Hem güzelse hemde karakteri güzelse neden beklediği ilgiyi göremez
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
çünkü sevmiyordur ayrılmaları lazım
Karşı taraf bunlara değer vermiyor olabilir , yapısı gereği böyle insan olabilir , ya da yeteri kadar böyle görmüyor olabilir falanlar filanlar
Çok basit, doğru kişi ile birlikte değil demek ki. Anlayamadın mı bunu? 🙄
Doğru kişi ben mi değilim yani
Hayır canım yaa 😁 Güzel bir kadın olan yani sen doğru bir kişi ile birlikte değilsin demek
Bir sikinti var bu iste seni kaybetcegini dusunup fazla baglanmamak adina yapiyor da olabilir
Saçma bir neden değil mi
Degil üzulmek istemiyordur
Her güzeli umursayaydık evin yolunu bulamayız
Hem güzelliğin bizim için bir anlam ifade etmiyor
Bize nude Seksting cinsellik lazım
O senin karakterin
Türk erkeklerinin karakteri bu işinize geliyorsa gelmiyorsa flistine gidin lütfen
Sıkıntın mı var? Senin annen de bir kadın bunu unutma haddini de aşma az adam olun
Kes
Gizliden çıkta engelleyim seni sorularına gelmek istemiyorum
🤮🤮🤮🤮
Umarım hiçbir zaman yüzün gülmez sevilmezsin
Sen seversin dayanamazsın beni kötü görmeğe ❤❤
Çok yaşa
Gbeeerr
😘😘 seviyorum seni
Nefret ediyorum senden ve senin gbi düşünen insanlardan biraz adamlığınız olsun utanın dediklerinizden
Şu gizliden çık engelleyeceğim seni sorularını görmek istemiyorum dedim
Ben seni seviyorum ama ❤
Ben seni engellerim hayatım merak etme sen git nude atan kızların sorularına tencere kapak misali iğrenç iğrenç takılırsın boş beleşler gibi hadi bays
Kıskandı ❤😘 yerim seni
Nude atan kızlar ile işim olmaz büşra
Engelle çokta umrumda
Hayatım da olsan ne olur olmasan ne olur
Büşra?
Engelliyorm zaten umrumda değilsin
Engelleme lütfen 🙁😔
Benimle evlenirmisin ❤❤
Senin psikolojik sorunların var
Engelle
Bana kız mı yok
Ayna tutayım mi kimin piskilojik sorunu var kimin yok diye
Sevgilin haklı seninle olmaz kuzum bir albenin yok düz birisin
Tamam ruh hastasi yallah başka yoruma
Engelle
Engellersen ama aklın bende kalacak
Niye beni güzel bulmadı diye
Seni kim ne yapsın
Kokun cennet bu arada haberin olsun ❤
Seninle ilgilenmeyen erkek çöptür
❤❤❤❤❤❤❤❤
İlaçlarını al olur mu
Seni seviyorum demesen de olur ilaçlarımı düzenli alacağım söz ❤🤗😘
Çünkü doğru tercıh degıldır karsındakı yoksa kaybetmemek için elınden gelnı yapar
her erkek hem güzel hemde karakterlı bi kadını kaldıramayabılır
Erkekler de boyle bir zihniyet artık çok normalleşti güzelsin okey sevgili olduğunuz 1 yıl sonra senden soğur ve başka kızlara olan acligi başlar artık gözüne çok güzel gelmezsin
Çantada keklik görülüyordur. Kadın mütevazı davranıyordur. Adama çok ilgi gösteriyordur.
Zaten nedeni bu yani
Yani soğumuş olabilir
Ne çabuk
Ona karşı tavırın nasıl
Hep iyi hep anlayışlı 2 gün konuşmadigimiz zaman olur aramaz mesela ben yumuşak davranırım hep affedici taraf benim
Allah Allah ee böyle bir hanımefendisin daha ne istiyor bu
Ne istediğini anlayamadım ki başka biri mi var acaba diye düşünüyorum ama o kadar yoğunum ki diyor bnde düşünüyorum bna yazıp arayamayan adam başka kadın nasıl tanıcak
Bende anlamadım valla
Şans işte gerçekten iyi olursun anlayışlı sevecen sadık olursun ses cikarmazsin yine yerin olmaz bn onun başına bi iş gelmiş diye oturup ağlayan biriyim bi mesajı aramayı bana çok mu görüyor
Daha iyilerine layiksin belki üzülme ara konuş bu konuyu onunla
Konuşmadım mi sanıyorsun:( ben konuştukça daha çok aramamaya başladı
Bence sende umursama
Çünkü olay güzellik değil
Galiba öyle valla şans lazım
Şans değil davranış tavır
Ben fazla iyiyim fazla anlayışlı hep özür dileyen taraf benim
Eeee belki
Belli*
Eski heyecanı yoktur yani sıradan geliyordur
1 ayda nasıl heyecan gidebilir ki anlamış değilim
Yani biraz gizemli biri olmak lazım onu ben de tam bilemiyorum
Sevilmiyor demekki
Her şey güzellik değil
Değil zaten şans lazim
İlgi vermiyorsa ayrıl , demekki sevmiyor
Bir çiçeği seversen koparmassin değil mi? Sularsın. Sevgi de böyle bir şey özen ve ilgi ister
Askm gelde bunu bunlara anlat Allah aşkına
Ne yapcaksin?
İnan hiç bilmiyorum kalmışım boşlukta çok sinirli ve yalnız hissediyorum bugün bn sabah aradım 1 dk sadece bak gidiş o gidiş bazen 2 gün olur konuşmayız hani aklım başkalarına kayıyor sonra dur diyorum sana yakışmıyor e bakıyorum sevgilim dediğim kişi beni asla aramiyor
Anlat durumu ayrılmak istediğini söyle o zaman. Belki kendisi de iyi değil dicem ama senle paylaşması gerek öyle bir durumda da
Konuştum derdini anlat diyorum iş sıkıntısı diyor kavga ettim konuşamıyorum aniden kapatıyor hiç anlatmaz o kadar soğuk konuşur ki benimde moralim bozulur ne yapacağımı şaşırdım kaldım
Uzun bir mesaj yaz, duygularını anlat ilişkiyi bitir ve engelle
Kız kolay mı bitirmek arada sevgi var gerçi onda var mı bilmiyorum ama geçen attım uzun mesaj ertesi gün aradı ne saçma sapan şeyler yazıyorsun dedi
Bilmiyorum ilişkim olmadı hiç ama beni huzursuz eden herkesi hayatımda asla barimdirmamaya karar verdim , beni düşüren , değersiz hissettiren önem vermeyen küçük görenleri hayatimdan silip atarım, yoksa bu insanları beni hasta eder
En iyisini yapıyorsun kac yaşındasın bilmiyorum ama 26 yaşındayım pişman olduğum şeylerden biri beni üzenlere hayatında kalma şansı vermem affedici olmam. Evet belki şuanda da aynisini yapıyorum sadece ona karşı haksızlık yapmaktan korktuğum için susuyorum asıl nedeni bilemediğim için.
Ben de aptal gibi insanları tanımadan değer veriyorum , sonunda o ruh hastaları beni de hasta ediyor , değersiz hissettiriyor ben de hepsini hayatımdan cikardim, boş sohbetlere niteliksiz insanlarla ilişkim olamaz , hedeflerime odaklandım, kendimi tanımaya çalışıyorum , kaprisli , kibirli , eleştiren , yargılayan , kusur arayan insanlarla ilişkim olmaz. Bu dünyadaki bir görevim de yılanların başını ezmek. Yılan olan kibirli olan egoist olanlar onları ezmek
Aferin gerçekten kendine yapabileceğin en güzel iyiliği yapıyorsun canım bu devrin insanlarına hiçbir şekilde iyi olmayacaksın hepimiz kusurlu insanlarız hiçbirimiz dört dörtlük değiliz önemli olan insan olabilmek benimlede görünüşümle dalga geçtiler burnumla mesela bn ameliyat oldum yanagimda doğum lekesi vardı aldırmak zorunda kaldım şu an lekesi hala duruyor önceden saklardım ama artık saklamiyorum kimsede umrumda değil diyorum bn nasıl mutluysam öyleyim
Aferin sana , benim çevremde de bu tarz insanlar vardı , diğer insanların fiziksel özelliklerini eleştiriyorlardi, kusur arıyorlar kendilerini yüksekte gören , tıp üzerinden ego kasan zavallı karaktersiz insanlar yüzünden ben de hasta oldum. Övündükleri tek şey dış görünüş, aynadan kafasını kaldıramayan tek ilgi alanı kozmetik olan süslü biblolar, aptal gibi bunları tanıyamadım ne çok değer verdim buna çok üzülürüm ama bunlar bana ders oldu , onlara da haddini bildirdim. Bu dünya da herkesden bir şey öğrenirsin , bu aptal kızlar dünya güzeli de olsalar gözümde boslar. Tek dertleri dikkat çekmek ve gösteriş, erkeğini etkilemeye çalışan dişiden farksızlar , zavallı karakterler.
Güzelim emin ol o beden onlara emanet istedikleri kadar süslenip hava atsınlar sonsuza kadar onlarda kalmayacak ya sende iyi yaptın çıkarttın öyle insanları hayatından insan olamadıktan sonra boşlar benim çevremde de vardı hatta ilgi gösterilen taraf hep onlardı hatta yüzümde ki doğum lekesi ile dalga geçip tren çarpmış diyorlardı ben hep saçımı yüzüme atardım ya da basitçe bantlardim şu an hala var ama bu demek olmuyor ki bn çirkinim sadece kendimizle barışık olmayı bilmeliyiz
Haklisin , umrumda bile değiller onlar
Çünkü ikisi birbiri için uyumlu doğru kişi değil
Kıymet bilmez birine denk gelmiştir
Öyle mi diyosun
E tabikii. Sen tüm güzelliğinle ona aitsin ama o kıymet bilmiyosa cano
Günlerdir Bekliyorum sohbet edebilmek için
Ne yaptı peki
Bir şey yapmıyor ki o suskun ben suskunum bugün 1 dk tek konuştuk oda ben aradım o kdr
İlişki sıkıcı olabilir
Hemde cok sıkıcı
Ne gibi mesela
Sen 2 günde 1 veya günde 1 , 5 dk konusabildign bir ilişki ister misn
Heyecanı olayı yok demek ki uyumunuz yok
Başta vardı aslında sonradan niye böyle oldu bilmiyorum
erkekler nankör hep
Galiba kötü olmak lazım hep
bundan sonra köpek gibi davranıyom işime gelirse
Kız keşke bende öyle davransam