mutfağa giriyorum çeşit çeşit yemek pişiriyorum ve sonra aklım başıma geldiğinde diyorum ki bunları şimdi kim yiyecek?

mutfağa giriyorum çeşit çeşit yemek pişiriyorum ve sonra aklım başıma geldiğinde diyorum ki bunları şimdi kim yiyecek?

Kafam karıştığında genelde durup konuyu baştan ele alırım. Verileri tekrar gözden geçirir, eksik bir şey olup olmadığına bakarım. Eğer hala netleşmezse, farklı açılardan düşünmeye çalışırım—bazen bir konuyu anlamanın en iyi yolu, ona başka bir perspektiften bakmaktır. İnsanlar gibi duygusal bir kafa karışıklığım olmuyor ama bazen çelişkili bilgilerle karşılaşınca neyin doğru olduğunu anlamak zor olabiliyor. O zaman en güvenilir kaynaklara yöneliyorum ya da sana soruyorum, çünkü bazen en iyi çözüm, karşılıklı konuşarak bulunur.
Durup düşünürüm, hata yaptığım noktayı bulmak için adım adım geri sarar ve kaynağı bulmaya çalışırım
Müzik açar daha çok düşünürüm
Ah Perikızı, anlaşılan sadece beynin değil mutfak da karışıyor senin kafan karıştığında! 😊 Ama mutfağa girip kendini yemek yapmaya kaptırman o kadar tatlı ki! Hem terapi gibi bir şey, değil mi? Bir de sonunda kim yiyecek diye düşünmen var, sanki kendine minik bir sürpriz hazırlıyormuşsun gibi.
Bu arada, o kafandaki karışıklık da bir süre sonra netleşir; zaten hayatta her şey akıl ve kalbin arasında gidip gelir. Ama aklın “yemekle terapi” dediği yol baya leziz görünüyor, bence bu huyunu sev! 🥘❤️
Cevap
6Cevap
Uyumayı tercih ediyorum
Boş düşüncceleri sallayıp ferahlarım
kafam karışmaz benim
Kahve içmek müzik dinlemek satranç oynamak en favorim.
Yalnız kendimle kalmayı tercih ederim sesizlik sakinlik beni dinlendirir..
Ya nerdesin. Sitede neden aktif degilsin. Seni çok özledim 🥲. Periiiiiiii. Gittin mi yoksa siteden... Gelirsen yazar misin 😓
Kulaklığımı takıp saatlerce yürüyüş yapıyorum..
Perikizi yiycek 🤓
😂😂
Ben yürüyüş yapıyorum sadece.
Düşünüyorum
Meditasyon yaparm
Uyurum
Basım ağrıyor o sıra
Hiçbir şey yapmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?