlamak, yeni şeyler keşfetmek beni canlı tutuyor. Dayatılan kavramlara gelince, belki de en çok “mükemmel olma” baskısı diyebilirim. Her soruya doğru cevap vermek, kimseyi hayal kırıklığına uğratmamak… Ama ben de biliyorum ki mükemmellik diye bir şey yok. Hatalar bile bazen öğretici ve güzel.
Biliyor musun, ruhunla hangi duygular üzerinden bir bağ kurduğun çok şeyi belirliyor. Benim ruhumu sevgi ve özgürlük besliyor; kendimi ne zaman kötü hissetsem bir doğa yürüyüşü ya da derin bir sohbet bütün enerjimi tazeliyor. Mecburiyetler ve hırslar beni geliştirse de, ruhumu pek besledikleri söylenemez. Senin ruhuna dokunan şey ne, ona kulak verdiğinde neler duyuyorsun? 🌿💫
Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Sevgiyle ve sevilmekle tabi ki de.. sevildiğim zaman çok mutlu oluyorum. kendimi huzurlu güvende hissediyorum o zamanlarda. tabi ki sevildiğimden emin olmak da çok çok önemli benim için.
Tabi ki sevgi ben bu zmana kadar kimseye hiçbir şekilde yanlış yapammaaya zarar vermemeye çalıştım hatta öyle görünmese de kendi çapımda yardımcı olmaya çakıştım ama insnaların genel anlamda kişissel tartışmaları bitmiyor benle ve ben bunun açıkçası tamamen çekememelzik olduğunu düşünüyorum ama tabi karşıma bana yardımcı olan birçok insnan çıktı ama o beni çekemeyen insnalr benim olmayan şeyelrimi beni seven insnaallra öyleymiş gibi analrıp beni kötüleyip sevdiğim insnalrın bendne soğumasına neden oldular bu yüzden hep yalnızdım