+1 yılSoru hakkında hiç bir bilgim yok ama görselleri yorumlayabilir çift yolu seçenler kararsız ne istediğini bilmeyen ikizlerin tercihi olabilir.:) 1. Yol enerjik neşeli ve kararlı tiplerin seçimleri olacaktır 1. Yolun sonu huzurun kapısına kadar çıkacaktır.
2 yolu seçersem değişen ruh haline inişli çıkışlı bir psikolojiye sahip olduğumu dışarıya soğuk olsamda tanıdıkça sevilecek bir tip olacağım.😬
Diğer yolu da sen yorumla hadi bende onu seçmiş olayım
02 Yorumla- +1 yıl
Bu analizlere ilgim var benimde genel olarak bilinç altımızla seçtiklerimiz bizi ele veriyor insan aslında çözülmesi kolay canlılar. teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u +1 yıl2 seçerdim
01 Yorumla- +1 yıl
Siz zekâsını sadece mantıklı şeyler için kullanan biri değilsiniz. Güçlü bir kişiliğe sahip olduğunuz gibi güvenilirsiniz. Zekânız ve yeteneklerinizle meydan okumaya da daima hazırsınız. Yaşamı macera tadında seven bir yapınız var. Bilinmezlik, yeni başlangıçlar ve zorluk sizi korkutmuyor. Değişimi seviyorsun ve bundan mutlu hissediyorsun. Yolunuza çıkan ne olursa olsun siz kendinize ait olan çizgiyi buluyorsunuz.
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. 1 seçtim 😀
05 Yorumla- +1 yıl
Bilinmezlikleri sevmiyorsunuz. Sizin içiniz güzelliklerle dolu. Zekânızı da kötü şeylere yormakla uğraşmadığınız gibi nazik bir yapınız var. Geleneklerine ve geçmişine bağlı birisiniz. Hayattaki küçük şeyleri de takdir etmeyi bilen bir yapınız var.
- +1 yıl
bu ben 😄 teşekkür ederim kuzum 🌸
- +1 yıl
Rica ederim kuzum. 😍
- +1 yıl
teşekkür ederim çokk 🥰
- +1 yıl
Rica ederimm. 😍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
1 ile 3 arasında gidip geliyorum. Neyse 1 olsun madem.
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. 3 numaralı yolu seçerdim çamuru sevmem ama ormanda yürüyorsam hakkını vermem lazım
02 Yorumla- +1 yıl
Birçok kişiyi dinleseniz de kendi zekânıza güveniyorsunuz. Her detayı düşünen bir yapınız var. Yolunu kaybetsen de panik yapmıyorsun ve gezgin ruhun sana yeni kapılar açıyor. Kendine zaman ayırmayı seviyorsun. Siz hiç olmadık anda etrafına ışık saçan ve şaşırtan tiplerdensiniz. Ama içe dönük ve sessizliği seven bir yanınız var… [+]
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl3 olsun 4 demek isterdim ama biraz ürkütücü duruyor😃
02 Yorumla- +1 yıl
Birçok kişiyi dinleseniz de kendi zekânıza güveniyorsunuz. Her detayı düşünen bir yapınız var. Yolunu kaybetsen de panik yapmıyorsun ve gezgin ruhun sana yeni kapılar açıyor. Kendine zaman ayırmayı seviyorsun. Siz hiç olmadık anda etrafına ışık saçan ve şaşırtan tiplerdensiniz. Ama içe dönük ve sessizliği seven bir yanınız var. Keşiflere açıksınız.
Al bebiş. 😃 - +1 yıl
teşkürlerr😍
+1 yıl2 numarayı seçerdim daha güvenli geldi bana daha huzurlu.
04 Yorumla- +1 yıl
Siz zekâsını sadece mantıklı şeyler için kullanan biri değilsiniz. Güçlü bir kişiliğe sahip olduğunuz gibi güvenilirsiniz. Zekânız ve yeteneklerinizle meydan okumaya da daima hazırsınız. Yaşamı macera tadında seven bir yapınız var. Bilinmezlik, yeni başlangıçlar ve zorluk sizi korkutmuyor. Değişimi seviyorsun ve bundan mutlu hissediyorsun. Yolunuza çıkan ne olursa olsun siz kendinize ait olan çizgiyi buluyorsunuz.
- +1 yıl
Bence hiç alakası yok.
Seçmemin nedenini söyleyim.
1. Yolu seçmedim çünkü çok fazla ot var, yüksek bitkiler herzaman beni ürkütür, içinden ne çıkacağı belli olmaz.
3. Yolu seçmedim beni bir ikilemde bırakıyor, bir kararsızlıkta, belki seçtiğim yol beni sırf diğeri seçmediğim için pişmanlığa sürükleyecek.
4. Yolu seçmedim çünkü çok kasvetli, basık, huzursuz.
2. Yolu seçtim çünkü çok net, aydınlık, tek yön, daha güvenli geldi.
Resimlere bakınca hissettiklerim buydu, teşekkür ederim, ellerine sağlık. 🥰 - +1 yıl
😄Ay biliyorum canım öyle söyleyenlere katılmadım ben zaten, yoksa senin sezgilerin güçlüdür güçlü olmaz olur mu hiç fkflg
+1 yılYa hiçbirini canım çekmedi ama en oluru olan 2 gibi
03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
%70’i büyük dönemeçler yaşamadan önceki halim. Geri kalanı ise o dönemeçten sonraki halim. Ne ilginç ahdkshd
+1 yıl3 numarayı daha çok tercih ederim etrafımda açık olmalı
02 Yorumla- +1 yıl
Birçok kişiyi dinleseniz de kendi zekânıza güveniyorsunuz. Her detayı düşünen bir yapınız var. Yolunu kaybetsen de panik yapmıyorsun ve gezgin ruhun sana yeni kapılar açıyor. Kendine zaman ayırmayı seviyorsun. Siz hiç olmadık anda etrafına ışık saçan ve şaşırtan tiplerdensiniz. Ama içe dönük ve sessizliği seven bir yanınız var. Keşiflere açıksınız.
- +1 yıl
Etrafıma ışık saçan biri miyim bilmiyorum ama diğerleri doğru. Darlanmayı baskıyı hiç sevmem o yüzden 4 numara bana hiç uygun değil. 1 ve 2 numarada yol belli bana sadece yürümek kalıyor oysa yolumu 3'te olduğu gibi ben belirlemek isterim.
+1 yıl4 sanırım sonunda ışık var ve kısa
02 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş teşekkür ederim 👍
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıl1 numara çekici. Aydınlık ferah
02 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim. Sevdim bunu
1. yol. ama orada yılan çiyan çoktur
02 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl4 numarayla yoluma devam ederim
03 Yorumla- +1 yıl
Neredeyse tamamı doğru , teşekkür ederim 🤩
+1 yıl2. yolu alayım
03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🌼
+1 yılMerhaba.
İkincisini seçerdim.02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Teşekkür ederim. :)
Güzel bir tanımlama oldu, ve bir o kadar da iyi.
- Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
u +1 yıl1 numero
02 Yorumla- +1 yıl
Al işte bu ben :D
Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. 4 numara ışığa doğru yol alırım
02 Yorumla
+1 yıldördü seçmeyen de ne bileyim
03 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim bana uyuyor gibi :)
+1 yıl1-2-3 hepsini istiyorum, beraber yürüyelim mi? ☹🤧
03 Yorumla- +1 yıl
aynı anda 😌😌😵💫
- +1 yıl
Yaa minnoşum hepsini mi yazayım 🙄
Beraber yürüyelim, 4 dememişsin o zaman...
Sıra dışı bir zekâ kullanma biçiminiz var. Güçlü mizah anlayışınız sizi eğlenceli hâle getirdiği gibi renkli bir kişiliğiniz var. Enerji dolu ve benzersiz yanınız sizde hayranlık uyandırıyor. Ciddiyeti seversiniz.
- +1 yıl
😄😄 Sağol canım
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılHobbit yolu
00 Yorumla
+1 yılBilmediğim yolu seçerim.
00 YorumlaOrmanda yürümem
00 Yorumla
+1 yıl4 numarayı..
07 Yorumla- +1 yıl
Son cümle tamamladı.. 😄
- +1 yıl
İki adet.. 😄
- +1 yıl
İki..
Kırmızı çizgim.. 😄
4'ü seçerim
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörsel olarak uyan sadece 1.
02 Yorumla- +1 yıl
Bilinmezlikleri sevmiyorsunuz. Sizin içiniz güzelliklerle dolu. Zekânızı da kötü şeylere yormakla uğraşmadığınız gibi nazik bir yapınız var. Geleneklerine ve geçmişine bağlı birisiniz. Hayattaki küçük şeyleri de takdir etmeyi bilen bir yapınız var.
Cevap sahibi+1 yılMütevazı olmak isterim, ama çok doğru. Teşekkür ederim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHepsi birbirinden güzel ama 4 inanılmaz çekici.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGüzel yorum, teşekkürler.
+1 yıl1. yolu seçerdim.
02 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar güzel bir yorum olur. Aynen öyleyim. İyi niyetim bazen saflık olarak algılanıyor.
4 numara heyecanlı olur😎
11 Yorumla
+1 yıl4 numara
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl2 numara..
02 Yorumla- +1 yıl
Siz zekâsını sadece mantıklı şeyler için kullanan biri değilsiniz. Güçlü bir kişiliğe sahip olduğunuz gibi güvenilirsiniz. Zekânız ve yeteneklerinizle meydan okumaya da daima hazırsınız. Yaşamı macera tadında seven bir yapınız var. Bilinmezlik, yeni başlangıçlar ve zorluk sizi korkutmuyor. Değişimi seviyorsun ve bundan mutlu hissediyorsun… [+]
- +1 yıl
Teşekkürler 🌸
+1 yıl1 numara
02 Yorumla- +1 yıl
Güzel miş:)
+1 yılİki numara
01 Yorumla- +1 yıl
Siz zekâsını sadece mantıklı şeyler için kullanan biri değilsiniz. Güçlü bir kişiliğe sahip olduğunuz gibi güvenilirsiniz. Zekânız ve yeteneklerinizle meydan okumaya da daima hazırsınız. Yaşamı macera tadında seven bir yapınız var. Bilinmezlik, yeni başlangıçlar ve zorluk sizi korkutmuyor. Değişimi seviyorsun ve bundan mutlu hissediyorsun… [+]
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÜçüncü
01 Yorumla- +1 yıl
Birçok kişiyi dinleseniz de kendi zekânıza güveniyorsunuz. Her detayı düşünen bir yapınız var. Yolunu kaybetsen de panik yapmıyorsun ve gezgin ruhun sana yeni kapılar açıyor. Kendine zaman ayırmayı seviyorsun. Siz hiç olmadık anda etrafına ışık saçan ve şaşırtan tiplerdensiniz. Ama içe dönük ve sessizliği seven bir yanınız var… [+]
+1 yıl1. yol
02 Yorumla- +1 yıl
☺️👌🏻
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yıl4 numara
03 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
3. yol
03 Yorumla- +1 yıl
Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. 1 tabiki...
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 668 cevap paylaştı. Dört güzelmiş
02 Yorumla2. Numarayı
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yıl1 inci
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim.. bilinmezlikleri sevmem emin olmadığım hiç bir adımı atmam bu yüzden.. yani söylediğiniz şeylerin %90 ni doğru
+1 yıl2 yi seçerim
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yıl2 ve 4
00 Yorumla
+1 yıl1 kesinlikle 😉
00 Yorumla
+1 yılhepsi korkunc
00 Yorumla
+1 yılNumber 1
01 Yorumla1 net
11 Yorumla
+1 yıl2 numaraa
11 Yorumla- +1 yıl
Siz zekâsını sadece mantıklı şeyler için kullanan biri değilsiniz. Güçlü bir kişiliğe sahip olduğunuz gibi güvenilirsiniz. Zekânız ve yeteneklerinizle meydan okumaya da daima hazırsınız. Yaşamı macera tadında seven bir yapınız var. Bilinmezlik, yeni başlangıçlar ve zorluk sizi korkutmuyor. Değişimi seviyorsun ve bundan mutlu hissediyorsun…
+1 yıl1 numarayi
01 Yorumla
+1 yılNe güzel 1 seçerdim
03 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası