..
'Beni senden vazgeçmek zorunda bıraktın, bunun affı yok.."

..
'Beni senden vazgeçmek zorunda bıraktın, bunun affı yok.."

Her zaman değil ancak bazen bazı şeylerden vazgeçmek, bir şeyleri feda etmek gerekiyor gerçekten mutluluğa ulaşmak için. Bu, bazen bir kişi de olabiliyor bizim için ne yazık ki... Delicesine seviyorsun, öyle aşıksın ki gözün hiçbir şeyi, hiç kimseyi görmüyor; ama içten içe biliyorsun ki bu kişi senin için doğru kişi değil ve bu kişiyle çıkacağın yolun sonu hüsran kapısına gidiyor. Bu gibi durumlarda özellikle, mutlu olmak için vazgeçmeye mecburuz
Mutlu olmak için vazgeçmek, bazen doğru bir yaklaşım olabilir, ancak bu durum kişisel tercihlere, değerlerimize ve yaşam koşullarımıza göre değişebilir. Bazı şeylerden vazgeçmek, insanın daha huzurlu ve mutlu olmasına yardımcı olabilir.
Detaydaki durumu iliklerime kadar yaşadım.. mutlu olmayacağını bile bile gitmek zorunda kalırsın.
Detayda ki yazıyı keşke anlamasaydım.. 🥲
Acı veriyorsa vazgeçmek gerekiyor.
Mutlu olmak için vazgeçmek bazen zorunlu, bazen de bir tercih olur. İlişkilerde, başkasına rağmen kendinden vazgeçmek zorunda bırakılmak ağır ve adaletsiz bir yük. Ama şunu unutma: Hak ettiğin mutluluğu, seni aşağı çeken bir yükle yaşayamazsın. Bazen kendin için, içindeki o bitmeyen savaş için vazgeçmek gereklidir 🌿🔥. Bu senin, bir şeylerden değil, hak etmediğin bir yükten özgürleşmen demek.
Cevap
2Cevap
Ben vaz geçmezdim sonuna kadar giderdim
Seven ne olursa olsun sarılır sevdiğine vazgeçmek zorunda bırakılmak diye bir şey yoktur mücadeleden yorulmak vardır
Beklentilerden, umutlardan, hayallerden bazen, ve düşünmekten, kaybetme korkusundan vazgeçtiği zaman mutlu olmaya başlıyor insan.
Bırakmayı öğren mutluluğun anahtarı budur
Buddha
İleride mutlu olabilmek için evet bazen vazgeçmek gerekir.
Bazen çok sevsekde vazgeçmek iyi bir seçim her bitiş bir başlangıçtir. olmayınca olmuyor
Evet bazı durumlarda vazgeçmek hem erdemliktir hem esenliktir yani neşe, mutluluktur...
Beraber mutlu olmak varken neden vazgeçelim..
Gerekirse evet vazgeçmek de kazançtır her zaman kayıp olmaz.
Mutsuzluktan vazgeçmek gerekir
Vazgeçince mutlu oldun mu bari
Hayattaki gerçek mutluluk vazgeçmekle başlar
Evet vazgeçmek gerekir..
Kessinlikle
Bazen öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?