İş başvuru yapsam bekletirler, aşık olsam reddedilirim, sporcu olmak istesem ailem karşı çıkar ve evde hapis bir hayat yaşanır
Engelli olmak işte budur gezemezsin edemezsin gidemezsin şans verilmez bu nasıl hayat ya
İş başvuru yapsam bekletirler, aşık olsam reddedilirim, sporcu olmak istesem ailem karşı çıkar ve evde hapis bir hayat yaşanır
Engelli olmak işte budur gezemezsin edemezsin gidemezsin şans verilmez bu nasıl hayat ya
Kafamı karıştıran olaylar karşısında sükunetimi koruyorum. Belli bi süre o karışıklığın yanına uğramıyorum tabiri caizse. Kendiliğinden her şey yerli yerine oturuyor..
Evet bazen değil aslında sürekli kafamın karıştığı olabiliyor. bunun da nedeni aslında uykusuz kalmak daha çok veya sigara içtiğim için olabilir. kafam karıştığı zaman eğer hangi konuda karıştıysa bunu düşünürüm onu çözmeden rahat edemem zaten. bu yüzden de önce o konuyu düşünür karar verirdim bunun dışında dışarı çıkarım parka giderim koşu yaparım. ya da şarkı dinlerim veya kahve içerim oyun oynarım kısaca bana iyi gelen hobileri yaptığım zaman da zaten bu tür bir sorun kalmazdı benim için. çünkü kafam tekrar toparlanırdı ve kendime gelirdim daha çok.
Kafam karışıksa ya dışarı çıkar yürüyüş yaparım ya da hafif bir müzik açıp biraz uzanıp düşünmeye başlarım. Genelde kafam rahatlamışda oluyorum bu şekilde.
Cevap
0Cevap
Karışıyor ya işte o zaman oluruna bırakıyorum şu akıp yolunu buluyor
Pek yaşamam bunu ama yaşarsam da soğukkanlılığımı koruyabiliyorum
her zaman kafam karisik oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?