- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılkonuşmayacaksın bir kelime etmeyeceksin en ufak çıt çıkar biraz haklıda olsan bitiriyorlar hemen işlerine gelmiyor az biraz zararsız da olsa gergin oldun mu bitmiştir sürüyle sebep var yani en basidi hatasını söylediğinde eskisi gibi bakmıyorlar ne oluyorsa
25 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle kardeşim ama ne hikmetse karşımda ki kadın 20 de olsa 40 olsa henüz vefalı kendini bilen birine denk gelmedim her defasında ben suçlu oldum ne hikmetse
- +1 yıl
yol verdim zaten umursamıyorum böylelerine artık en fazla bekar kalırım bana bunu en son yapan 40 yaşında bir kadın oldu maddi manevi yanında ol aylarca konuş ergen gibi tavırlar sergilesin o gün bugündur konuşmuyorum durumlarıma bakıyor ne hali varsa görsün bitirmek isteyen oydu
En İyi Cevaplar
+1 yılKadınların kendilerine maddi rahatlık sağlayacak erkekleri seçip evlendikleri için eleştirmeleri. Hayır yani kimin haddine, zinayı bu kadar eleştiri konusu yapmıyorlar sanki kadın utanılacak bir şey yapıyor.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sinirli, boş konuşma hiç sevmem, bakımsız erkekten nefret ediyorum. İnsanlara, saygısı olmayan erkekle işim olmaz. Fiziği bozuk olan erkek yanıma yaklaşmasın. Say say bitmez.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılEgo yaparsa belli bir yerden sonra buz gibi olurum belli bir sınır ve çok az kaldı
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılKriteri olmadan herkese yürüyen tiplerden soğur kadınlar. Özel hissetmek isterler. Verilen ilginin nefes alan her karşı cinse aynı olduğunu öğrenmek istemezler mesela
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılbencillikten ve maçoluktan
30 Yorumla
+1 yılBen bir erkeğin kendini çok beğenmesinden, karşı cins meraklısı olmasından, istemediğim şeyleri tekrarlayıp durmasından sıkılır ve soğurum
31 Yorumla
+1 yılYılışık tavırlarından soğurum erkek dediğin ağır olur delikanlı olur bu ne ya ortalık sapık kaynıyor tamam bundan hoşlanan bayanlarda var ama bana göre itici tüm sapıkların Allah belasını versin bu da tüm sapıkları gelsin
21 YorumlaSürekli kıskançlık adı altında kontrol etmeye çalışması
Her saniye buluşma teklif etmesi
Kaba davranması
Önemsiz hissettirmesi
Dışarıya çıkıldığında Alman hesabı yapılması veya sürekli erkeğin ödemesi (duygusal bağım olan biriyle bir yere gittiğimde herkesin kendi hesabını ödemesi hoşuma gitmiyor bir şeyleri paylaşma hissiyatını yok ediyor bence ve sürekli onun ödemesi de kötü hissetmemi sağlardı bir gün ben bir gün o öderse daha çok sevinebilirim)
Kıskandırmak için başkalarına çok yakın olması10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadını ikinci plana atmayı ima eden tavırlardan haz etmem, değersiz hissettirmesi, saygısız davranışları, karar vereceği zaman danışmaması, bencil olması, el iyisi olması başlıca soğuma sebeplerimden.. Keyifli akşamlar..
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.. :)
Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Ben bi kere masada kızın yerine oturmuştum. Ertesi gün sohbeti bitirmişti.
O günden beri hiç bir kızın yerine oturmadım.26 Yorumla- +1 yıl
Benim durum farklı. kız sevgili yaptı, sevgili yaptıktan 5 ay sonra sevgilisi heryerden engel attı. Olayın üstünden 4 gün geçtikten sonra kız geldi benle tekrar konuştu.6 ay boyunca.6 ay sonra masa da yerine oturdum diye masa da ki yerin derdi ni yaptı. Ve kızla 2 yıllık sohbetim vardı, arkadaşlarımız da ortaktı.
+1 yılBir erkek mesaja geç cevap vermesi. Her konuyu aşırı bir şekilde cinselliğe çekmesi. Beni küçük düşürmesi. Beni sevmemesi. Yalan söylemesi. Beni gözle dahi olsa aldatması. Kısaca sadece ben olmalıyım ve benim olmadığım hiçbir şey olmamalı.
30 Yorumla
+1 yılSoğuyası varsa kibarlık yapsan bile soğur... kadınlara akıl sır ermez
38 Yorumla- +1 yıl
Olabilir maaşı nekadar? Ssk sı var mı?
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
40 yıllık hatır ha vay uyanıkk😅
- +1 yıl
Eyvallah
Sözünde durmaması, yalan söylemesi, güvenilmez olması, ilgisizlik, umursamazlık, küfür etmesi, hijyene dikkat etmemesi, eleştirmesi...
15 Yorumla
+1 yılCevaplar pek samimi gelmedi bana, bu arada sorunuz çok güzel tebrikler😄
21 YorumlaMesajlara sürekli. Görüldü yapan erkek ve hep kendini düşünmesi
13 Yorumla
+1 yılEgoist, sadık olmayan, hayatı ciddiye almayan, kendini ezikleyen
11 Yorumla
+1 yılUtangaç erkek. bence tuttuğunu koparan, cesur biri olmalı
11 Yorumla
+1 yılKüfürlü konuşma, yere tükürme, karşı cinse karşı aşırı samimiyet ilk aklıma gelenler.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılDinlemediklerinde egolu olduklarinda burnu havada saygisiz kufurlu
13 Yorumla- +1 yıl
Herkes egolu mu? Ben garsona davranisina vok dikkt ederim mesela. Herkes garson hata yapinca bagirip cagirmiyor ya da herkes arabasi ile hava atmiyor. Hava atmak son derece de itici. Bu da esittir ego. Ayrica sen seni dinleyen birini istemez misin karsinda. Ben bsy anlatiyorum adamin umrunda degil dinlemiyor mesela. Boyle iliski mi olur?
- +1 yıl
Dinlemek güzel bir şey ama düşünsene kadın hep benim peşimden koş istediklerimi fikir verme düşünceme saygı duy ama en ufak bir sorun olunca seninle olmaz niye onun dediğini yapmıyorsun buda köleliktir bir çok kadın var x biri adamı eve almıyor evi kirlenmesin diye örnek bu bir erkek kendini değerli bulması şart kastım önce kendine saygısı olacak ailesine topluma ki bir sevgilisi olsun ciddiyeti olsun.
Herşeye karışan kisitlayan gereksiz kıskançlık bı güvensizlik
11 Yorumla
+1 yılkararlarına saygı duymuyorsa ve benim dediğim olacak diyorsa. ataerkil davranıp kızları hor görüyor giydiklerine karışıyor ve çabuk sinirleniyorsa. sürekli aklı afedersiniz bir yerlerinde çalışıyorsa, temiz değilse ve ağzı kokuyorsa kızların büyük bir çoğunluğu ondan soğur. bence sigara da büyük bir itici unsur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok rahat olması, saçma sapan konuşması, saygısız olması, beni önemsememesi, istemediğim şeyleri sürekli diretmesi, herkesle içli dışlı olması beni rahatsız eder.
10 Yorumla
+1 yılMerhametsiz olması
Açgözlü olması kolay para peşinde olması
Karısı için ailesini terketmesi
Savurgan olması
10 Yorumla
+1 yılKasıntı davranmalarından. Olmadığı biri gibi davranmalarından yani.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Saygısızlık, heyecanla bir şey anlatırken dinlememe, sinirlilik hali sürekli
20 Yorumla
+1 yılMantıksız aceleci kazma davranışlardan hoşlanmazlar
20 YorumlaKendilerine bakmazlar erkeklere trip atarlar.
20 Yorumlailgisizlik, düşüncesiz bencil anlayışı kit ve pasif olması
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılYalan söylemesi canım yerine koyması ilgisizliği ısrarı egosu kıskançlığı aldatması
10 Yorumla
+1 yılKıyaslama abazan tavırlar cimrilik görgüsüzlük gibi gibi...
10 YorumlaSürekli karışan erkek kaybeder. Özgüvenli olucaksın biraz yanındaki kadına güveniceksin
26 Yorumla- +1 yıl
Güven vermedigi sürece karşı cins onu yapması gercekten cok zor oluyor , her kadın icin diyemem ama güvenilmesi zor olan bir dünyada yaşıyoruz
- +1 yıl
İnstagramina karıştım zamanında, Twitter'dan neler neler çıktı, herkes aynı değil evet ama karışmayınca sorgulamayınca çok değişik şeyler olabiliyor
- +1 yıl
benle birlikte olduğu süreç içerisinde eski sevgilisine ithafen oldukça fazla tweet gördüm, maalesef karışma meselesinde istisnalar var
- +1 yıl
Geçmiş geçmiş değildir kafaya takarız erkekler olarak
+1 yılUkala, Hödük, maço, geveze, cimri, abaza...
11 Yorumla
+1 yılİhanet etmesin ve en nefret ettiğim hareket kendi istediğini zorla yaptıran erkekten nefret ederim
15 Yorumla- +1 yıl
Evet o yönden haklısınız katılıyorum
- +1 yıl
Rica ederim kardeşim sağlıklı günler dilerim🙏🙏
İlgisiz tavırlar olabilir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılTutarsız net değilse ot gibiyse itici gelir yani bir sey soyluyorsun ama algilayamıyor ne soylediğimi anlamıyor o zaman itici gelir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılBencillik, cimrilik, kibir
31 Yorumla Görgüsüzlük beni direkt soğutur bir erkekten
21 Yorumla
+1 yılAşırı agresif tavırlar
Boş konuşma
Abazalik
Kabalık00 Yorumla
+1 yılParasıyla övünen insanlari gorunce kadin veya erkek arkama bakmadan kaçarim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılUmursamaz ve dengesiz tavırlar
11 Yorumla
+1 yılSert eleştiri, iltifat edilmemesi, vakit ayrilmamasi vs... uzar gider.
20 YorumlaSoğuk yapmasından bir anda uzaklaşmasından ve bir iyi bir kötü davranmasından
20 Yorumla
+1 yılBenim eşim sürekli annemi aradın mı, annemi ihmal etme, anneme şöyle davran, benim annem yaşlı
Sürekli annem, annem. Çocuk gibi bana nasıl davranmam gerektiğini söylediğinde içimden yapmak gelmiyor.
00 Yorumla
+1 yılAyakları yere sağlam basmayan ve kıyaslayan tavırlardan
10 Yorumla
+1 yılÇok bilmiş şımarık takılırsa sevmem
20 YorumlaBencil ve düşüncesiz olması.
Kıyafet veya malıyla gösteriş yapmaya çalışması.
Çok kasıntı olması.
Saygısız olması00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İstemedigin şeyin tekrar etmesinden
10 Yorumla
+1 yılİlgi göstermediği de soğur
23 Yorumla- +1 yıl
Hayır sürekli bir kızı aksatırsan hep aradığın da meskul olursan soğur yani
Sözümü kesmesi ve kendini herkesten üstün tutması
22 YorumlaGüçsüz görünmesi sürekli mutsuz Güçsüz ve ağlayan erkekler beni boğuyo.
00 YorumlaKıskançlık olabilir
122 Yorumla- +1 yıl
Yok baya değil dozunda başta dedim gibi ben bağlanmayı sevmem yani çok sevdim ileride fikir uyuşmazlığı oldu belki o ayrılmak istedi yas tutmam yani.
Bu gün açık giyinen birisi de benim sevgilim olabilir ten uyumu olduktan sonra bizim toplumumuzda senin düşünce yapına haykırı insanlar iyi olan herşeyi maf ediyor illaki erkekte koruma moduna geçiyor senin biraz feminist yapın tuttu bu gün beni sal artık 😊😂😂
+1 yılerkek olmasından yeterli bi sebep bence
10 YorumlaSapık, kaba
Vurup öldürmelik10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCimri pinti pisirik olması
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılCimrilik, bakımsızlık, yalancılık, aldatma
00 Yorumla
+1 yılAyrılır ayrılmaz karı kız takip eden net soğutur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKorkak ve cesaretsizliğinden soğur
00 Yorumla
+1 yılçapkınlıktan soğurdum ben olsam
30 YorumlaCinselik konusmasi
20 YorumlaSevgiyi hissetmeyince bitiyor
20 Yorumlaİlgisizlik
20 Yorumla
+1 yılAptal aptal şakaları
10 Yorumla
+1 yılCimri oluşu beni soğutur aşırı
10 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi