+1 yılGeçmişe çok takıldığım zamanlar olmuştu. İnsanı yoruyor. Hayat çok kısa ve artık her anın tadını çıkarıp yaşamayı tercih ettim. Canım ne isterse onu yapıyorum. Karşı tarafın ne anladığı nasıl anladığı umrumda olmuyor artık çünkü insanları az çok analiz ettim. Bunu düşünmek insanı yorar ve sen en mükemmel olsan bile yine seni istediği gibi anlamaya devam edecektir. Bu yüzden kendin ol mutlu yaşa.
113 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın sen zaten neyin ne oldunu iyi biliyosun ondan dediklerimi unutma hicbirseye üzülme
- +1 yıl
Karşı tarafta bunun farkında oluyor ve bir şekilde seni ezmeye çalışıyor. Kendisiyle aynı seviyeye seni çekmeye çalışıyor. çünkü hasta ruhlu insanlar. maalesef ki kendinizi ifade etmekte zorlaşıyor.
- +1 yıl
Cok var o hasta ruhlulardan o değil ne biliyomusun olay kıskançlık seni kiskanirlarsa her türlü dalavere yaparlar
- +1 yıl
Çok yaşadım. Allah şifa versin onlara halleri üzücü oluyor.
- +1 yıl
Amaçları o zevk aliyolar deli cok bak İzmir'deki olaya artık arabayla kimseyi almam yolda
- +1 yıl
Anlamadım😄
- +1 yıl
Amaçları onların o yani cevremizde deli çok diyorum 😂. Ömrümü yedin kız İzmir'deki olayı duymadinmi sen adam taksiye usuyo diye birisini almış sonra adama herkeze yardim edilmez diye 3 kurşun sıkmış düşün deli çok ondan 😂
- +1 yıl
Öyle çok olay oluyor. Bu söylediklerimi tanıdıklar yapıyor. Tanımadıklarda böyle öldürüyor işte.😂
- +1 yıl
Senin tanıdıklar yakında olanlarmi yoksa burdakilermi bakım 😂
- +1 yıl
Yakın olanlardan bahsettimde burada öyle ağrıza tanıdığım olmuştu.
- +1 yıl
Burayı dersen var bazı deliler naptı agriza sana burdaki
- +1 yıl
Herkes ne kötülük yaparsa kendine yapar.
- +1 yıl
Fazla takılma fazlada herkezi kendin gibi görme tmam
En İyi Cevaplar
+1 yılBazen takılı kalabiliyorum
136 Yorumla- +1 yıl
Takılı kalma kötüyse iyiyse unutma ama senin kolun nasıl oldu gittin doktora değilmi
- +1 yıl
Teşekkür ederim evet pansuman yapıldı dün yanlışlıkla masaya çarptim patladı iltihap olmuş hemen krem verdilerr
- +1 yıl
Valla gördüm üzüldüm için cıs etti nazar değmiş sana kimin gözü kaldıysa o dediğim kremi al eczaneden treymycn iz kalmaması için sarı krem hemen iyilestirir
- +1 yıl
Temin ettim o keremden sürüyorum teşekkür ederim:)
- +1 yıl
Rica ederim dikkat et kendine hemşehrimsin ondan ayrı yerin ☺️
- +1 yıl
Bunj bilmiyordum 😄
- +1 yıl
Sen benim Ankaralı olduğumu bilmiyomusun 😂
- +1 yıl
Hayirr seni de tanimiyorum :( sadece sorumda gördüm o kadarrrr
- +1 yıl
Eskiden bandanali foto vardı profilde ondan cikaramamissindir ben 6
7 aylık üyeyim sen ben yeni geldim dede vardin - +1 yıl
Ben bayade o civarda sayilir
- +1 yıl
Ben de ***
- +1 yıl
Yok valla yeni üye oldumda seni gördüm ben soruna yazmıştim ozamanlar tek cevap atitodun sen sadece yanlismi hatırlıyorum yoksa ☺️
- +1 yıl
Bilmem ki hatırlamıyorum
- +1 yıl
Benim hatırladıma göre öyle profil fotonda aynen şimdiki ☺️ hafızam kuvvetlidir kolay unutmam
- +1 yıl
Aynen hiç değiştirmiyorum snsnnss
- +1 yıl
Fark ediyorum güzel güzel bir insana kızıl bu kadar yakışır herkes bu rengi taşıyamaz 😂
- +1 yıl
Şimdi de senin nazarında değmesin nsnsnsnd
- +1 yıl
Benim değmez dikkatli bakmam lazım bakarsam kork benden 😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😇🙏
- +1 yıl
Rica ederim ☺️ kolun iyi oldu değilmi
- +1 yıl
Az birsey kaldı iltihap sanırım kurumaya yeni yeni başlıyor
- +1 yıl
İyi olmasına sevindim ama o kremi boslama tamam yaranı iyileştirir birdakine dikkatli ol elini yakma ☺️
- +1 yıl
Sürüyorum evet 🙏😇İnşallah zaten kettle fobim oluştu 😄😄 benden ne kadar uzak olursa iyi olur
- +1 yıl
Kattle ee gözlerin renkli nazarı çekmişsin diyelim 😂 uzak olsun senden kaynayan ne olursa uzak ol sen hemşehrimsin ondan daha dikkat et kendine ☺️
- +1 yıl
Kahverengi lens alıyorum o halde derhal 😆😆😆 çok teşekkür ederim çok incesin 🌵
- +1 yıl
Yok alma o gözlere kıymayalim lütfen o senin inceligin ☺️ diken severim bende sana gül 🌹 veriyorum saçlarının arasına güzel olur ☺️
- +1 yıl
Nazar çekiyor dedin ya o yüzden dedim 😅😅 kırmızı gül sevmiyorum ama seni kırmamak adına kabul ediyorum 😅😅 kaktüs seviyorum
- +1 yıl
Kaktüs seviyosun güzel bende severim sende bir kadın olduğun için bir cicek oluyosun ya ondan dolayı saçlarından dolayı gül verdim sana ☺️ ama nazar var senin üstünde ondan nazarı değenlerdende uzak ol ☺️
- +1 yıl
Ben çiçek değilim kadınım 🤣🤣🤣 kendime nas Felak okuyorum o halde hocam 🙏😄
- +1 yıl
Oku tabikide hocayim ama din hocası değilim onu soyleyim 😂👀 fitness hocasiyim kadınsın ama güzel kadınsın 😂
- +1 yıl
Nazar var senin üstünde diyince din hocası sandım 😄😄😄 teşekkür ederim
- +1 yıl
Ciddimi 😂 tamam dinimizi severim ama dini kullanan su hocalar varya hala yasantimizda din peygamber diyip sen anladın onu onlara sinir olurum rica ederim dikkat et kendine seviliyosun 🪴
- +1 yıl
Sen de dikkat et teşekkürler tekrardan ilgin alakana🌵😇🙏
- +1 yıl
Ederim tabikide şu an dinleniyorum zaten spordan sonra rutinim kahve ve dinlenme ama elin iyilestinde bana söyle tamam kaktüs içinde tskrler ☺️🍀
- +1 yıl
Tamamdır ilk sana söyleyeceğim 😇😅
- +1 yıl
Anlaştık ilk ben olayım ☺️
Gizli Üye(36-45)+1 yılTakılmam ama sorgularım
122 Yorumla- +1 yıl
Mesela ne olursa sorgularsin
Cevap sahibi+1 yılKaç kişiyle çıktığını ve cinsel ilişkiyi yaşayıp yaşamadığını sorgularım. Çünkü beraber olacağım kişiyle önem verdiğim konular bunlar
- +1 yıl
Ama kötü o sonradan sıkıntı olur onu soyleyim gerçekten sorarmisin şu an yeni iliskinde ya da bir ilişkin var mı şu an
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur ama elimde değil. Belkide hiç olmadığı için önem sayıyorum
- +1 yıl
Anladım takma geçmişe ilişkileri sorma gizlemissin neden
Cevap sahibi+1 yılUtandım. Peki neden sormayım. Öğrenme hakkım değil midir? Sormama sebebi ne olabilir ki?
- +1 yıl
Çünkü ileride iliskiyi bozar utanma bunlar olan şeyler 😊 gördüm ama seni biliyorum şu an peki ilişkin var mı sordunmu ona
Cevap sahibi+1 yılYok ya ben bozulaçağını inanmıyorum. Neden bozulsun ki hem seven insanda karşılıklı Güven olduktan sonra ilişki güzel yürür. Yok maalesef hiç olmadı ilişkim felan.
- +1 yıl
Neden olmadı peki sevemedinmi hiç
Cevap sahibi+1 yılBu yaşta neden olmadı insanı meraka sokar değil mi 😅 kısacası şöyle söyleyeyim sana… monoton ve bir o kadar asosyal bir hayatım var benim. Evden işe işten eve misali. Arkadaş çevremde pek yoktur. Çıkayım gezeyim dolaşayım demedim hiç bir zaman. İşten dolayı yorgun düşüyorum belkide ondan canım istemiyor diyelim. Peki dışarda düğün dernek veya kafe mekanlarında hiç mi hoşlandığım biri olmadı? Elbette oldu. Fakat her ne kadar güzel ve alımlı biri olmuş olsamda yapı olarak utangaç ve çekimser biriyimdir maalesef. Biriyle Göz göze geldiğimde hemen istemsizce gözümü çeviriyorum. Hal böyle olunca karşımdaki bana yaklaşmayı cesaret edemiyor. Bundan dolayı da kaybettim hep. Ve yaşım geldi 34e 😂
- +1 yıl
😂 sevdim seni eğlenceli briisin nasıl sevilmedim ilginç ne iş yapiyosun bakım nerde yasiyosun 😂
Cevap sahibi+1 yılAyıptır söylemesi Sevilecek biri değilim zaten 😂🙈 yurtdışına büyüdüm ve yaşıyorum. Sağlık sektöründe çalışıyorum. Bende senin ne iş yaptığını öğrenebilir miyim ve nerede yaşadığını?
- +1 yıl
Türkiye'de yaşıyorum Ankara fitness trainer sporla alakan vardır sanırım 😊
Cevap sahibi+1 yılHiç yok 😂 sevmiyorum sporu. Spor benim için bir ızdırab ya
- +1 yıl
Niye ben yaptırım sana kaçış yok 😂
- +1 yıl
Spor iyidir ama unutma
Cevap sahibi+1 yılUnut gitsin 😂
- +1 yıl
Ne seni böyle spora soğuttu küçük hanim 😂
Cevap sahibi+1 yılSevmiyorum arkadaş zorla mı 😂 hiç bir neden yok 😄
- +1 yıl
😂 sevdircem sana arkadaş olmaz yurt dışı neresi bakim
Cevap sahibi+1 yılİşim çıktı benim bye 🙋🏽♀️😂 kaçtığım yok gerçekten çıktı
- +1 yıl
İyi ok bana soylersin sonra kolay gelsin 😂 duycam ama ona göre 😂
+1 yılGeçmişte kalınmaz ama geçmişe bakmadan da geleceğe yön verilmez.. Geleceği yaratan geçmiştir.. Her geçen, bir basamaktır bizi ileri taşımak için..
Çok takılma ama tamamen de unutma..11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru diyosun ama güzelleri hatırlayalım biz en guzeli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Zaman zaman insan anılarıyla beslenir hepsi bu. Bunun da nedeni daha güçlü daha iradeli yola devam etmektir.
11 Yorumla- +1 yıl
Yani anilarimla daha güçlü kadın oldum diyosun kötümü iyimiydi geçmişiniz peki iyi vardır elbet
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişi geçmişte bırakmayı geç de olsa öğrendim
11 Yorumla- +1 yıl
İyi anıların olmuştur onları hatirlarsin kötü atalım
- Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
u +1 yılTakılmam
11 Yorumla- +1 yıl
En güzeli
+1 yılGeçmiş değil gelecek önemli diyenleri anlamıyorum. Geçmiş tabikide önemli. Şöyle bir gerçek var ki hatta birçok sözle de doğrulanmış.
"İnsan 70 sinde neyse 70 inde de odur" ya da "Can çıkar huy çıkmaz".
İnsan geçmişte yaptığı şeyleri bir süre ara verse de yeniden tekrarlama potansiyeli yüksek bir varlıktır13 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun cevabının üstüne basarım
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim kardesim
- Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş zaten peşimi bırakmıyor bak şurada kaç yıl oldu 2018de kızdan kurtuldum ve yeni sınavlar ve yine eskilerden düşmanlarım ortaya çıktı 2 yıl sonra sınavlar başladı sonra 2022 sonra 2023 sınavlar devam ediyor
117 Yorumla- +1 yıl
Hayat sınav zatende düşman kısmı sende
- +1 yıl
Düşman çünkü o... sanıyorlar beni takmış kafaya zorla nasıl sahip olamadım sana
- +1 yıl
Hala o konumu senin nasıl akraban var senin öyle
- +1 yıl
Her türlü kafa var
- +1 yıl
Baskalaridami var
- +1 yıl
Ne gibi
- +1 yıl
Yani kuzen kafaya takmış üstüne arkadaşı iki kere denedi
- +1 yıl
Sapiklarmi dolu senin bu çevren anlayamadım
- +1 yıl
Ya alakası yok
- +1 yıl
Kuzen takmış kafaya oda deniyot
- +1 yıl
O ne deniyor kuzenin
- +1 yıl
Ya dediğim şey kötü bir şey dedim burada yatmak istiyorlar
- +1 yıl
Sen niye orada yasiyosun kurtul bence ordan
- +1 yıl
Ya cenaze evinde gördü beni ondan önce eve geldi ondan önce düğündeydik yani maalesef ihtimal var çünkü aynı köydeyiz
- +1 yıl
Maşallah senin köylüler akrabalar sapık dolu orası sapık köyümü anlamadım ben
- +1 yıl
Alakası yok kuzen takmış kafaya yatmayı demek ki arkadaşına da demiş oda deniyor belki de demiştir ki yalandan yattık kullandım diye oda kullanmak istiyor
- +1 yıl
Ozaman sende uzak dur onlardan demekki kuzenin sapık arkadaşıda sapikmis
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, geçmişten almam gereken dersleri alır gerisini zihnimin derinliklerindeki raflara kaldırırım. Onlara takılı kalmak anlamsız, zaman kaybımdan başka bir şey olmaz.
15 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun ama geçmişte elbetteki güzellikler yasamissindir da değilmi onları unutmazsin
- +1 yıl
Geçmişte güzelmiş, ne bileyim o anı çağrıştıran bir şeyle karşılaşınca bir tebessümle hatırlanır belki ancak uzun süre o geçmişe takılıp kalmam. Daha güzel günler yaşamak için olduğum yerde saymaktansa ilerlemeyi tercih ederim.
- +1 yıl
Ama düşüncen güzel bu düşünceyle sen zaten ilerde daha iyi olursun onu soyleyim
- +1 yıl
Her zaman bir önceki andan daha iyiyim zaten. :)
- +1 yıl
Belli ediyosun öyle bir his verdin bana şu an hissetim ☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Eskiden çok takılan biriydim ama geçmiş geçmişte kalmıştır. Geçmişte yaşanan kötü olayları sürekli hatırlayıp, insanlara kin gütmek adete bir işkence.
11 Yorumla- +1 yıl
Orası çok doğru peki iyi geçmişte yasaklarin vardır elbet
- Kişilik & Karakter konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişe takılmıyor ama karşımdaki insanın gerçekten kötü bir geçmişi varsa bunuda görmemezlikten gelmem.
Benim kötü bir geçmişim varsa bende bunu ona söylerim11 Yorumla- +1 yıl
Güzel dusunleli arkadaşın kardesim
+1 yılÇok değil fakat takılırım biraz. İster istemez geçmişin üzerine kafa yoruyor insan. Geçti gitti diyerek üzerine sünger çekmek öyle kolay olmuyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun peki sen güzel olanları hatırla kötüleri at çöpe anlaştık 😊
Sürekli geçmişi özlediğimi farkediyorum, 1 ay sonra bu günlerimi özleyeceğim mesela. Takılmak değil ama özlemek işte
13 Yorumla- +1 yıl
İşte güzel cevap hep kötü olmaz geçmiş elbet guzelliklerde olur
- +1 yıl
Doğru ben güzellikleri düşünürüm geçmişte eskiden düşün mesela okadar bina yoktu heryer ağaç doluydu değilmi
Geçmiş sadece kulağımda küpedir, bugünüm hediye onu yaşarım, yarın belirsiz garantimiz yok ne yazık ki
121 Yorumla- +1 yıl
Güzel geçmişinde illa vardır kötü değildir hep
- +1 yıl
Güzel düşünüyorsun kötü iyide olsa sevindim bundan sonra güzel olur inşallah
- +1 yıl
Bana güven ☺️
- +1 yıl
Senin ilerinin iyi olacağı konuda kafanın rahat olacağı konuda ☺️
- +1 yıl
6 hissinden olabilirmi bak çoğu çıkar 😂
- +1 yıl
Valla ilerde iyi birşeyin olcak diye hissediyorum sana karşı hissim o yönde isteğin olcak gibi düşüncem o sen ne bekliyorsun bakım anlat dinliyorum ☺️
- +1 yıl
Anladım anlatirsan dinlerim ☺️ bişey olmaz yani dinlerim☺️
- +1 yıl
İşin ne peki senin bakım☺️
- +1 yıl
O guzel inceliyosun ozamann zormu peki ☺️
- +1 yıl
Mesela en ilginç birzey oldumu peki buldun araştırmada ☺️ belli asiksinn bir aşk hayatı yok ozaman bende aşığım işime ☺️
- +1 yıl
Anladım neden yok bakım gelir ama sana bir beyaz atlı prens ☺️
+1 yılGeçmiş, geçmişte kalmıştır. Geçmişe takılmam ; takılı kalırsam yaşadığımdan, şu andan keyif alamam gerek yok
11 Yorumla- +1 yıl
İyi geçmişte yaşadığın bir şey yokmu peki
Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hayır takilmam ama istikrarlı tavırlara dikkat ederim
15 Yorumla- +1 yıl
Takılmaman güzel peki ne gibi istikrarli tavırlar
- +1 yıl
Çok doğru diyosun ama bu zamanda güven kolay olmuyor ne yazikki ama senin duruşun güzel ilk üye oldumdan beri bilmiyorum seni cizgin güzel
- +1 yıl
Rica ederim
Bazen takiliyorum aklima durduk yere geliyor
135 Yorumla- +1 yıl
Kötümü peki iyi geçmiş geliyor aklına
- +1 yıl
Onları sık getirme aklına güzel var mı anilarin
- +1 yıl
Örnek vereceksen unutmadığın
- +1 yıl
Ooo sporcusun severim spor yapan insanları var mı şuanda devam ediyomusun boy uzun ozaman senin
- +1 yıl
Ben hala hala yapıyorum yaptırıyorum ☺️ bir bayan için boyun güzel ideal yürüyüş güzel ama bak geri eski sporlarına dön
- +1 yıl
Fitness hocasiyim birgün kardiyo diğer gün tüm vücut ağırlıkları
- +1 yıl
Sen nerde yapiyosun bakım spor yuruyuesleri doğada mi yapiyosun yoksa normal park felanmi
- +1 yıl
Güzel arada hafif koş kondisyonun biraz yükselsin nefesin acilir nerelisin sen
- +1 yıl
Bilgollusun ankaraliyim bende ordami yasiyosun
- +1 yıl
Yurtdışındasin hangi ülke peki
- +1 yıl
İngiltere güzel calisiyosun orada
- +1 yıl
İnşallah olur London yaşıyorsun
- +1 yıl
Rica ederim ne sektörde girmeyi düşünüyorsun ya da sana uyan
- +1 yıl
O güzel girersin kesin sen ozaman sporuda seviyosun benim kafadasin sevdim seni ☺️
- +1 yıl
Rica ederim dikkat et kendine kafana soru takılırsa sporla ilgili bana sorabilirsin
- +1 yıl
1 saat yeterli tabikide bir saat yapamazsın zamanla nefes acildikta ve sporu tekrarladkca kasların ilk yaptığında ağrır ondan korkma o kaslarijn calistigini gösterir 2.3 güne duzelir mesela birgün 10 dk yaptın diğer gün 15 dk böyle böyle kondisyonu yukselteceksin
- +1 yıl
Yapamadın bişey olursa sana söylerim o hareketleri yaparsin
- +1 yıl
Rica ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişi unutmam ama takılı kalmam takılır isem anı yaşayamam..
13 Yorumla- +1 yıl
Oo çok güzel söyledin sen güzel geçmişini hatırla kötü olanları sil aklından ☺️
- +1 yıl
🦋
- +1 yıl
😊
Ben takiliyorum istemsiz. Bununda yanlış oldugunun farkindayim. Geçmiş geçmişte kalmalı bence
11 Yorumla- +1 yıl
Peki iyi geçmişin olduğunda dusunmezmisin kötüyü atalım
- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılhayır takılmam
karşı taraf içinde benden öncesi beni ilgilendirmez11 Yorumla- +1 yıl
Yani ilgilendirmez diyosun
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişe takılmam çıkarılacak ders her ne ise onu alıp yola devam etmek en iyisi.
11 Yorumla- +1 yıl
En güzeli ama güzel gecmislerde hatırlanır bir zamandan sonra
+1 yılMidesizlik boyutunda bir şey yapmadığı sürece takılmam kurcalamam kimse masum değil.
11 Yorumla- +1 yıl
Digru diyorsun
- Kişilik & Karakter konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılAra ara takıldığımız olsa da ilerlemek zorundayız.
11 Yorumla- +1 yıl
İyi ya da kötü geçmişe takilirsiniz peki
- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişteki güzel şeyleri anarım lakin fazla takılmam.
119 Yorumla- +1 yıl
Kötü şeyleri hatırlamam diyosun zaten sen hep pozitifsin güzel bu huyun peki var mı yaşadın bir güzel anı gecmiste
- +1 yıl
Teşekkür ederim çokça güzel anılar yaşadım ve yaşamaya da devam ediyorum
- +1 yıl
Rica ederim bu aralar göremedim seni yoktun
- +1 yıl
Uluslararası dil eğitimlerim vardı birazda buradan uzaklaşmak istemiştim 😊
- +1 yıl
Anladım nasıl dil bu kez hangisi bakım uzaklaş ama arada ben burdayım de 😂
- +1 yıl
İtalyanca mı Birz unutmuş gibiydim ona yoğunlaştım bir de az Norveççe.
- +1 yıl
Ee sen bütün dilleri bilirsen altın değerinde insan oluyosun zaten kendini güzel yetistirmissin tam hanfendisin belli ediyosun sonu ne olcak bu dillerin
- +1 yıl
Estağfurullah 😊Sonu ileride öğrenmek isteyen kişilere öğretebilirim en basitinden
- +1 yıl
Ogretirsin bence senden güzel ders öğrenilir bir ara İspanyolca konuşalım seninle ☺️
- +1 yıl
Kaderde varsa inşallah 😊
- +1 yıl
Olur birgün neden olmasın sende şu an toplam. kac dil var
- +1 yıl
İspanyolca, İtalyanca, İngilizce, Portekizce olmak üzere 4 dil. Çok az Korece var karışık geldiği için bırakmıştım.
- +1 yıl
Senin gibi 4 dil bilen birisini görmedim ve öğrenme azmini zaten benim mesleğe yakınsın sen biliyosun
- +1 yıl
Evet biliyorum. Ortak spor sevgisi de.
- +1 yıl
Yani sen dil öğretirsin ben spor öyle gider ☺️
- +1 yıl
Sporcu olsam bile yine de sıfırdan öğreniyormuş gibi davranırım 😊
- +1 yıl
Ben güzel öğretirim senin alt yapın var benim eğitim programı kesin yaparsın zor ama ben senin yapacağını biliyorum ☺️ ve sağlıklı yaşadığını radyasyon uzak olmayı munkunce ☺️
- +1 yıl
😊😊
- +1 yıl
Bak iyi taniyorum seni☺️
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş iyi veya kötü arkaya bakılmaz çünkü geçmiş geçmişte kalmıştır tabi hep böyledir
Başarılarına çok bakarsan yeni başarıları erişemezsin
Başarısızlar bakarsan bu
depresif yapar111 Yorumla- +1 yıl
Geçmişin bin bir türlüsü var ama kardeşim sade iş olmuyor ilişki ama genede bir unutamadın anı gelir aklına geçmişten çocukluk olur vs
Cevap sahibi+1 yılÖyle de olsa şöyle bir şey var geçmişimi kıymeti yok geçmişte hain olanlar kahraman olmuş sonra geçmişte kahraman olanlar sonra bir bakmışsın hain olmuş yani aslında geçmişin çok büyük faydası yok
Yani dalga giden gitti gelen bir denizdeki gibi
Eskiden daha dost diyorsun bir bakıyorsun çok değişik düşman
Eskiden düşman diyorsun bir bakıyorsun dost oluyor dünyanın döngüsü biraz sıkıntı
O yüzden ben çok geçmişe bakmayı buluyum vefa çok önemli bir şey buna katılıyorum hatıralar da değerli ama geçmişe değil hep ileriye bakmak gerekiyor bence- +1 yıl
Bu sözün güzel katilyorum ama kardeşim sen bayağı yasamissin ondan yoğurdu üfleyerek yiyosun
Cevap sahibi+1 yılYaşamadım abi bu dedemin çok vurguladığı nasihattı…
Örnek verirdi hatta tarihten…
Geçmişe bakılsaydı hayat devam etmezdi diye …
Takılmamak lazım…
Ama vefa önemli hatıra ders çıkarmak tarihini bilmek önemli …
Mevzu geçmişse yaşamamak bakmamak fazla onu derdi
Bayrağa yaşamadım ama bayağa dinledim 😂- +1 yıl
Deden belli iyi anlatmış sana ama yaşarsın birgün 😂 Türkiye'de yasamiyosun sanırım elbet birgün yolun düşer buralara
Cevap sahibi+1 yılAlmanyada doğdum ama yazları Türkiye
- +1 yıl
Var Almanya'da çok arkadaşım Stuttgart Berlin Dortmun manheim asıl memleketin neresi Türkiye'de
Cevap sahibi+1 yılEge abi
Selam olsuj tüm dünyadaki Beşiktaşlılara falan dermişim 🦅- +1 yıl
Ege insanlari güzel olur artık kardeş takımız ben fener sen bjk düşman belli GS 😂
Cevap sahibi+1 yılHaha eyvallah iyi hafta sonlar başarılar abi selam olsun memlekete
- +1 yıl
A. s kardeşim memleketten sana selam olsun 😂
+1 yılOff evet birbirini bırakamayan iki takıntılı gibiyiz
114 Yorumla- +1 yıl
Birbirini bırakmayan senmi omu bırakmiyor
- +1 yıl
Yerine göre değişiyor
- +1 yıl
Anladım seviyosaniz bırakmayın neden bırakıyorsunuz
- +1 yıl
Yoo sevmiyorum sevdiğim anları bile gözümde kararttı
- +1 yıl
Ne gibi bir kötülük yaptiki seni böyle soğuttu
- +1 yıl
Kararlar diyelim
- +1 yıl
Anladım kararlar saygı duysun ozamann senin kararına
- +1 yıl
O an tatlı geliyorlar ama belli bir zamandan sonra ne kadar yanlış kararlar verdiğini anlıyor insan, şimdiki kararlarım asla saygı duymazlar geçmiş kararlarıma 🥲
- +1 yıl
Doğru diyosun ama şu an sanırım nefret ettirmiş seni
- +1 yıl
Evet küçük yaşta olgunlaşma sebep oldular
- +1 yıl
Olgunlaşmama*
- +1 yıl
Ailenmi peki bu durumdan sebep
- +1 yıl
Yok ya sebep direkt duygularım 🙂
- +1 yıl
Çok hassas ozaman senin duyguların balık burcumusun yoksa sen ☺️
+1 yılGenel olarak evet takılırdım ama son 2 senedir pek takılmıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Kötümü iyimiydi geçmişte takıldığın
- +1 yıl
Kötü
- +1 yıl
Üzüldüm şimdi neden acaba
+1 yılTabi ki yakın geçmiş önemli tamamen aklından çıkarmış olması lazım
11 Yorumla- +1 yıl
Peki bayagi geçmiş güzel anılar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılArtık gücüm yok takılmıyorum
213 Yorumla- +1 yıl
Çokmu kötü peki
- +1 yıl
Ne kötü mü anlamadım
- +1 yıl
Yani geçmişte yasadiklarin aklına gelen
- +1 yıl
Bazı acılar çekildi ve kapandı önümüze bakmak lazım
- +1 yıl
Doğru diyosun o acıları unut güzelleri düşün sen iyi bir kadınsın ☺️
- +1 yıl
Teşekkür ederim unuttum diyemem ama hatırlamamaya çalışıyorum
- +1 yıl
Hatırlatmada salla gitsin hatirladinda bak benden tavsiye spor yap
- +1 yıl
Haftaya başlayacağım spora yok kafamda kilitli duruyor
- +1 yıl
Güzel başla kilon yoktur sanırım fazla sikilasmak içindir doğrumu
- +1 yıl
Çok yok birazdaha vereyim yaza hazırlık olsun
- +1 yıl
Anladın kardiyo yapcaksin tabi spora yeni basladin için kendini sakın yorma zamanla performans artar ok bazı insanlarda bir anda heryer olur dusuncesinde öyle olmuyor
- +1 yıl
Spor sürekli yapıyorum ara veriyorum bazen
- +1 yıl
Ozaman senin kondisyon sağlamdır neden ara veriyorsun peki
Özlem duyduğum şeyler var sadece..
13 Yorumla- +1 yıl
Özlemler güzeldir bende duyduğum çok var ama eskide gelmiyor geri
- +1 yıl
Yani sağlık olsun diyelim 😊
- Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet takılırım
11 Yorumla- +1 yıl
İyilere takıl bence kötülerle kendini üzme
- Kişilik & Karakter konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılTakılı kalmam. Ama anılar muhakkak hatırlatır
11 Yorumla- +1 yıl
İyi anılar her zaman hatırlanır geçmişte sen kötüleri hatırlama bu arada 😊
- Kişilik & Karakter konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yılHayır takılmam yaşadım ve bitti
19 Yorumla- +1 yıl
Güzel ama aklına gelmiyor demek
- +1 yıl
Gelmiyor önüme bakıyorum
- +1 yıl
Ok ozaman ama iyi eski geçmiş gelir unutma 😊
- +1 yıl
Anlamadım detaylı yazın
- +1 yıl
Yani eskiler güzel yasananlarda oluyor onlar hatırlanır kötü tabikide hatırlama geçmişte onu demek istedim
- +1 yıl
Ben genel olarak geçmişi hatırlamıyorum iyi ya da kötü beynim buna evrildi elimde olan bir şey değil
- +1 yıl
Ozaman bir şey diyemem geleceğin güzel olsun bakalım😊
- +1 yıl
Sizinde
- +1 yıl
Tskr ederim 😊
- Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır zerre takılmıyorum
15 Yorumla- +1 yıl
İyi olsa bile hatirlamazmisin peki
- +1 yıl
Cıks unutuyorum birisinin hatırlatması lazım
- +1 yıl
Ben hatırlattım şu an 😂
- +1 yıl
Hayır komple olayı hatırlatmalı sjsjs
- +1 yıl
Komple olay durum bak hatırlattım şöyle bakım 😂 geçmişinde bir kötü anın var senin 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşanmış önemli bir olaysa takılabilirim
113 Yorumla- +1 yıl
Peki var mı yaşanmış önemli ama kötü değilse tabi iyide düşünülür
- +1 yıl
Doğumlarımı unutamam 🥰
- +1 yıl
Yani sen ebesin ozamann güzel yapiyomusun hala
- +1 yıl
Doğumu yapan benim 😅
- +1 yıl
Sensin bende seni ebe sandim büyümüştür ozaman çocuk kaç yaşında bakım ☺️
- +1 yıl
13 yaşında
- +1 yıl
Maşallah ben hiç evlenmedim bende çocuk yok başka var mı peki çocuk
- +1 yıl
Evet var. Hayırlısı diyelim
- +1 yıl
Allah bağışlasn ne güzel akıllı bir annesin
- +1 yıl
Estağfirullah
- +1 yıl
İçimden geldi söyledim
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Takılmamak lazım geçmişle yaşarsak mutlu olamayız.
15 Yorumla- +1 yıl
Güzel anılar peki hatirlarmisin gecmiste
- +1 yıl
Kötüleri unut güzellikleri unutma onlar her zaman köşede dursun ☺️
- +1 yıl
Ne demek dikkat et kendine ☺️
+1 yılBana yapılanlara evet onun dışında hayır
111 Yorumla- +1 yıl
Geçmişte kötü seylermu oldu yapılanlar sana
- +1 yıl
Bana yapılan yanlışlar manasin da diyorum. Mesela sen ihanet etmişsindir. Yıllar sonra karşıma cikmissindir. O ihanetini unutmam belanı silkerim
- +1 yıl
Anladim ihanet yapan çıkarsa karşına salla kardeşim o tipleride görmezden gel
- +1 yıl
G*tunu keserim o kişinin
- +1 yıl
Salla kardeşim kimseye bir şey yapmaya gerek yok eden elbet bulur
- +1 yıl
Yoo karşıma çıkarsa silkerim af yok
- +1 yıl
Valla kardeşim çıkmasın senin karşına ozaman 😂
- +1 yıl
Zaten beni bilip de o hataya düşen benden kaçar çıkan da yaşadıktan sonra daha çıkamaz:)
- +1 yıl
Çıkmasın kardeşim yoksa sen kendini riske atacan 😂
- +1 yıl
Benim için risk yok. Bana ihanet eden zaten karşımı bırak g*tumde bile dolanmasın :) biz onlarla aynı ligde değiliz
- +1 yıl
Doğru bu sözün güzel
+1 yıltakıldığım şeyler var
11 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi şeyler mesela
+1 yılİster istemez takıldığım konular oluyor
13 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi konular peki
- +1 yıl
Özel şeyler
- +1 yıl
Ok ozellse ama fazla takma kafana
Evet takılıyorum maalesef
13 Yorumla- +1 yıl
Peki kötü geçmişimi iyi bir geçmisinemi
- +1 yıl
İkisini de düşünüyorum
- +1 yıl
İkisinide anladım ama sanki sende bir hüzün sezdim nedense
+1 yılMümkün olduğunca geçmişe bakmamaya çalışıyorum
17 Yorumla- +1 yıl
Ama genede unutulmuyor değilmi
- +1 yıl
Yani bazı şeyler unutulmuyor evet
- +1 yıl
Güzel olarak hatırlayalım ozaman en güzeli
- +1 yıl
Evet kesinlikle
- +1 yıl
Mutlu ol ozaman bu yaşantında ☺️
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🏻
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak cok takilirdim. Git gide bu azaliyor.
111 Yorumla- +1 yıl
En güzeli fazla takılmamak lazım hergun daha güzel günler olur doğrumu ☺️
- +1 yıl
Simdiki zamanda yasamak cok daha saglikli oyle soyleyeyim. Gecen zaman geri gelmiyor.
- +1 yıl
Ama bizim geçmiş zamanlar güzeldi şimdiki zaman sanki karanlık bir kuyu gibi
- +1 yıl
Guzel bir zamansa hatirlamak kotu degil. Takilmak bir ruya gibi olur sanki. Simdiden kacis
- +1 yıl
Çokmu kötü zamanlardi peki seninn açından
- +1 yıl
Nerden baktigima gore degisiyor. Cok kotu degildi cok iyi de degildi. Buna da sukur yine.
- +1 yıl
Ama bir kalp kırıklığı var yine şu an iyisin kafan rahat değil mi
- +1 yıl
Benim kafam hicbir zaman tam olarak rahat degil :)
- +1 yıl
Neden anlat bakim kim kafanı kurcalıyor senin ☺️
- +1 yıl
Tesekkurler ama uzun ve sadece kisi degil. :)
- +1 yıl
Kim kimler üzdü seni bakim getir doveyim ben onları 😂
Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hayır gecmisw takilip gelecegimi riske atamam
11 Yorumla- +1 yıl
İyi anılarda olmuştur illaki geçmişte değilmi
+1 yılHayır
38 Yorumla- +1 yıl
Hiç aklınıza gelmez yani
- +1 yıl
iyiyse bi seyi hatirlamak isterik kotuyse o gerekte yok
- +1 yıl
Yani isterim harf yanlis olabiliyo bazen
- +1 yıl
Kötü unut zaten iyileri hatırla elbet unudamadin iyi bir geçmişte hatırladin vardır
- +1 yıl
Var iyisi de
- +1 yıl
Ondan onları hatırla kötüleri düşünme zaten bazen harf ciddi yanlış oluyor kelimeler anlaşılmıyor kusura bakma ☺️
- +1 yıl
Sorun yok
- +1 yıl
Anlaştık ozaman
+1 yılTakılmak ne hemde o geçmişle yaşıyorum resmen
25 Yorumla- +1 yıl
Kötümü iyimi peki yaşadığın geçmiş
- +1 yıl
Kötü
- +1 yıl
Kötüleri unut iyileri düşün iyi olmuştur elbet
- +1 yıl
İnşallah
- +1 yıl
☺️
Geçmişte kalmıştır, dersimi alıp önüme bakarım.
25 Yorumla- +1 yıl
Kötü seylermi peki
- +1 yıl
Yani geçmişte yaşadın kötü seylermi yani iyi şeyler olmadı mı. Onu sordum
- +1 yıl
Kötüleri unut iyileri düşün iyi neler yaşadın diye sorum sana ☺️
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. takılırım..
13 Yorumla- +1 yıl
İyi olan geçmisinemi kötü olan geçmisinemi takilirsin genelde
- +1 yıl
Kötü olanı unut sen iyi olanları düşün tamam 😊
Duruma göre
11 Yorumla- +1 yıl
Duruma göre sinir oldunda eskiden birisine öyle gelir diyosun
+1 yılTakılırım
137 Yorumla- +1 yıl
Peki iyi olanami kötü olanami
- +1 yıl
Ikisinede takılıyorum
- +1 yıl
Kötüye takılma ama güzele takıl ne bu takıldığın mesela özel değilse
- +1 yıl
Benim özelim olmaz öyle kıranın neden kirdigina takılırım ölenin niye öldüğüne takılırım seveninde niye seviyorki bu şimdi diye takılırım öyle yani
- +1 yıl
Oo kötü bu herşeye niye takiliyon böyle sen niye sevdi diye takılmak 😂 sevmiş işte
- +1 yıl
İyi ama niye seviyorki altında bisemi var kötü niyetlemi sevdi iyi niyetlemi dimi ama
- +1 yıl
Valla çok düşünüyorsun düşünme ne burcusun sen
- +1 yıl
Yay burcuyum
- +1 yıl
Yay burçları okadar düşünmez ama sevdimde tam bağlanır anlasirim yaylarla
- +1 yıl
Yaylar la herkes anlaşabilir zaten de onda sorun yok ben düşünür takılır gibi olsamda birde anında herşeyi silme huyumda vardır bütün geçmişi herkesi çok sevdimi bile silerim yanlışı affetmem
- +1 yıl
Yanlışı bende affetmem ama sen öyle düşünürsen çabuk yaslanirsin söyleyim
- +1 yıl
Valla Bi türlü yaşlanamadim yaa
- +1 yıl
Bende bayağı genç dururum bizim ozamanki zamaninkiler hep öyle
- +1 yıl
Artık yaşlanalım yaa valla genç gibi görünmekten sıkıldım
- +1 yıl
Ciddimi baktım yok senin profilin
- +1 yıl
Olmaz benim burada herkes fake zaten bin de bir resim koyan
- +1 yıl
Ben fake değilim hiçte olmadım gerek yok zaten fake olmaya
- +1 yıl
Bencede öyle olmalı ama buraya ayak uydurduk bizde işte
- +1 yıl
😂 benn uydurmadim bak kendim olarak takılıyorum kötümü ediyorum 😊
- +1 yıl
Iyi ediyorsun keyfini çıkar derim 🤣😂
- +1 yıl
😂 iyi ilerde senide görürüz inşallah 😂
- +1 yıl
Yok ben görünmez olmayı tercih ederim burdakilere yüzümü göstermeye niyetim yok
- +1 yıl
Tamam saygı duyarım böyle takilim. diyosun seçim senin 😂
- +1 yıl
Kendi halim diye bir yer var ben hep oradayım
- +1 yıl
Ordan cikaramayiz ozaman seni diyosun
- +1 yıl
Aynen dedim bile
- +1 yıl
Napcaz çıkarmak için peki 😊
- +1 yıl
Hiç bişe
- +1 yıl
Ozaman tamam kal sen orada 😊
- +1 yıl
Tamam 😂
- +1 yıl
Anlaştık 😊 seni orada bıraktım
- +1 yıl
Çok mersi ☺😂
- +1 yıl
Ne demek özgür insanlar özgür ruhunda kalır 😂
- +1 yıl
Bencede kalmalı özgür ruhum ben 😂
- +1 yıl
Kalmalı sana yakışıyor😂
- +1 yıl
NE zaman bitecek bakalım bu sohbet
- +1 yıl
Bitirelim istersen
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazen
117 Yorumla- +1 yıl
İyimi kötümü hatirliyosun peki
- +1 yıl
Geçimin üstünde duranlar iyi hatırlayanlar değildir genelde.
- +1 yıl
Kötüler anladım unut onları komple ozaman
- +1 yıl
Vallaha mı :) unut deyince hemen unutuluyordu zaten :)
- +1 yıl
Unutulmaz ama sen unut 😂
- +1 yıl
Sağol :) geçmiş unutulmaz. Geçmişten ders çıkarılır
- +1 yıl
Geçmişten ders çıkarılır ama okadar takmam guzelligi dusunurum ben geçmişin senin bu geçmiş aşk meşk islerimi
- +1 yıl
Geçmiş tek konudan oluşmaz. Her konu
- +1 yıl
Seni üzen çok önemli bir konu olur ama diğerleri silik olur
- +1 yıl
İşte bendeki bir konudan ibaret değil onu diyorum
- +1 yıl
Ozaman kötü okadar geçmiş sıkıntı olur
- +1 yıl
Bence kimsenin tek konu değildir. İnsanlar sadece tek bişeye odaklandigi için diğer sorunları göremiyor
- +1 yıl
Doğru diyorsun şu an iyi kafana takılan bir şey var mı ya da engel
- +1 yıl
Eskisi kadar takılmıyorum artık
- +1 yıl
Takılma şu an inşallah rahatsindir
- +1 yıl
👍🏻
- +1 yıl
👍
- Kişilik & Karakter konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılEh işte
111 Yorumla- +1 yıl
Valla bizde kardeşim fenerin kaybettikleri vardır seni görünce aklıma geldi
- +1 yıl
Son maçlarda şampiyonluk vermek bizim işimiz evet 🤣
- +1 yıl
Evet bende fenerliyim her maçı izlerim inşallah bu sene olcaz TFF bişey yapmazsa 😂
- +1 yıl
Bu sene baya iyiyiz bakalım 😊
- +1 yıl
İyiyizde dış mihraplar iyi bize karşı çok güzel calisiyolar GS İst maçı izledimde direk anladım sende izlemisindir onu
- +1 yıl
Tüm büyük takımların maçlarıni izlerim evet. Aynı puanda olmamız mucize resmen
- +1 yıl
Yani bizi resmen bitirmeye calisiyolar bak misal bugün bu samsun GS yener top oynamıyor GS
- +1 yıl
Samsunluyum zaten hadi inşallah 😊
- +1 yıl
Hadi güveniyoruz Samsun'a yensinde sunlarla bir puan farkını 10 üzeri yapmamız lazım
- +1 yıl
Kesinlikle 👍😊
- +1 yıl
☺️
+1 yılTakılmam
13 Yorumla- +1 yıl
İyi geçmişin vardır peki özlem duymazmisin
- +1 yıl
Dıymam
- +1 yıl
Anladim senin için hep ilerisi ☺️
+1 yılHayır
11 Yorumla- +1 yıl
Olmadimi hiç geçmişinde güzel kötüleri çıkarınca
+1 yılFazlasıyla hergün takılıyorum
18 Yorumla- +1 yıl
Kötü iyi olarak geçmişte hangisini hatirliyosun peki
- +1 yıl
Kötü motor kazam 😞
- +1 yıl
Boş durmak istemiyorum çünkü aklıma geliyor ve mafediyor beni
- +1 yıl
Geçmiş olsun kardeşim motor tehlikeli benim kuzen öldü Avustralyada motordan ondan bizde motor zor kullanilir
- +1 yıl
Sağol Allah razı olsun İşte bu sebepten hatılıyorum çok
- +1 yıl
Ne demek kardeşim dikkat et kendine unut hatırlama artik
- +1 yıl
Sağolasın abim sende kendine iyi bak inşallah denerim
- +1 yıl
Tskr ederim dikkat et hayatın guzellikle olsun
+1 yılHemen hemen evet...
11 Yorumla- +1 yıl
İyi kötü hangisini daha fok özlersin
+1 yılHayır
17 Yorumla- +1 yıl
Hiç yok ozaman geçmişte yaşadıklarıniz kötü ya da iyi
- +1 yıl
Var ama takarsam zavallı olmaktan ne farkım olur güçlü durmak zorundayım
- +1 yıl
Yok zavallı olmazsın kötü ya da iyi geçmiş varsa geçmişimizdir sen iyileri hatırla örnek misal geçmişte daha güzeldi dünya diyebiliriz degilmi ☺️
- +1 yıl
Sitem etmek yerine bugünümü güzelleştirmeye bakıyorum
- +1 yıl
İnşallah suanki yılların güzel geçiyordur senin sitem etme zaten sende şu an yaşıcak güzel günler var ben anlarim
- +1 yıl
Sağol
- +1 yıl
☺️
takılmam
11 Yorumla- +1 yıl
En güzeli güzelse güzelliğine takıl ama özlemek iyidir
Boynum tutuldu evet
112 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun ciddimisin rüzgarda mi kaldın bakim
- +1 yıl
Geçmiş unut ozaman sen kötü anılarını unut yeni sayfani aç seni gerçekten sevecek birisini kesin bulursun zaten güzel kadınsın belli ediyosun
- +1 yıl
Güzel kadınsın değerini bil ok ☺️
- +1 yıl
Onu biliyorum bildiğini bakiyosun sen kendine ama karsindakiler demekki senin değerini bilmiyorlar ben bir insana boşa güzel demem sende farklı bir aura var
- +1 yıl
Rica ederim ☺️ ama o burç konusunda saat yanlış söylemişim sana ona göre 😂
- +1 yıl
Artık öyle yapcaz ne yazikki yinede saol dikkat et kendine ☺️
+1 yılTakılırim
11 Yorumla- +1 yıl
Neden uzulmucek biseyse takıl ama uzulcek biseyse takılma
Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Geleceğe bakarım
15 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş yokmu bro hiç
- +1 yıl
En güzeli uçan tekme diyosun 😂
- +1 yıl
☺️
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen
1118 Yorumla- +1 yıl
Peki kafana takılan kötü geçmiş iyi geçmiş mi
Cevap sahibi+1 yılKötü geçmiş kafama takılıyor beni uzenler aklıma geliyor iyi geçmiş mutluyken aklıma geliyor anıyorum sadece
- +1 yıl
Kötü ne gibi kafana takılıyor okadar ne olabilir kötü peki geçmişinde
Cevap sahibi+1 yılİş yerinde yaşadığım problemler. Çok eski şeyler değil yani
- +1 yıl
Anladım yani seni yoruyolarmi fesatlık olur genelde kimse kimsenin iyi olmadığını istemez
Cevap sahibi+1 yılBenciller menfaatçiler kendi menfaatleri icin digerini satıyorlar yalan söylüyorlar müdürde baskı yapıyor aslında bi halt olmayan ama kendini pazarlayanlari destekliyo
Cevap sahibi+1 yılMüdürün yaşattığı stresleri unutamiyorum daha çok
- +1 yıl
Valla senin o iş stres sıkıntı peki başka yere geçme ihtimalin var mı
Cevap sahibi+1 yılBakalım değiştirmeyi düşünüyorum
- +1 yıl
Değiştir yoksa piskolojini bozarsin emin ol
Cevap sahibi+1 yılBozuyorlar Allah kalplerine göre versin
- +1 yıl
Yani versin ama takma kafana bu iş ne üzerine peki
Cevap sahibi+1 yılAman boş ver ya daha fazla konusmak istemiyorum bu konuda tam unuttum hatırlattın shhsh
- +1 yıl
😂 tamam unut bir şey demiyorum güzel şeyleri düşün bakım şimdi 😂
Cevap sahibi+1 yılDüşün düşünebilirsen😂
- +1 yıl
Düşün kafanı oraya odakla bakım 😂
Cevap sahibi+1 yılBi anda olmuyor ama deneyeceğim 😂😂
- +1 yıl
Dene seni ne mutlu ediyor onu düşün bakım varsa aşk hayatını düşün 😂
Cevap sahibi+1 yılKahretmesin oraya hele hiç girme😂😂
- +1 yıl
Niye odamı yok 😂
Cevap sahibi+1 yılYok en iyisi sus sjjsjsj
- +1 yıl
Susummu 😂 kirilirim ama kız sendede herseymi kötü 😂
Cevap sahibi+1 yılVar ama sen en kötülere nokta atışı yaptın shjsj
- +1 yıl
Tamam sen güzelleri anlat bakim bana 😂
Cevap sahibi+1 yılYok anlatirsam onlarda bozulacak gibi geliyor artik😂😂
- +1 yıl
Niye benmi ugursuzlastiriyorum bakim 😂
Cevap sahibi+1 yılVar sende birşeyler 😂😂
- +1 yıl
Var bende biseyelr kız beni uğursuz yapcan biseyde yapmadım nerelisin sen bakım
Cevap sahibi+1 yılSence
Cevap sahibi+1 yılSen nerelisin
- +1 yıl
Ben Ankara sen bence İstanbul
Cevap sahibi+1 yılGonya
- +1 yıl
Konya kara kız seni 😂
Cevap sahibi+1 yılO ne be jdjd
- +1 yıl
Kara olur konyalilar ondan 😂 esmer değilmisin
Cevap sahibi+1 yılAnkara'da cok uzak zaten bize sjks
- +1 yıl
Yok çok yakın bayağı yakınız 😂 ama esmer olur onlar genelde doğrumu
Cevap sahibi+1 yılYoo sarışında var djd
- +1 yıl
Sen esmersin ama yanilmam. benn😂
Cevap sahibi+1 yılAllah bilir djdjd
- +1 yıl
😂 tahminim doğru benn bilirim
Cevap sahibi+1 yıl😂😂🤷🏻♀️
- +1 yıl
Gül Gül sen gizlimiydin simdimi gizlendin 😂
Cevap sahibi+1 yılGizliydim hep
- +1 yıl
Ok beni hiç gördün taniyosun burada
Cevap sahibi+1 yılBu ne Kürt müsün dhdj
- +1 yıl
Değilim Kürt o nerden çıktı kız konyalilarda olur bak 😂 sen kurtmusun peki
Cevap sahibi+1 yılHayır. mı mi soru eki kullanmamissin ondan sordum hsjdj
- +1 yıl
Sende var mı peki söyle bakım 😂
Cevap sahibi+1 yılBen Türk üm onu soruyorsan sjs
- +1 yıl
Bende türküm canım benim niye Kürt olayı açıldı sana soralım 😂gerçi iyi insanlar çok ayrımı sevmem ama
- +1 yıl
Ben sana beni burada gördünmu diye sordum 😂
Cevap sahibi+1 yılYav beni hiç gördün taniyosun burada demissin soru eki olmadan soru sormuşsun onlar öyle yapiyor ya o yüzden sordum djdj
Cevap sahibi+1 yılMü yazmamissin git oku jsjs
- +1 yıl
Anladım tamam sen anladın sorumu hep gizlimi takiliyon yoksa burada 😂
- +1 yıl
Öldürdün kiz beni sen anladın ama 😂
Cevap sahibi+1 yılNeyi anladim shshhs onceden gördüm mü hatırlamıyorum hshhs
Cevap sahibi+1 yılBazen gizli takılırım daha iyi
- +1 yıl
Gerçi ben çok foto değişiyorum sen gizlimi takiliyorsun gonyali hep 😂
Cevap sahibi+1 yılBazen gizli bazen değil
- +1 yıl
Aç kapa bakım kimmissin sen 😂
Cevap sahibi+1 yılOlmaz böyle iyi shhs
- +1 yıl
Anladım aç bakım taniyormuyum. seni 😂
Cevap sahibi+1 yılTanimiyosun yeni actim hesabi shsj
- +1 yıl
Niye sen zaten foto koymazsin profiline tahminim bakcam sadece 😂
Cevap sahibi+1 yılOldu mu sjdj
- +1 yıl
Naptın actinmi ne ara
Cevap sahibi+1 yılEvet kacirmasaydin djjd
- +1 yıl
Yuh kız işin hızımı bu yap bakım geri gizlen 😂
Cevap sahibi+1 yılGördün mü shsj
- +1 yıl
Yaptinda bari haber ver yaptım de yaz göreyim sonra kapat mesaj atburdan😂
Cevap sahibi+1 yılAman açık kalsin
- +1 yıl
Başta açıktı ki zaten sen gizlemissin 😂 Konyalı ah Konyalı 😂
Cevap sahibi+1 yılAl bi daha gizledim sbsh
- +1 yıl
Fark ettim ama yeni gördüm seni ben soleyim Konyaspor neşeli birisin sevdim ama seni 😂
Cevap sahibi+1 yılAhhahab teşekkürler Ankaragücü djjd
- +1 yıl
Hahah varya bir sen anladın feneri tutarım ama Ankaragücü ayrı şehrimizin takımı bak bir sen anladın o 1910 afferim sana
Cevap sahibi+1 yılZekiyim çünkü dhdh
- +1 yıl
😂😂 sen biraz cimcime bir kizsinda sevdim seni 😂 valla güldürdün beni
Cevap sahibi+1 yılEyvAllah ahhahahah
- +1 yıl
Eywalah diyo 😂 vay be neseli kıza bak nesen bozulmasın küçük hanim 😂
Cevap sahibi+1 yılHaahhahah sagol bazen bozuyorlar işte anlattim sjsjjsj 😂 ve anladım beni çok sevdin😂😂
- +1 yıl
Sevdim sevdim seni sevilmicek değilsin bozmasinlar moralini ank geliyosundr kesin sen
Cevap sahibi+1 yılAnk mi sjjs
- +1 yıl
Ankara evet 😂
Cevap sahibi+1 yılşu an ankaradayim zaten
- +1 yıl
Al hemsehri çıktı neresindesin ank 😂
Cevap sahibi+1 yılYok ya öyle ugradim gitcem
- +1 yıl
Öylece uğradın nereye ama uğradın 😂
Cevap sahibi+1 yılHahahah konum atayim mi sjsj
- +1 yıl
Yok atma gelemem 😂 işlerim var şaka kız söyleme tamam şimdi biri okur felan
Cevap sahibi+1 yılHahha senle ilgili değilde öyle herseyi anlatmayayim dedim gizemli takilayom aghahah
- +1 yıl
Gizemli takiliyon belli sonradan gizleniyon gizli seni 😂 ne iş yapiyosun sen
Cevap sahibi+1 yılŞşş bunları söyleyemiyoruz sjjsj
- +1 yıl
Onları söyleyemiyoruz gizli diyosun mit felanmisin kız sen 😂
Cevap sahibi+1 yılBu arada teşekkür ederim önce sinirimi bozup sonra düzelttin😂
Cevap sahibi+1 yılHahahahhah ne bileyim KS sonucta özele girmiyorum cok herkese 1 bilgi djdj
- +1 yıl
Yani rica ederim yaparım arada öyle aksiyonlar bak yüzünü güldürdüm dua et bana 😂
Cevap sahibi+1 yılAhhahah ne duasi istersin
- +1 yıl
Bana çok bilgi verdin nolcak 😂 tabiki şaka maka anlatma güvenliğine anlat 😂
Cevap sahibi+1 yılSana sadece memleket söyledim sjjs
Cevap sahibi+1 yılDiğerleri bilgi sayılmaz sjsj
- +1 yıl
Valla güzelce dua et bana 😂 onuda sen yapcan
Cevap sahibi+1 yılÖzel istek yoksa Allah gönlündekini versin en kısa zamanda diyorim sjsj
Cevap sahibi+1 yılEzan okunuyor bak sende bana et ssn
- +1 yıl
Kız bende söyledim nolcak sanki bizimi öldürecekler 😂
Cevap sahibi+1 yılTaksici haberini görmedin mi😞
- +1 yıl
Ediyorum ezan okunuyor ezan birleştirdi bizi 😊 o taksici haberini izledim üzülme ne demek yazık adama ama idam ve bu bildin dirzoya ben ekmek vermem hapishanede işkence zehirle ölüm ya da en güzeli bunu onun ailesine teslim edeceksin onlar vercek cezasını bunlar benim vergimden o hapishanede ekmek yemesi bile zoruma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle 😞😞😞 srfsiz pislk
- +1 yıl
Böylelerini acı cektirerek oldurcen adam yazık üşümesin diye son müşteri diye almış ne bilsin celladı olcani 😑
Cevap sahibi+1 yıl2 tanede çocuğu varmış. Srfsiz bidr adamin kizini aramis baban kan kaybindan olcek gel diye. Herkese güvenme diyor adamada serfsz
Cevap sahibi+1 yılNeyse dostum sohbet icin teşekkür ederim benim uykum geldi biraz kestircem sjjsj memnun oldum kendine iyi bak
- +1 yıl
Valla hayat kötü uyucanmi bu saate iyi uyu bakım ninni istermisin 😂
Cevap sahibi+1 yılYok sen kendi kendine söyle jsjs
Cevap sahibi+1 yılHadi kactim ben jsjsj
- +1 yıl
Ben uyumuyorum sen uyuyosun 😂 hadi görüşürüz gonyali 😂
Cevap sahibi+1 yılHadi gendine diggat et bakayim sjj
- +1 yıl
😂😂 uyandinda gel yine bekleriz 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz
11 Yorumla- +1 yıl
Pek onemsemiyorsun ozaman
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. sanırım evet...
15 Yorumla- +1 yıl
İyileri hatirla kötüleri at çöpe en güzeli
- +1 yıl
Ozaman sana sıkıntı verir unutma
- +1 yıl
İşte o kötü
- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026