Küçük şeylerden mutlu olmak diye bir şey yoktur sizi mutlu eden her şey büyüktür. (Alıntı) 🤷♀️

Küçük şeylerden mutlu olmak diye bir şey yoktur sizi mutlu eden her şey büyüktür. (Alıntı) 🤷♀️
Dünyadan ve dünyalık şeylerden vazgeçerseniz mutlu olursunuz zaten. Yani beklenti içinde olmamak.
Detaydaki alıntı yanılmıyorsam @Jeasica nın kapağında da vardı.
Kendisini ilk defa gördüm. Netten alıntı olduğu için normaldir.
İnsan kendine neyin iyi neyin kötü olduğunun bazen farkında olamayabiliyor.. Hapsoluyor, mahkum oluyor o duyguya..
Uzaklaşıp vazgeçecek iradeye ve kararlılığa sahip olunursa, zaman o fırsatı veriyor..
Parol gibi yani.. Uzun vadede etkisini gösteriyor..
Teşekkür ederim..
Rica ederim.
Olabilir. Aslında en güzel şeyler zorlamadığında, ısrar etmediğinde ve ardını döndüğünde gelir. Sen bırakıp giderken o seni bırakmaz ve yeni bi çiçek yeşerir
Thank ⁁ou
Rica ederim
Cevap
9Cevap
Evet, bir yerden sonra vazgeçmeyi bilmek gerek...
Evet, inat etmeye lüzum yok.. bazen vazgeçmek lazım, olmuyorsa olmuyordur..
Terbiye edemediğin acının olduğu yerde mutluluk olmaz zaten. İnsan oradan uzaklaşmak ister. Uzaklaşamıyorsa tasfiye etmek en doğru seçenek.
Bu konuda bilenlerden çok bilmeyenler konuşuyor. Mutluluk elindekinin kıymetini bilmekten geçer. Elinde olayanı isteyen insan mutlu olamaz.
Ben bir şeylerden vazgeçince üstümden yük indirmiş kadar oluyorum, nefes almanın mutluluğunu yaşıyorum. O yüzden doğru bence
Mutluluk bir duygu halidir sürekli değildir ve peşinden kovaladıkça bulamazsın
Geçmişinden vazgeçmek gibi🤔 vazgeçemeyenlerin hep mutsuz olması gerçeği
Her vazgeçiş bir başlangıç insan için.
Bazı şeyleri hiç zorlamamak gerek.
İnsanların yaşadığı hayata göre değişir bu durum bence
Mutluluk elinde olmayanı istemekle değil elindekini seni mutlu edecek şekilde kullanarak olur
vazgeçtiğin konulara bağlı
İzin verdim bu seferlik olabilir 😂
Yoo Beni Kutlu Eden Küçük detaylar var
Bazen evet.
beni para mutlu eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?