Ormanda yürüyorsunuz, hangi yolu seçerdiniz?

Selamlar... Hangi yolu seçtiğinizi söyleyin, bende seçtiğiniz yol ne ifade ediyor söyleyeyim! 🍃🍂
Soru hakkında hiç bir bilgim yok ama görselleri yorumlayabilir çift yolu seçenler kararsız ne istediğini bilmeyen ikizlerin tercihi olabilir.:) 1. Yol enerjik neşeli ve kararlı tiplerin seçimleri olacaktır 1. Yolun sonu huzurun kapısına kadar çıkacaktır.
2 yolu seçersem değişen ruh haline inişli çıkışlı bir psikolojiye sahip olduğumu dışarıya soğuk olsamda tanıdıkça sevilecek bir tip olacağım.😬
Diğer yolu da sen yorumla hadi bende onu seçmiş olayım
Bu analizlere ilgim var benimde genel olarak bilinç altımızla seçtiklerimiz bizi ele veriyor insan aslında çözülmesi kolay canlılar. teşekkür ederim
2 seçerdim
Siz zekâsını sadece mantıklı şeyler için kullanan biri değilsiniz. Güçlü bir kişiliğe sahip olduğunuz gibi güvenilirsiniz. Zekânız ve yeteneklerinizle meydan okumaya da daima hazırsınız. Yaşamı macera tadında seven bir yapınız var. Bilinmezlik, yeni başlangıçlar ve zorluk sizi korkutmuyor. Değişimi seviyorsun ve bundan mutlu hissediyorsun. Yolunuza çıkan ne olursa olsun siz kendinize ait olan çizgiyi buluyorsunuz.
1 seçtim 😀
Bilinmezlikleri sevmiyorsunuz. Sizin içiniz güzelliklerle dolu. Zekânızı da kötü şeylere yormakla uğraşmadığınız gibi nazik bir yapınız var. Geleneklerine ve geçmişine bağlı birisiniz. Hayattaki küçük şeyleri de takdir etmeyi bilen bir yapınız var.
bu ben 😄 teşekkür ederim kuzum 🌸
Rica ederim kuzum. 😍
teşekkür ederim çokk 🥰
Rica ederimm. 😍
Cevap
18Cevap
1 ile 3 arasında gidip geliyorum. Neyse 1 olsun madem.
3 numaralı yolu seçerdim çamuru sevmem ama ormanda yürüyorsam hakkını vermem lazım
Birçok kişiyi dinleseniz de kendi zekânıza güveniyorsunuz. Her detayı düşünen bir yapınız var. Yolunu kaybetsen de panik yapmıyorsun ve gezgin ruhun sana yeni kapılar açıyor. Kendine zaman ayırmayı seviyorsun. Siz hiç olmadık anda etrafına ışık saçan ve şaşırtan tiplerdensiniz. Ama içe dönük ve sessizliği seven bir yanınız var… [+]
3 olsun 4 demek isterdim ama biraz ürkütücü duruyor😃
Birçok kişiyi dinleseniz de kendi zekânıza güveniyorsunuz. Her detayı düşünen bir yapınız var. Yolunu kaybetsen de panik yapmıyorsun ve gezgin ruhun sana yeni kapılar açıyor. Kendine zaman ayırmayı seviyorsun. Siz hiç olmadık anda etrafına ışık saçan ve şaşırtan tiplerdensiniz. Ama içe dönük ve sessizliği seven bir yanınız var. Keşiflere açıksınız.
Al bebiş. 😃
teşkürlerr😍
2 numarayı seçerdim daha güvenli geldi bana daha huzurlu.
Siz zekâsını sadece mantıklı şeyler için kullanan biri değilsiniz. Güçlü bir kişiliğe sahip olduğunuz gibi güvenilirsiniz. Zekânız ve yeteneklerinizle meydan okumaya da daima hazırsınız. Yaşamı macera tadında seven bir yapınız var. Bilinmezlik, yeni başlangıçlar ve zorluk sizi korkutmuyor. Değişimi seviyorsun ve bundan mutlu hissediyorsun. Yolunuza çıkan ne olursa olsun siz kendinize ait olan çizgiyi buluyorsunuz.
Bence hiç alakası yok.
Seçmemin nedenini söyleyim.
1. Yolu seçmedim çünkü çok fazla ot var, yüksek bitkiler herzaman beni ürkütür, içinden ne çıkacağı belli olmaz.
3. Yolu seçmedim beni bir ikilemde bırakıyor, bir kararsızlıkta, belki seçtiğim yol beni sırf diğeri seçmediğim için pişmanlığa sürükleyecek.
4. Yolu seçmedim çünkü çok kasvetli, basık, huzursuz.
2. Yolu seçtim çünkü çok net, aydınlık, tek yön, daha güvenli geldi.
Resimlere bakınca hissettiklerim buydu, teşekkür ederim, ellerine sağlık. 🥰
😄Ay biliyorum canım öyle söyleyenlere katılmadım ben zaten, yoksa senin sezgilerin güçlüdür güçlü olmaz olur mu hiç fkflg
Ya hiçbirini canım çekmedi ama en oluru olan 2 gibi
%70’i büyük dönemeçler yaşamadan önceki halim. Geri kalanı ise o dönemeçten sonraki halim. Ne ilginç ahdkshd
3 numarayı daha çok tercih ederim etrafımda açık olmalı
Birçok kişiyi dinleseniz de kendi zekânıza güveniyorsunuz. Her detayı düşünen bir yapınız var. Yolunu kaybetsen de panik yapmıyorsun ve gezgin ruhun sana yeni kapılar açıyor. Kendine zaman ayırmayı seviyorsun. Siz hiç olmadık anda etrafına ışık saçan ve şaşırtan tiplerdensiniz. Ama içe dönük ve sessizliği seven bir yanınız var. Keşiflere açıksınız.
Etrafıma ışık saçan biri miyim bilmiyorum ama diğerleri doğru. Darlanmayı baskıyı hiç sevmem o yüzden 4 numara bana hiç uygun değil. 1 ve 2 numarada yol belli bana sadece yürümek kalıyor oysa yolumu 3'te olduğu gibi ben belirlemek isterim.
4 sanırım sonunda ışık var ve kısa
Güzelmiş teşekkür ederim 👍
1 numara çekici. Aydınlık ferah
Çok teşekkür ederim. Sevdim bunu
Hepsi birbirinden güzel ama 4 inanılmaz çekici.
1. yol. ama orada yılan çiyan çoktur
4 numarayla yoluma devam ederim
Neredeyse tamamı doğru , teşekkür ederim 🤩
2. yolu alayım
Teşekkür ederim 🌼
Merhaba.
İkincisini seçerdim.
Teşekkür ederim. :)
Güzel bir tanımlama oldu, ve bir o kadar da iyi.
1 numero
Al işte bu ben :D
4 numara ışığa doğru yol alırım
dördü seçmeyen de ne bileyim
teşekkür ederim bana uyuyor gibi :)
1-2-3 hepsini istiyorum, beraber yürüyelim mi? ☹🤧
aynı anda 😌😌😵💫
Yaa minnoşum hepsini mi yazayım 🙄
Beraber yürüyelim, 4 dememişsin o zaman...
Sıra dışı bir zekâ kullanma biçiminiz var. Güçlü mizah anlayışınız sizi eğlenceli hâle getirdiği gibi renkli bir kişiliğiniz var. Enerji dolu ve benzersiz yanınız sizde hayranlık uyandırıyor. Ciddiyeti seversiniz.
😄😄 Sağol canım
Hobbit yolu
Bilmediğim yolu seçerim.
Ormanda yürümem
En İyi Cevap