Ben teşekkür ederim. Aynı şehirde olsak size bir hediye takdim etmek isterdim günün anısı için. Yaşam çok kısa , hayat akıp giderken sevdiklerinizin kıymetini bilirken bir bakıyorsunuz o kişi yok. Onlar özel insanlar boşluğu doldurulamaz. Ama hayatın herkes için sonu olacağını düşünürsek , anı yaşamak, anı biriktirmek, keyfini az da olsa çıkarmaya çalışmak en güzeli. Her şey gönlünce olsun. Bahtin açık , talihin güzel olsun. Karşına seni yürekten seven insanlar çıkmasını diliyorum. Kendini sev önce kendin mutlu ol. Bu düşünce ile yaşarsan seni üzen etmenler gidiyor yaşamında.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Umarım modunu düşürmeyen ruh emicilerin seni teğet geçtiği şansın aşkın paranın dibine vurdugun bir yıl olur iyi ki dogdun 🎈
Teşekkür ederim 🥹
Doğum günün kutlu olsun 🥳
Pastan 😊
Teşekkür ederim 😂
Değerli Sofya İyi ki doğdun
https://www.youtube.com/watch?v=fQX4tkiyEAYTeşekkür ederim
Güzel yaşamlarınız olsun dilerim.
Doğum günü kutlamayı severim.
Severim ama artık sevmiyorum. Sevdiğim insanlar bir bir gidiyor. Doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı , mutlu , uzun ömürlü yıllar dilerim.
Teşekkür ederim 🥹
Evet hayat bu, sevdiklerimizi her an kaybedebiliyoruz
Demesi kolay ama yaşaması zor 🥲
Ben teşekkür ederim.
Aynı şehirde olsak size bir hediye takdim etmek isterdim günün anısı için. Yaşam çok kısa , hayat akıp giderken sevdiklerinizin kıymetini bilirken bir bakıyorsunuz o kişi yok. Onlar özel insanlar boşluğu doldurulamaz. Ama hayatın herkes için sonu olacağını düşünürsek , anı yaşamak, anı biriktirmek, keyfini az da olsa çıkarmaya çalışmak en güzeli. Her şey gönlünce olsun. Bahtin açık , talihin güzel olsun. Karşına seni yürekten seven insanlar çıkmasını diliyorum. Kendini sev önce kendin mutlu ol. Bu düşünce ile yaşarsan seni üzen etmenler gidiyor yaşamında.
Doğum günün kutlu olsun
Teşekkür ederim
Doğum günün kutlu olsun 🩷
Teşekkür ederim 🩷
Rica ederim
Doğum günün kutlu olsun 🎂❤️
Teşekkür ederim 🩷🩷
Doğum günün kutlu olsun 🥳
Teşekkür ederim 🥳
Doğum günün kutlu olsun :)
Teşekkür ederim 🙂
Doğum günü partileri hoşuma gitmez bu zamana kadar hep aile arasında pasta yiyip doğum günün kutlu olsun diyerek geçirdim
Hiç sevmem dnd
Mutlu yıllar 🧚♀️
Teşekkür ederim ✨
Nice senelere
Teşekkür ederim
mutlu yıllar 🎂 üfle
Teşekkür ederim 😂 üflerim
yeni yaş günün sana mutlu sağlık getirsin
Teşekkür ederim
Kutlu olsun genç hanım
Mutlu yıllar bebek 🐥
Niye doğdun bk mu vardı