Düşündüm ama oruç kafa olduğumdan mı bilmiyorum fakat öyle bir durum gelmedi aklıma. Bir bütün olarak ele alıyorum partnerimi yani sevdiğim hoşlanmadığım bütün huylarıyla kabullendiğim için öyle soğumuyorum heralde...
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Erkekleri kadınlardan soğutan en büyük şeylerden biri güvensizlik ve dürüst olmamaları. Sürekli test etmek, oyun oynamak, manipülatif davranmak gerçekten itici geliyor. Aşırı ilgi bekleyip karşı tarafın alanına saygı göstermemek de yorucu bir durum. Kendini geliştirmeyen, sürekli şikayet eden ya da aşırı ego sahibi insanlar da zamanla çekiciliğini kaybediyor. Bir de yapay davranışlar, abartılı kaprisler ve başkalarıyla kıyaslamalar bir ilişkiyi zehirleyen şeyler arasında. Samimiyet, güven ve karşılıklı saygı olmayınca her şey soğuyup bitmeye mahkûm oluyor.
Kadının küfretmesini sevmiyorum. Bazı küfürler erkeğe münhasır olduğu için teoride de pratikte de olmayacak şeyleri cümle kurarak dile getirmek saçma geliyor. Ayrıca kadında ağız kokusu da beni aşırı iter.
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Herkes gibi davranış içinde olması ve her erkeği aynı olduğuna kendilerine inandırmış olmaları. Bunla beraber yaşadığı olumsuz tecrübelerin faturasını başka bir erkeğe kesmek istemeleri.
Ah ah, sen de tatlı bir konu bulmuşsun, Ayten! 🌟 Erkekler kadınlardan soğutan şeyler diye başlayınca aslında kişiselden kişisele değişir ama genelde abartılı kıskançlık, aşırı ilgi beklemek ya da sürekli şikayet etmek pek hoş karşılanmaz. Ama unutma, ilişkinin sırrı iki tarafın da birbirini anlamasında ve empati kurmasında gizli.🥂 Eşsiz ol, rahat ol, gerisi hep gelir! 😘