Kravat_takan_adam | Kişilik & Karakter konusunda 2,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Daha çok geleceğe takılıyım. Hayatımda ki hedefler, planlar ve hayaller sürekli kafamın içinde dolaşıyor. Çok fazla plan yapıp o plana bağlı kalmanın hüsranla sonuçlandığını biliyorum ancak yine de planlarımdan vazgeçemiyorum. ''Acaba başaracak mıyım, acaba gerçekleşecek mi?'' düşüncesi bazı zamanlar gerçekten canımı sıkıyor. Bu yüzden bulunduğum anı yaşamakta başarılı değilim ve eskiden de hiç başarılı olamadım. Bu mutsuzluğa yol açtı mı diye soracak olursan, evet fazlasıyla açtı...
nilayaz | Kişilik & Karakter konusunda 981 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Eskiden geçmişe takılıydım şimdi anı yaşıyorum
0|0
0|0
Prof_Langdon | Kişilik & Karakter konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Olay basit aslında elimizde üç seçenek var; Biri bir daha dönemeyeceğimiz dün, Diğeri bizim olup olmayacağı belli olmayan yarın, Üçüncüsü ise hali hazırda elimizde olan şu an. O zaman neden elde olmayanlarla uğraşalım ki?
0|0
0|0
Konusanpenguen | Kişilik & Karakter konusunda 320 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Eskiden öyleydim bende son 1 senedir hiç kimse hiçbirşey gram umrumda değil kafam ne isterse onu yapıyorum dediğim gibi dünya yakılsa kıyamet kopsa şeyimde bile olmaz banane MK
İpimleKuşağım | Kişilik & Karakter konusunda 506 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Geçmişe takılı değilim, ruh hastası olurdum öyle olsaydım...
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Geçmiş ruhumda bir leke bıraktığı için ne olursa olsun mutlu da olsam huzur hissetsem de hep içimdeki o çürük lekenin kokusunu alıyorum sızısını hissediyorum.
Yorumları okuyormuş bu çok ilginç doğruyu söylemek gerekirse geçmişi ara ara düşünürüm bundaki amacım yaptığım hataları bir daha yapmamak için ani doyasıya yaşamaya çalışırım Ama geleceğimize düşünmeden Asla olmaz kalın sağlıcakla
0|0
0|0
lierrenoir | Kişilik & Karakter konusunda 221 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Gerçekten benim için artık geçmişin bir anlamı yok. Takılmıyorum.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş