Evet arkadaşlar, Bugün itibariyle ömrümden bir yaş daha eskittim. Aslında yaş olarak benim için rakamların hiç bir anlamı yoktur. Güzel olan şey insanin kendini ruhen nasıl ve hangi yaşta oldugunu hissetmesidir.Evet bugün 28 Ekim ve benim Doğum günüm, hayatımda gün geldi acı dolu anılar, gün geldi mutluluk ve sevinçlerle dolu anılar bıraktım arkamda... 😔🙂Aslında önemli olan insanın kendisi ile barışık olması ve hayata Pozitif bakabilmesidir. 🎉😀Herzaman enerjik ve poztif bir insan oldum ve yeni yaşımda da öyle olacağıma inaniyorum...🤸♂️🎉😅😀
Tesadüfünde Böylesi Doğum günü hediyesi gibi bende Guru'dum 😅😅🎉🎊🎁🤠
Per, 28 Eki 07:00 Doğum günün kutlu olsun! 25 Xper puan hediyemiz olarak hesabına eklendi. Yeni yaşında çok mutlu ol
Sevgiler,
Bugün benim doğum günüm, doğum günü kutlamalarını sever misiniz?
Doğum günü kutlamalarını aslında hem seviyorum hem sevmiyorum. Senin de dediğin gibi yaş ilerliyor ve bunu bilmek beni çok üzüyor. Öbür taraftan baktığımda ilerleyen aslında hep sayılar oluyor, ben yine aynı benim diye düşünüyorum. İnsan kendini hissettiği yaştadır aslında. Yaşanmışlıkların etkisiyle bir olgunluk geliyor, yaş alıyoruz diye değil. Görünüme de iyi bakınca yaşlanma etkisini yavaşlatmış sayılıyoruz shssj Bu arada doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle beraber nice sağlıklı uzun yılların olur inşallah 🌸
Guzel yorumunuz ve güzel dusunceleriniz için çok teşekkür ederim. Tabiki sayliara ve rakamlara takilmamak lazım onemli olan insanin ruhunun kendini nasıl hissettigidir.🎈🎉🎊☺🙂
Doğum günün kutlu olsun🎉🎉, her şey gönlünce olsun sağlık sıhhat ve sevdiklerinle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum 🎁🎈 Doğum günlerine önem veriyorum, kimse kusura bakmasın ben hatırlayıp kutluyorum benim de doğum günümün hatırlanmasını bekliyorum tabii... Nisanda 45. yaş günüm için planlar şimdiden yapılmaya başlandı bile😅 birde ölürsem bakbolan işe 🤣🤣 erkek kardeşim benim için kafe ayarlıyor ve kızçelerim var elimde büyüdüler anne oldular ve mükemmel organizasyonlara imza atıyorlar ve benim Doğum günüm için planlarla start vermişler 🥰🥰
Güzel düşünce ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim... Allah korusun neden öyle düşünüyorsunuz umarim sevdiklerinizle daha güzel mutlu huzurlu günler gorurusunhz umarım..🌹🎊🎉🤸♂️🎊🎈🎉
Günaydın, hem guruluğun hemde yeni yaşın kutlu mutlu olsun levo. İyiki doğdun da site senin gibi güzel yürekli insan kazandı ve seni tanıdım. Nice mutlu huzurlu bol gülücüklü kahkalı ve sağlıklı senelerin olsun 🙏
Bunu da paylaşmazsam olmazdı 😂🥳 heeppyyy böörrttttyyyu tuuuuu yuuuuuu ameninn heyy 😃
Teşekkür ederim Efuli güzel düşüncelerin için, O sizin temiz ve güzel yüreğinizin göstermiş olduğu sevgiden kaynaklanıyor. Insanlar değer, ve sevgi verirse birisine elbet karşılığı aynı şekilde geri döner. Iyi ki varsınız iyi ki tanidim diyorum güzel yürekli insanalari🙏☺🙃🤸♂️🎉🎊
Öncelikle doğum günün kutlu olsun 👍👍🙂 Ve biz ailecek kutlama yapmıyorduk zaten ama en azından bir pasta alır üfler yerdik yani fakat artık onu da yapmak istemiyorum çünkü son 2 senedir fazlasıyla üzgünüm ve hiç iyi şeyler yaşamadım bu depresif halimle doğum gunumu kutlasam ne kutlamasam ne?
Doğum günüm gülüm Doğum günüm bugün Doğum günüm diyorsun Doğum günün kutlu olsun Mutlu ol senelerce Sana boncuktan kuş yaptım Konacak pencerene Karakollar beni alır, sorgular gecelerce Hiç bekleme belki gelmem, gelemem senelerce Eh Ahmette eksik olmasındı
Doğum gününüz kutlu olsun Sevdiklerinizle nice sağlıklı yıllar dilerim Önem verdiğim tek özel gün doğum günüdür o yüzden sevdiklerimin doğum günlerini kutlar, kendi doğum günümün de kutlanmasını beklerim
Doğum gününüz kutlu yeni yaşınızda her şey gönlünuzce olsun 🌸🎂 Sağlığınız yerinde, mutluluğunuz daim olsun 🎉🎊tüm hayallerinizin gerçek olduğu bir yaş olması dileğiyle ✨
Doğum günün kutlu olsun nice güzel senelere sevdiklerin ile beraber güzel yaşlar gör ne mutlu çok önemli bir günden önce doğmuşsun inşallah hayatın hep bayram coşkusunda olur
Bu ayın 20si de benim doğum günümde çok boştu geçti valla. Mesai bitimine yakın iş arkadaşları pasta almışlar hızlı hıxlı yedik geçti gitti öyle ahah. Doğum günün kutlu olsun
hiç alışkın değilim böyle şeylere maalesef, yıllar önce bi küçük peki kekinin üstüne kakılan bi tane mum dışında doğum günüm kutlanmadı. illa kutlanacak olsaydı utansam da hayır demezdim.