- Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılDoğum günün kutlu olsun çiçeğim 🌺 hayellerinin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle 🙏 nice mutlu yıllara 🙏 ❤️ 🥰 ❤️ 🌺 ❤️ 🥰 ❤️ 🌺 ❤️ 🥰 ❤️ 🌺 ❤️ 🥰 ❤️ 🌺 ❤️ 🥰 ❤️ 🌺 ❤️ 🥰 ❤️ 🌺 ❤️ 🥰 ❤️ 🌺 ❤️ 🥰 ❤️ 🌺 ❤️ 🥰
22 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim ☺️🙏❣️🌸💖
- 1 yıl
Rica ederim gülüm ne demek 🙋🥰
En İyi Cevaplar
Daha çok tünellere gireceksin, tünellerden çıkacaksın.. Çok defa okyanusun ortasında kalacaksın, iyi bir kaptansan mürettabatı sahil şehrine ulaştıracaksın, eğer yolu bilmeyen biriysen, okyanus sularında dalgalara yenik düşeceksin.. Ama nolursa olsun, her zaman yeni doğmuş bir çocuk gibi ol, 100 defa da düşsen 101 incisinde ayağı kalk ve asla pes etme.. yeni yaşın sana ailen ve sevdiklerinle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur getirsin..
22 Yorumla- 1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ediyorum.5. ci kez okudum ve çok mutlu oldum.☺️🙏🌸
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yeni yaşında sana sağlık, mutluluk, başarı ve tüm hayallerinin gerçekleşmesini diliyorum. Umarım her günün, yüzünde kocaman bir gülümsemeyle geçer. Senin gibi pozitif, enerjik ve neşeli bir insanın hayatında her şeyin en güzeli olması dileğiyle.🥳
12 Yorumla- 1 yıl
Güzel yorumun için teşekkür ederim mutlu oldum ☺️🎉🙏
Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. 🎈Gecmis doğum🎂 günün kutlu olsun!
Yeni yaşinla🥳, cok Mutlu 🤣, huzurlu 🌟 ve sağlikli 💪 olup Ailenle ❤️ve tüm Sevdiklerinle💞 birlik ve beraberlik icinde olmani dilerim. Yeni yaşinda cok neşeli💃 olup güzel anilar 💭biriktirmek nasip olsun 🎈
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun Allah uzun ömürler versin 😊 🥳🌹
53 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ediyorum, amin ☺️🙏❣️
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun, bebişlerle huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum beaa
22 Yorumla- 1 yıl
Yaa bu yorumu tam 12. kez okudum çok teşekkür ederim 😄🌸🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 207b cevap paylaştı.
u 1 yıldoğum günün kutlu olsun mutlu yıllar diliyorum. umarım hayatında istediğin güzel şeyler gerçekleşir.. :) 🙏
22 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ediyorum barış, seninde hayatında her şey güzel ilerlesin ☺️🙏🌸
- 1 yıl
rica ederim. ben teşekkür ederim 🙏 🌸😌
- Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılHepi börtdey tu tu tu yuuuuğğ ahshsh
22 Yorumla- 1 yıl
teşekkür ederimm 😄🌸🙏
- 1 yıl
🥂✨
- Kişilik & Karakter konusunda 20,5b cevap paylaştı.
1 yılHayır pek kutlamam gadası
21 Yorumla- 1 yıl
anladım🙏
Ben çok güzel süpriz kutuları hazirlarım o kişinin sevdiği abur cubur kar aramizda gecenkucuk espriler eğlenceli çizimler gibi. Bence insanların doğum gününü kutlamak kişiye iyi ki seninle vakit geçirebiliyoruz demektir. Varlığına sevinmektir. Yeni yaşınız güzellikler getirsin size de ülkemize de inşallah
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler ☺️❣️
1 yılMutlu yıllar dilerim kutlu olsun doğum günün yaş mühim değil yılları sağlıklı ve verimli yaşamak önemli.. 🎂💝🎉
22 Yorumla- 1 yıl
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim 🙏❤️
- 1 yıl
Rica ederim.. 💝✨
Gizli Üye(36-45)1 yıl
5 gün sonra da benim 35. yaş günüm olacak Yaşlanmak yerine yaş alacağınız tadına doyulmaz bir sene olsun sizin için 🧚🏻♀️💫
22 Yorumla- 1 yıl
Yaa öyle mi seninde doğum günün kutlu olsun ve çok güzelmişsin. Allah nazar değdirmesin ☺️🌸🙏
Cevap sahibi1 yılAyy çok teşekkür ederim güzel kalbinden öpüyorum canım amin hepimize inşaAllah 🫠🥰😘😍🤗
Gizli Üye(30-35)1 yılçok önemliydi benim için bir ay öncesi hatırlatmalara başlar herkese favorimden ürünler atardım, sonra hiç önemli olmadığı tokat gibi yüzüme vurdu. o gün bugündür kutlamam. bir önemi yoktur arkadaşlarım etrafimdakiler sadece hediyelerimi verir ki onu da kırılmasınlar diye kabul ediyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Anladım ama geçmişte takılı kalmamalısın. Üzülen sen oluyorsun 🙏🌸
Gizli Üye(30-35)1 yılÖmrün Bebeklerinle uzasın … yuvanız huzurla hep dolsun … hep gençleşin … maddi manevi huzurunuz mutluluğunuz daim olsun
22 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim ☺️🌸🙏
Cevap sahibi1 yılBen teşekkür ederim
Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Severdim ama sevdiklerim gidince doğum günü hüzün verir oldu. Anı ve güzel insan biriktirdiğin en önemlisi. Doğum günün kutlu olsun sağlıklı , mutlu uzun yaşlar dilerim.
15 Yorumla- 1 yıl
Sevdiklerimiz ile geçirdiğimiz zamanlar kıymetlidir bilirim.. Teşekkür ederim 🙏🌸
- 1 yıl
☺️🌸
1 yılGeri kalan hayatına çok az kaldı. 🤣 Yeni hayat başlangıcına doğru adım adım diyelim. Ömrüm bitti demeyelim. 😌
Kutlu olsun günün Semagülüm 🌹
13 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim meloo iyi ki seni tanımışım 😄🙏💕
- 1 yıl
Ben de seni iyi ki tanımışım. Kadınların normalde ne kadar kibar olduğunu gösteriyorsun. Örnek kadın.
- 1 yıl
Bunları senden duymak gurur verici 🙏💕
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılDogum gunun kutlu olsun. ayni senin gibi guzel gecsin. sevdiginin opucukleri dudaklarindan bakislari gozlerinden eksin olmasin. bu donemde en cok buna ihtiyacin var.
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim, yorumun ne güzel öyle☺️ 🙏✨
- 1 yıl
:)
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun ozaman ailen ve sevdiklerinle nice mutlu senelerin olsun inşallah yeni yaşın sağlık mutluluk ve huzur dolu bir şekilde yeni yaşların olsun 🙏🙏
12 Yorumla- 1 yıl
Yorumun ne güzel öyle beni mutlu etti. Teşekkür ederim 😄🌸🙏
Kişilik & Karakter konusunda 875 cevap paylaştı. Bence bir yıl daha tecrübe edindin, olgunluk iyidir, kolay hataya düşmezsin.
Doğum günün kutlu olsun
12 Yorumla- 1 yıl
Dediğin gibi insan olgunlaşıyor.. teşekkür ederim 🙏🌸
1 yılDoğmasam daha iyiydi dediğim için doğum günü benim için lanet bir gün ama sevenlere de saygı duyarım doğum günün kutlu olsun
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim ama kendini sev 🙏
- 1 yıl
Kendimi seviyorum sorun hayatı sevmemem de
Kişilik & Karakter konusunda 321 cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsunnnn🥳 Nice mutlu yıllara. Yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur para ve şans getirsin. 💐🤍
12 Yorumla- 1 yıl
teşekkür ederim ☺️🌸🙏
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/UVVDrzmBtiMDoğum günün kutlu olsun 🥳
11 Yorumla- 1 yıl
çok teşekkürler 🙏💖
1 yılDoğum günü bana pək bir şey ifade etmiyor. Ama kutladıklarında üzülməsinler diyə bir şey demiyorum, uyum sağlıyorum.
11 Yorumla- 1 yıl
anladım ☺️
Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Doğum gününüz kutlu olsun. Doğum günü kutlamalarını severim; ama en çok ailemle yaparım. Arkadaşlar ile hiç kutlama yapmadım.
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler, bende genelde ailemle kutlarım ama arkadaşlarla kutlamakta güzel oluyor.☺️🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 965 cevap paylaştı.
1 yıl
12 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim 😄🌸🙏
- 1 yıl
💐🫶💐
1 yılSevmem ama sana mutlu güzel yaşlar yüzünden gülücük yanaklarından tebessüm eksik olmasın 🥰🥰🥰🥰🥰🌹🌹🌹🌹🌹🌹
12 Yorumla- 1 yıl
teşekkür ederim ☺️✨🙏
- 1 yıl
Rica ediyorum kalp kalp 🥰🥰🥰🥰 gül gül 🌹🌹🌹🌹🌹 smile smile smile 🤣🤣🤣🤣🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
1 yılNe kadar çok varmış 22 Mart‘ta doğan😃 Doğum gününü kutlarım💐
22 Yorumla- 1 yıl
Seninde mi doğum günün. Doğum günün kutlu olsun o zaman ve teşekkür ediyorum ☺️🌸🙏
- 1 yıl
Benim diil sevdiğim bir eski aradaşımın doğum günüydü teşekkürler yine de: )
Kişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsunnnnn prensessssssss💐💞💖✨
Evet severimmm24 Yorumla- 1 yıl
teşekkür ederim canım ☺️🌸🙏
- 1 yıl
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah Rabim bereketli ömürler nasip etsin inşallah 🥀
- 1 yıl
Evet doğum günlerini kutlamayı severim
- Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı.
1 yılNice sağlıklı yıllar diliyorum yeni yaşın gönlünden geçen her şeyi getirmesi dileğiyle
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🌸😊
- 1 yıl
Rica ederim genç
- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılAaaa bugün benim de doğum günüm. O zaman iyi ki doğmuşuz 🐣🐣🥳
11 Yorumla- 1 yıl
Aaaa gerçekten mii. Doğum günümüz kutlu olsun o zaman nice mutlu yıllara, hep mutlu oll ☺️🙏💕
Kişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu başarılı mutlu yıllara..🎉✨
11 Yorumla- 1 yıl
teşekkür ederim ☺️🙏💕
Kişilik & Karakter konusunda 328 cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun nice senelere 🥳🥳🥳 bir dilim pastani alırım 🤣
13 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederimm tabiki all 😂🙏🎂
- 1 yıl
😂😅🤦♀️
Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sağlık huzur mutluluk getirsin pek kutlamam normal de
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim ☺️🌸🙏
1 yılDoğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yılların olsun 🙏🏻
11 Yorumla- 1 yıl
çok teşekkür ederim ☺️🌸🙏
1 yılDoğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı yaşlara
11 Yorumla- 1 yıl
teşekkür ederim canım ☺️🌸🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılİyi ki doğdunuz o zaman.🌾❤️
Evet yakınlarımın doğum gününü kutlarım genelde.12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim, ne güzel yapıyorsunuz ☺️🌸🙏
- 1 yıl
🌺🌿
1 yılDoğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara :D
11 Yorumla- 1 yıl
teşekkür ederim ☺️🌸🙏
Kişilik & Karakter konusunda 24,3b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu başarılı bir hayatın olur inşaAllah benim de 5 gün önce doğum günümdü kimse kutlamadı
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim. Geçmiş doğum gününü kutlarım iyi ki doğmuşsun ☺️🌸🙏
Kişilik & Karakter konusunda 16,2b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun kardeşim 🥳 Ailen ve sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara 🎂
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim abim güzel yorumun için ☺️🙏🌸
Gizli Üye(18-24)1 yılDoğum günün kutlu olsunnnnnnnnn iyi ki dogmussunn mis gibi bolca senelerin olur umarım bundan sonrasini cok guzel istedigin gibi yasarsinnnnn mutlu yıllaaaaaaar💞🩷
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederimmm güzel yorumun için 🙏💖
Cevap sahibi1 yıl💞
1 yılDoğum günün kutlu olsun 🎉🎉 kendi doğum günüm hariç evet
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim ve kendi doğum gününü de sev..🙏
- 1 yıl
Doğum günümü seviyorum ama kutlamıyorum
19 uncu yaşın kutlu olsun. Yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur getirsin
11 Yorumla- 1 yıl
24. cü yaşım bu teşekkür ederim 😄🙏
1 yılYaa doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere 💞 🌸
12 Yorumla- 1 yıl
teşekkürler ☺️🌸🙏
- 1 yıl
Rica ederim 🌸
Gönlün kadar güzel ömrün olsun güzel arkadaşım 🌹🌹🌹🫶
12 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederimm ☺️🙏❣️
1 yılAyyy benim de doğum günüm. Mutlu yıllar tüm güzellikler seninle olsun 💖
12 Yorumla- 1 yıl
Aaaa gerçekten mii. O zaman ikimzinde doğum günü kutlu olsun.☺️💕🙏
- 1 yıl
Evet teşekkür ederim doğum günümüz kutlu olsun 😊🌸
Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. O zaman doğum günün kutlu olsun.. sağlık, şans, mutluluk , huzur senin göbek adın olsun
12 Yorumla- 1 yıl
teşekkürler güzel yorumun için ☺️🌸🙏
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun
12 Yorumla- 1 yıl
teşekkür ederim ☺️🌸🙏
Bugün benim doğum günüm
Hem sarhoşum hem yastayım
Bir bar taburesi üstünde
Babamın öldüğü yaştayım...- pardon, yanlış şarkı -
İyi doğdun, iyi ki doğudun, Gökyüzü242!
Mutluluk, şefkat senin olsun!
Bil ki senin ruhun bir, sen böyle teksin,
Hayat sana güzel sürprizler etsin!10 Yorumla
1 yılHayat koca bir tecrübe. Yaşadığın kadar öğrenirsin, gördüğün kadar bilirsin.
11 Yorumla- 1 yıl
Haklısın 🙏
1 yılDoğum günün kutlu olsun sana huzurlu tatlı ömür dilerim
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederimm ☺️🌸🙏
- 1 yıl
Rica ederim canım
Mutlu yıllara. Evet doğum günümün kutlanmasını severim mutlu hissettiriyor
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim, hep mutlu olun ☺️🌸🙏
İyiki doğdun maşallah o yıllarda rağmen maşqylahınız vas
11 Yorumla- 1 yıl
teşekkür ederim ☺️
kutlu olsuuuuuuunnn :) planın ne bakalımm🥳🥳🥳
12 Yorumla- 1 yıl
teşekkür ederim, ailem ve sevdiklerimle kutlayacağım ☺️🙏🌸
tüm sevdiklerinle birlikte nice yıllara.. 🎊 mutlu ve huzurlu bir yaşam dilerim 🎉
11 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim☺️🌸
- Kişilik & Karakter konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılMesele derin anlaşılan, boş ver hayat bir süreç bir gün doğum günümüz yerine ölüm günümüzü kutlayacak kimse olacakmı
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılNice güzel senelerin olsun canikom.
21 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 😊🙏❣️
Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. severim, doğum günün kutlu olsun 💗
22 Yorumla- 1 yıl
çok teşekkür ederim ☺️🙏💕
1 yılDoğum günün kutlu olsun
21 Yorumla- 1 yıl
teşekkürler ☺️🌸🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılAd günün kutlu olsun
Nice bizli mutlu senelere baltanesi 😎00 Yorumla
1 yılNice mutlu yaşlara mutlu huzurlu zamanlar gecirmen temennilerimiz senle olsun🙏
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 375 cevap paylaştı. Hiç sevmem insanlarla uğrasamam. Bana yemek parasi atsonlar yeter
00 YorumlaDoğum günün kutlu olsuuun iyi ki doğdun nice senelere
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,6b cevap paylaştı. Evet sevdiklerimin muhakak kutlarım..
Mutlu yıllar 🎉🎉00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı.
1 yılİyi ki doğdun sevdiklerinle nice güzel yıllara...
00 Yorumla - Devamını Gör (113)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne