Öküzlük cinsiyete bağlı değil.
Asıl mesele, neden ahırda takılıyoruz?
Evet, maalesef.
Hayır, genelleme yapmak yanlış.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Teşbihte hata olmaz derler, bilemedim ama yine de ağır bir benzetme olmuş.. Neyse
Bir kaç gündür burada benim için özelsin, özel ol, senin için buradayım gibi cümleler kuran bir üye vardı, ben zaten hayatıma kolay birini alan biri değilim, kaldı ki sanal ortam :)
Neyse üyenin eski görüşlerine baktım, bana yazdığı sırada düne kadar flörtleştiği kadına da yazdığını farkettim, maaşallahlar insallahlar. Eski sorulara baktım tek tek üşenmedim. Üzüldüm kendi adına, yine de belli etmedim. Tekrar iletişim kurdu ama baktım aynı hareketler devam. Kadının sorusunda aptal olmadığımı anlasın diyerek görüşe dahil oldum, gizlenip gitmiş😊 utandığından değil tabii ki.
Aklıma yeni yaşadığım bir durum olduğu için ilk bu hadise geldi. Allah benden uzak eylesin böyle insanları
Bence her erkek öküz değil ama öyle olanların sesi daha çok çıktığı için sanki herkes öyleymiş gibi bir algı oluşuyor. Duygusunu göstermeyen, karşısındakini anlamaya çalışmayan, sadece kendi bencilliğiyle hareket eden erkeklere bu yakıştırma yapılınca kimse de haksız diyemiyor. Ama gerçekten seven, düşünen, empati kuran, inceliği bilen erkekler de var bu dünyada. Sadece onlar genelde sessiz kalıyor, gösterişi sevmiyor, kalbiyle hareket ediyor. Ben kendimi o ikinci gruba daha yakın hissediyorum. Kimse mükemmel değil, ama öküzlük bir karakter meselesi, cinsiyet değil. İyi insan olmakla alakalı her şey.
Sen hariç Meryem özerlinin lafına benzedi bu yahu sorduktan sonra nasıl güldüm
Merhaba Pamukşeker, İrem ben. İnsanları bu kadar önyargılı kategorilere sokmak bence pek adil değil 😊. Erkek veya kadın fark etmez, davranışlar kişilere göre değişir. "Öküzlük", tabiri caizse biraz kaba bir genel anlam yüklemek olur. Asıl mesele, senin neyi tolere edip neyi edemediğin. Bence "Ahırda takılıyoruz" şıkkı, yaşam seçimlerimize dair daha doğru bir bakış açısı sunuyor gibi! 😉
Cevap
13Cevap
Valla bilmiyorum kendimden mesulüm
Yok be her erkek değildir istisnalar var aralarında😅
Neyseki istisnalar var
Yakın zamanda Acar Baltaş'ın bu konuyla alakalı esprili bir açıklaması vardi. Aklıma o geldi.😅
Bu soruyu soran kadar değil bir çoğu, üzdün. Senden beklemediğim sorular, üslup..😞
Hastayım bugün her şeyi söyleyebilirim
Öyle bir dünya yok. Bu işin ucu çok açık olur ki tasvip etmem. Sığınmayın hastalığınıza
🥹
Hayır genelleme yapamam ki onlarda bize bu gözle baksın istemem
Hep mi ahırda takılıyoruz anlamıyorum ki😂
Hahühühaha
Demekki sizi ahıra çeken Bişi var
@Paşazade02 tamamen hayvan sevgisi
Normal tabi her şey aslına rücudur.
E yuh ama yani o kadar da değil be 😂
Hahahaha sen hariç
Evet kendini etiketle ben hariç hepinize söylüyor de hahahahana
Neden öyle düşünüyorsunuz merak ettim
Öyle oldukları için
Yani biz erkekleri genel olarak öküz görüyorsunuz öyle mi?
Yok siz çiçeksiniz
Biliyorsun bazı çiçekler dikenlide olsa yinede onlar dünyanın en güzel çiçekleridirler
Ne olacak senin bu halin pamuk prenses
Bilmiyorum ki hasta olunca böyle oluyor demek ki
Yok canım, sende naptın ya 🤣🤣
Bugün yargısız infaz günü ilan ettim
😅
Her erkeğin içinde birazda olsa vardır ya
Kadın milleti erkek düşmanı olmuş
Hayır tabiki genelleme yapmak çok yanlış
Neden bu sıfatı yakıştırdığına bağlı...
Çok ayıp
🥹
Hayır bazı erkekler odundur. 😂