Kişilik & Karakter Geçmişte yaşadığınız olayları kafanıza mı takıyorsunuz yoksa olan oldu çaresi yok kafasında mısınız? İstanbulçocuğu29 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yani keşke keşke diyip ağlayanlardan mısınız yoksa önümüzdeki maçlara bakıcaz kafasında mısınız? Kafama takarım Önüme bakarım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Ben önüne bakanlardanım. Geçmişte yaşadığınız olayları kafanıza mı takıyorsunuz yoksa olan oldu çaresi yok kafasında mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. kafama takmam. 0 0 Yorumla
Milanista22 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 915 cevap paylaştı. Kafama takip onume bakarim 😀 1 2 Yorumla İstanbulçocuğu29 1 yıl Jdjdjd. Güzel cevap. Yorumla Milanista22 1 yıl Eyvallah 😀 Yorumla
nihilist26 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Geçmişte yaşıyorsan şuanda ölüsündür 1 2 Yorumla İstanbulçocuğu29 1 yıl Güzel tespit. Bravo. Yorumla İstanbulçocuğu29 1 yıl Orhan abiye selam söyle. Yorumla
Alpi_1 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Sadece şu an ve geleceğe bakarım. 1 2 Yorumla İstanbulçocuğu29 1 yıl Doğru yoldasınız abi. Yorumla Alpi_1 1 yıl Eyvallah kardeşim Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Kafama takıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kafama takmam.
Kafama takip onume bakarim 😀
Jdjdjd. Güzel cevap.
Eyvallah 😀
Geçmişte yaşıyorsan şuanda ölüsündür
Güzel tespit. Bravo.
Orhan abiye selam söyle.
Sadece şu an ve geleceğe bakarım.
Doğru yoldasınız abi.