İnsanların hep kafasında vardır. Okula giden çalışmak ister işe giden Okumak ister.
Siz hangisinizi tercih ederdiniz ?
Siz hangisinizi tercih ederdiniz ?
bak kardeş ben üniversitede okurken okulu yarım bırakıp işe başladım. 2000 lira maaş var ama gençliğim bi tuhaf oldu hr sabah erkenden kalk arkdaşların sosyal ektivitelere katılırken sen paranla bişey yapama garip bi hiss yani.. herşeyi zamanında yaşayacaksın okuman gerekıyorsa oku okulnu bitir çalış...
Hem okuyorum hemde çalışıyorum.Ama eğitim her şeyden önemli.
Okumak sıkıcı ama iş hayatında edindiğin bilgileri kullanabiliyorsan bundan da keyifli bir durum yok..Bence çalışmak.
Ney
Okurken çalışmak :D ve çalışırken okumak
( aslında ne okumak ne de çalışmak yan gelip yatmak :D)
Cevap
10Cevap
Şu kadar söyliyim kardeş sana lisenin başından beri kitap yüzü açmadan 4 yılda mezun oldum zaman su gibi akıp geçiyo elimde meslek olsun diye meslek lisesi okudum Anadolu lisesine puanım fazlasıyla yetiyodu herkes sağlık okumam için yalvardı ben hayvan sağlığı okumak istedim sonuç gittim elektrik Elektronik okudum. Mezun oldum 1 yıl boyunca part time valelik yaptım işe gidip gelirken öğrencileri gördükçe halen okul keşke bitmeseydi diyorum tanıdığın olmadıkça liseyi bitiren adam market mağazada personel olmaktan ileri gidemiyo o yüzden herşeyin bir zamanı var üniversite okuyun 4 yıl uzun geliyo para kazanmak hayata atılmak istiyosun ama biraz vakit geçince biraz sorgulayınca yanlış düşündüğünü anlıyosun okumaktan bu kadar uzak olan liseyi sadece ortam için okuyup bitiren ben şimdi üniversite kazanıp okuyabilmek için can atar oldum 60 yaşına kadar çalışıcaksınız acele etmeyin sevdiğiniz mesleği okuyun sonra istemediğiniz kadar çalışıcaksınız zaten gidiyim markette çalışıyim 18 yaşında ehliyetimi alıyim arabamı alıyim diye düşünürseniz benim yaptığım hataya düşerseniz kafanızı duvarlara vurursunuz marketlerde asgeri ücrete saatlerce milletin azını çekip üç kuruşa o sizin sağlığınızı psikolojinizi hiçe sayan marketler dünya cirolar yaparken üç kuruş için yıpranır kendinize yazık edersiniz belki kafanızı duvara vurmaya bile vaktiniz kalmaz çok uzun oldu ama bırakın çalışmayı önce okulunuzu okuyun
Başkasının emri altına giremem. Yazları çalışırım. Geri kalan 9 ay ise eğitim hayatımla ilgilenmek zorundayım.
okuyup sonra çalışmak.zor durumdaysam okurken çalışmak.
Zaten okuyorum da ; okurken çalışmak istiyorum mezun olduğumda sudan çıkmış balık gibi olmak istemem. Nerde olursa olsun tecrübe edinmek lazım
okurken çalışan biri olarak ikiside :) okurken ailenden para almadan gönül rahatlığıyla harcama yapabilmen kadar güzel bişey yok :)
insanları mutlu edemezsin. sürekli mazeret ararlar. doğanın kanunu bu...
önce okuyup sonra çalışmak. insan ne hayatı boyunca okuyabilir, ne de çalışabilir
herkes bir yaşam seçer ve seçtiği yaşamın bedelini öder...okumak çalısmaya biraz geç başlamak okusanda okumasanda çalısmak zorundasındır.
hem okuyup hem çalışırım :)
Ben her ikisini aynı anda yaptım ...
Eğitim şart..
%100 organik eğitime Evet!.
Hazır yemek favorim..
Okuduktan sonra çalışmak..
ikisi birlikte en iyisi ;)
her daim okumak derim.
banka soymak en garantisi
kendi paranı kazanmak
küçük yeni nisillere hayır çalışmak diye bilrmisin
ikisi aynı anda.