Kişilik & Karakter Ormanda kaçarken önünde iki yol var: biri aydınlık ve uzun, diğeri ise kısa ama karanlık. Hangisini seçersin? 1mrytprkk Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soruu ✨ Ormanda kaçarken önünde iki yol var: biri aydınlık ve uzun, diğeri ise kısa ama karanlık. Hangisini seçersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Aydınlık anamm aydınlık 😂 canımı yoldan bulmadım bee 0 0 Yorumla
minikerkekk1 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 75% 1 yıl Karanlıktan korkuyorum. Aydınlık uzun yol iyidir 0 0 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Neyden kaçıyorum acaba... Kısa ve karanlık yolu seçerim.. :) 0 0 Yorumla
Busee098 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Yolun nereye çıktığına bağlı. Yolun sonu görünmüyorsa aydınlık taraf tabii ki. 0 0 Yorumla
0Cessi0 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Uzun aydınlık daha iyi karanlıktan ne cikacagi firlayacagi belli olmaz 0 0 Yorumla
berfinmi Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Aydınlık ve uzun yol. Güzel şeyler zaman alır, uğraştırır. Ama güzeldir 0 0 Yorumla
withgokcee Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Aydınlık uzun olan tabiki risk ve macera insanı değilim 0 0 Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kısa ve karanlık gizemli şeyler ilgimi çekiyor 0 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. ormanda yaşayabilirim :) 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kısa karanlık heyecan yaratır 😂 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kaçtığım şeye değiyordur umarım 0 0 Yorumla
_ZıpZıpburhan07 Takip Et Xper 4 Yaş: 123 1 yıl aydınlık ve uzun karanlıktan korkarim bennnn 😭😭 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Her ikiside seçerim 0 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aydınlık olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Aydınlık anamm aydınlık 😂 canımı yoldan bulmadım bee
Karanlıktan korkuyorum. Aydınlık uzun yol iyidir
Neyden kaçıyorum acaba... Kısa ve karanlık yolu seçerim.. :)
Yolun nereye çıktığına bağlı. Yolun sonu görünmüyorsa aydınlık taraf tabii ki.
Uzun aydınlık daha iyi karanlıktan ne cikacagi firlayacagi belli olmaz
Aydınlıgı secerim deli mi skmis belamı aramıyorum karanlıkta
Aydınlık ve uzun yol. Güzel şeyler zaman alır, uğraştırır. Ama güzeldir
Aydınlık uzun olan tabiki risk ve macera insanı değilim
Uzun ve aydınlık olanı..
Aydınlık olsun da uzun olsun varsın
Kısa ve karanlık gizemli şeyler ilgimi çekiyor
Aydınlık ve uzun olsun 😅
ormanda yaşayabilirim :)
Kısa karanlık heyecan yaratır 😂
Kaçtığım şeye değiyordur umarım
Kısa ve karanlık olani.