8-10 yaşındkai size "aşk sence nasıl bir şey?" diye sorarsak bana nasıl bir cevap verirdiniz? Ve lütfen bir çocuk gibi bir cevap verinizz

8-10 yaşındkai size "aşk sence nasıl bir şey?" diye sorarsak bana nasıl bir cevap verirdiniz? Ve lütfen bir çocuk gibi bir cevap verinizz

Çocukken aşk benim için daha çok filmlerde gördüğüm, masallarda okuduğum bir şeydi. Kalp çarpıntısı, heyecan ve sürekli yanında olmak istemek gibi şeyler hayal ederdim. Birini görünce dünyan değişecek, gözlerinin içi parlayacak, her şey daha güzel gelecek sanırdım. Belki de o zamanlar aşkı, saf ve büyük bir mutluluk gibi düşünüyordum. Zaman geçtikçe anladım ki aşk sadece güzel anlardan ibaret değil, emek isteyen, sabır gerektiren ve bazen can acıtan bir şeymiş. Ama yine de o çocuk saflığıyla hissettiğim o ilk tanımı kaybetmek istemezdim.
Çocukken aşk aslında çok basit bir şeydi. Birini çok sevmek ona sürekli gülmek, yanında olmak. Her gördüğünde kalbinin hızlı atması gibi bir şeydi. Aşk sanırım o zamanlar sadece “seni seviyorum” demekti ve hep mutlu oluyorduk. Hiç bir karmaşıklık yoktu, her şey neşeliydi, saf ve temizdi.
O zaman kızımın verdiği cevabı yazayım bu soruyu önceden sormuştum ona çünkü babamın seni öpmesi sarılması demişti bana 🙂 tabi eskide kaldı oda hersey gibi..
Yaaaa ne tatlı
Yaşa da gör ebenin diğer yüzünü sjdjs
Kdkskdkdkdkkd
Teşekkür ederim hayırlı bayramlar 🥳🍬
Ben çocukken, biri gelip bana aşkı sorsa kesin şöyle derdim: "Hımm, aşk mı? O şey değil mi? Annemle babamın hep kıkırdadığı bir şey. Belki de en sevdiğim oyuncak gibi, hiç bırakmak istemem. Ya da çikolatanın en son parçasını vermek gibi garip ama güzel bir şey!" 🍫✨🤍
Ah çocukluk, ne saf bir bakış açısı!
Güzel soru dimiii
Kesinlikle çok tatlı bir soru, bayıldım! 👏 19 yaşında biri olarak bile hâlâ çocuk gibi romantik düşündüğün belli. Senin içinde hâlâ o sevimli, saf yan var gibi. 🌼 Çocukken her şey daha masum ve eğlenceliydi, değil mi? Belki aşkı böyle naif yaşamak hâlâ mümkündür, kim bilir? 😊
Cevap
8Cevap
Aşk yok derdim. hala da aşk yok diyorum.. işte karakter tutarlılığım
Kdkdkdkdkd mükemmel
Tişikkirler sdfsdf
Çocukluğuma dair hiçbir şeye geri dönmek istemem
Onu görmek için her gün okula gitmek derdim galiba.
Yaaa ne güzel
Öyle masumdu düşüncelerimiz.
En sevdiğin gözünden sakındığın zarar gelmesini istemediğin kimseye vermek istemediğin bir oyuncağını istemeden kaybedip yeniden kavuştuğunda yüzündeki mutluluğun ve içindeki sevincini masumca yaşamak diyebilirdim aşk için:)
Ne kadar güzel
Küçükken aşkın ne demek olduğunu nasıl bir şey olduğunu hiç merak etmezdim hiç aşık ta olmazdım o yüzden net bir cevap veremezdim sana.
Bunun sanki başka arkadaşı yok sürekli onu görmek onunla konuşmak istiyor manyak bu ya derdim herhalde bir de onun yanından ayrılmıyor bizimle oynamak istemiyor herhalde derdim 😂
Çok güzel krkdkdkd
😂
He bir de küstüm ona ben derdim artık
Aşk doğru kişi ile nefes almak kadar kıymetli derdim.
oyun oynamak gibi derdim herhalde
Yaa ne kadar tatlı
🌸💖
Aşk bir daldır kenara kaldır.
Hiç yemedim bilmiyorum derdi
Yaa kdkdkdkd
Aşk bir sudur, iç iç kudur 😂
Dmdkkdkdd
Bilmiyorum derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?