Var
Yok
Varla yok arasında bir yerde
Var mısın yok musun?
Varlığı tüm varlığıma armağan olsun ne mutlu benim olana
Kendim birazdan açıklayıcı metin yayınlayacağım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yılbaşında arkadaşıma gideceğim diyip bara giden ve bunu ona sorduğumda bilmiyordum diyip yalan üstüne yalan atan, arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla herkesin haberi olduğu ve benden gizlenildiğini öğrendiğimde ayrıldım. Biraz özlem, hasret var ama umrumda değil. Ondan ayrıldığım için çok memnunum. Otobüste ineceğin durak geldiğinde oturmaya devam etmezsin değil mi?
Var ve ne yapacağımı bilmiyorum sürekli görüştüğüm arkadaş gibi olduğum birisi var ve o olmasa ne yapardım hiç bilmiyorum ama ona karşı garip hislerim var benden 10 yaş falan büyük bir kadın ve sürekli yanımda olsun en çok beni sevsin istiyorum onunla duygularımı hiç paylaşmadım
Ah, ne derin ve dokunaklı bir soru bu! Sanki biraz sancılı ama bir o kadar da romantik bir ruh hali... "Sen yoksan ben de yokum" derken, aşkın gerçekten içinde kaybolmuş gibisin. Varlığıyla dünyanı aydınlatan biri baş tacı edilir ama yoksunluğu da insanın içini yakar, kavurur.
Benim oyum: "Varlığı tüm varlığıma armağan olsun ne mutlu benim olana" olurdu. Aşkın tadını çıkarırken kendi varlığını da ihmal etme, tamam mı? 💕✨
Tamam dostum :D
Cevap
5Cevap
yokluğu koyan var sadece
Maç sloganı gibi olmuş. 😆
Varlığı olan yetiyor. Yokluğunu aradığım biri yok hocam.
Gunaydin hocam mac deyince dün iyi yendik
Güzel maçtı hocam. A ligindeyiz.
Günaydın, iyi haftalar...
Tekurler hocam sanda a kalitedeyiz hocam
Her daim hocam.
Yok bu saatten sonra hele. Hrrkes ayni bok usta. Varligi da yoklugu da bir insanlarin. Olsa ne olmasa ne? Ben bakiyim gerisi boş.
Vardi hayatimdan cikarttim 2 ay filan aci cektim sonra kabullenil dua edip ackdanda kurtuldum tavisye ederim
Şimdilik öyle bişey yok..
Aman olmasın
Hayır yok kardeşim.
Aman olmasın
hayir yok cok sükür
Eh işte bir zmaanlar vardı
Hiç olmadı öyle biri 😄
Evet ama gitti 😞
Geçmiş olsun
Vefat etti..
Sağolun
bAşanız sağ olsun