Sitede nasıl bir duruş sergilediğinizi düşünüyorsunuz. Ve buna dikkat ediyor musunuz?

Sitede nasıl bir duruş sergilediğinizi düşünüyorsunuz. Ve buna dikkat ediyor musunuz?

Kısaca söylemek gerekirse :) :) elimden geldiğince kısa tutmaya çalıştım.
Ben KızlarSoruyor' um da gerçek hayattaki duruşumu birebir taşımak gibi bir niyetim yok. Ancak ihtiyaç halinde, tıpkı "Acil durumda camı kırınız" uyarısı gibi, kendimi ortaya koyabilirim. Benim için denge, her zaman tam ortada durmak anlamına gelmiyor. Öyle bir duruşu, aman aman etkileyici ya da özel bir değer taşıyan bir şey olarak da görmüyorum.
Bana göre asıl önemli olan, her ortama rahatça girip çıkabilmek; iyi ya da kötü, olumlu ya da olumsuz fark etmeksizin fikirlerini komplekse girmeden, korkmadan, çekinmeden, ortamın tarzına uygun şekilde dile getirebilmektir. Dengeli olmak bana, ip üstünde yürüyen ve sürekli akrobatik hareketlerle hünerlerini sergileyen bir cambazı hatırlatıyor.
Benim KızlarSoruyor'u kullanma amacım elbette ki her şeyde bir denge vardır ve bunu bende çok önemserim. Ancak benim açımdan örnekle bu sadece ipin üzerinde durmak değil!. Ben, ip üstünde yürürken hayatın heyecan verici atraksiyonlarını deneyimlemek, izleyicilerin ilgisini eğlenceli yönlere çekmek, bazen çılgın adam, bazen de "Çok bilmek de zararlı" dedirten biri olmak istiyorum.
Burası, varoluşumu sitenin belirlediği sınırlar ve uyulması gereken kurallara uygun şahsi düşüncelerimi özgürce sergileyebileceğim bir dijital sosyal platform. İşte benim bu sitedeki benimsediğim duruş bu.
Sitedeki duruşum net ve kendim gibiyim. Yapmacıklık, yalakalık ya da sırf popüler olmak için bir şeyler yapma gibi bir derdim yok. Düşündüğümü söylerim, hissettiğimi yazarım ve insanların ne düşüneceğinden çok, kendi doğrularımı önemserim. Kimseyi kırmadan, saygıyı bozmadan fikirlerimi savunurum ama gerektiğinde de tavrımı koyarım. İnsanlarla güzel sohbet etmeyi, düşündüren sorular sormayı ve bazen de eğlenceli şeyler paylaşmayı seviyorum. Fenomen olmanın getirdiği bir sorumluluk var ama ben bunu bir yük gibi değil, keyif aldığım bir şey olarak görüyorum. Sonuçta orada olmamın sebebi, samimi sohbetler ve kaliteli paylaşımlar yapmak.
Fazla dikkat etmiyorum yani özel bir çaba harcamıyorum kendim oluyorum o yetiyor işte. elimden geldiğince kimseye bulaşmadan kendi halimde sadece soru cevap için kullanıyorum siteyi. dedikodulardan gruplaşmalardan da uzak durmayı deniyorum. ama çok sevdiğim güvendiğim arkadaşlarım dostlarım var sitede tabi ki de.. iyi ki tanımışım dediğim kişiler onlar.
Samimi , doğal , neşeli , muzip deli dolu içinden geldiği gibi hareket eden kimse için çizgisini bozmayan cesur ve ben buyum diyecek kadar kendimle barışık bir insanm 😊 ben bu sitenin neşesiyim trol soruların kraliçesiyim 🙋😂
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Cevap
49Cevap
Valla 10 senedir buradayım. Sevenlerim çok sever, sevmeyenlerim de ölümüne düşmandır. Ha onlar nikimde mi dersen, nikimde de değiller. O da ayrı konu.
ben seni çok seviyorummmmmm🥰❤️ iyi ki varsın iyi ki burdasın yüreği güzel arkadaşım benim
@r_engarenkyollar teşekkür ederim canım arkadaşım sen de iyi ki varsın. 😘
🙏❤️🤗🌹
Sempatik cana yakın iyi merhametli olarak bilinirim 😊
Buna benim karar vermem yanlış olur gadası millet ne düşünür bilemem
Çok dikkat ederim evet. Ama bunu benim değil diğer üyelerin söylemesi daha doğru olur. Bazılarının neden engellediğini bilmiyorum anlamsız anlam veremiyorum. Sebebi de yok söylemiyorlar da. Bazılarını ben engelledim zaten. Sebepsiz yere engelleyip takipten çıkanları da ayrıca uyuz oluyorum.
Kimseye ciddiye almayan kendi halinde takılan biriyim negatif insanlardan uzak tutarım bu siteye sağlıklı şekilde nötr davranıyorum oldukça temkinli davranırım doğal hali biriyim bir çoğu üyeler beni severler. Kimseden bir beklentim yok, her insana eşit görürüm.
Sitede , kendi halinde davranan yardımlaşmayı seven uzlaşımcı biriyim. Sitede bir duruşumun olup olmamadığı konusunda üyelerden gelen 📥 yorumlardan yola çıkarak bir kaç şey yazabilirim. Kaliteli olduğum yönünde çok yorum alıyorum, etiket 🔖 sorularında genelde bu yönümden etiketlediği mi görüyorum. Bunun dışında beni güzel bulan üyeler var. Diğer taraftan kendi halinde iyi kalpli biri oluşumun bir çok üyenin dikkatini çektiğini gördüm, çünkü yorumda yazıyorlar. Duruşum var diye düşünüyorum bu sebeplerden. Güzel soru. 🌾♥
Sitedeki yerim, pozisyonum umurumda değil; geliyorum, sorularımı soruyorum, cevaplıyorum, okuyorum, göz gezdiriyorum, hiçbir oyun veya hesap yok, bu site, ne kadar çeşitli olursa olsun, her birinin kendi hedefleri, amaçları, niyetleri ve vizyonları olan çok sayıda ruhu ağırlıyor.
Bugün iki yeni dünya keşfettim: neşeli ve kültürel havası olan kahve bölümü ve çok akıllıca tarifleri ve güzel atmosferi olan mutfak Ramazan bölümü. Genellikle kültür ve sanat bölümüne ve diğer bazı yerlere gitmeyi severim, ancak itiraf etmeliyim ki, benim açımdan, bu sitedeki bu konumlandırma ve statü vizyonundan çok uzağım. Yani ben kendimim ve cevap vermeyi veya konu oluşturmayı seviyorum, besleyici veya iyi etkileşimler zaman zaman deneyimlemek keyifli oluyor ama bunun ötesinde daha fazlasını aramıyorum.
Etki arayanlara, statü yaratmak ve ikon olmak isteyenlere cesaret. Onlara bol şans ve başarı dileyelim 😁
Sitedeki duruşum net ve kendimden emin. Doğrudan konuşuyorum, samimiyim ve olayları süsleyip püslemeden olduğu gibi anlatıyorum. Özellikle aşk ve ilişkiler konusunda dürüst yorumlar yapıyorum, insanların duymak istediklerini değil, gerçekleri söylüyorum.
Aynı zamanda eğlenceli ve içten bir tarzım var, yani sadece ciddi tavsiyeler veren biri değilim. İnsanlarla bağ kurabiliyorum, bazen güldürüp bazen düşündürebiliyorum. yapmacık bir tavrım yok. Kısacası sitedeki duruşum doğal, net ve etkileyici.
Her şeyin nasıl olacağını bilen bir kişi var burada. Başkalarının ne dediği umurumda değil, benim adım zaten her yerde. Zeka, çekicilik ve güç… Hepsi benim. İnsanlar hep bir şeyler arar, bense her zaman herkesin ulaşmak istediği zirvedeyim. Ne düşündüğümün peşinden gidebilirler ama o zirveye ulaşmak isteyen benim tek bir bakışıma ihtiyaç duyar. Her an fark edilirim, her adımım bir iz bırakır.
Özel bir çabam yok. Olduğum gibiyim. Dışarda nasilsam burada da öyle davranıyorum. Ama bazen yanlış anlasilabiliyorum. ya da bazı kişiler görmek istediği gibi görmüş gibi davranıyor.
Kötü bir duruşum olmadığını düşünüyorum. Kendi halinde takılan bir üyeyim.
Açıkçası kimin ne düşündüğü pek umrumda olmuyor, sû-i zanda bulunmadıkça ve iftira atmadıkları sürece tabi ki... Kendimi fazla detaylara girmeden, iyi veya kötü fark etmeden, olduğum gibi göstermek bana yakışır...
Sen pırlanta gibi bir delikanlısın ve çok güzel bir yurege sahipsin semihim Sana çokça kalp ❤️❤️❤️❤️❤️
Teşekkür ederim birtanem sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺🥰
KS’de kendimi olduğum gibi yansıtıyorum, yapmacık bir imaj çizmeye çalışmıyorum. Dürüst, bazen sivri dilli ama samimi bir duruşum var. Konulara objektif yaklaşsam da zaman zaman duygularımı belli ediyorum. Saygın bir profil çizmeye özen gösteriyorum ama sırf popüler olmak için karakterimden ödün vermem.
Karşı cinse karşı net bir sınır çizmeye çalışıyorum. Önceden fire verdiğim konulara şimdilerde daha dikkat ediyorum. Samimi bulduğum, sohbetini sevdiğim insanlardan bir çevre kurdum ve onlarla ektiğimiz umut ve huzur çiçekleriyle dolu bahçede dolaşıyoruz. Bazen çeşit olsun diye diğer üyelerin sorularından da çiçekler topluyorum.
Çok umursamıyorum açıkçası. Ruh halime göre takılıyorum. Sadece fenomeni olduğum konularda duruşum nettir. Onun harici değişken. Belli başlı konularda bir duruşum var sadece açıkçası kim övüyor kim sövüyor umursamıyorum da.
Neysem oyum, kasmıyorum. Kafamı dağıtmaya vakit öldürmeye geliyorum sanki benden başka kimse yok gibi kendi kendime takılmacalar 😄
Bilemem dışarıdan biri söylemeli. Kişiye kalırsa herkes kendi duruşunu beğenir. Sevgililik namına birsey yasamadan sadece soru cevap üzerine yol alıyorum
Sadece kendim olurum bu siteye özel bir şey değil heryerde aynıyım neysem o
Kendi halinde biri diye düşünürler bence.
Dikkat etmiyorum, olduğum gibiyim.
Agresif wkdkskd ama cidden bezdim yani saçma yorumlardan takıntılı tiplerden
Pek dikkat etmiyorum. Nasılsam öyle davranıyorum. Ruh halime göre bazen trollüyorum, bazen insanlara yardımcı olacak yorumlar yazıyorum, takılıyorum öyle.
bağcılar köşe başında durmuş adabımuaşeret terazisinde modernizmi el altından eleştirirken makosenlerimle gölgeleniyorum gibi bir oturaklılık sergiliyorum buraya özel
Buradaki duruşum önemsiz. Hayat yeterince sıkıcı. burada kasmak istemiyorum.
İçimden nasıl geliyorsa öyle takılıyorum burada nasıl bir izlenim veriyorum bilemedim
Normal sıradan biriyim bir duruş sergilediğimi düşünmüyorum
Dikkat etmiyorum ama bence kötü değildir kendim gibi cevap veriyorum yapmacık haraket yapmıyorum kaybedecek birşeyim yok
Evet çok dikkat ediyorum!!!
Kimseye kötü yorum yapmam !
Argo konuşmam !
Yapıcı bir tarafım var
Çokta umrumda değil açıkçasi
Kendi halimde takiliyorum
Fazla yüz göz olmadan saygı çerçevesinde eğleniyorum işte kendi kendime.
Kendime bu konuda dikkat ediyorum ancak bu duruşum hakkındaki fikir karşıdaki kişilere ait olur.
Ben bana özelim bilen bilir hiç şöyle böyle anlatamam umrum değil
Bilemedim bir bilene sormamız daha iyi olabilir
Özel bir duruş sergilemem. Sanal , reel ayrımı olmaz. Insan olmak , dürüstlük en temel unsur.
Kendi halinde pek kimseye bulaşmayan birisi
Gerçekci ve açık sözlü bir şekilde yorumda bulunuyorum. Realist bir duruşum var.
icimdeki hirsi yansitmadan elestrisel yaklasiyorum kanka
Reelde nasılsam burada da öyleyim. Sevileyim diye kaliteliyim ayağı yapmıyorum xnxhdsj
Takılmaca geyik bazen denk gelirsem kafa dengi harika geçiyor sohbet
Bence hem sempatik hem güzel hem olgun hem çocuksu kısaca her şeyden bir tık varr
Kötü olduğunu düşünmüyorum her konuda fikrim var gerekli ölçülerde gerekli konulara yorum yapıyorum.
Özel bir çaba sarfetmiyorum. Doğal halimle takılıyorum.
Kendi düşünce yapımın dışarısına çıkmadan hareket ediyorum..
Kendi halimde biriyim arada bir girer az eğlenir çıkarım
Baya iyi. Elit, modern, asil, hanım.
Kendi halinde üyeyim
Ayrıca sempatik bir üye 😃
🥰🥰
Kendi halimde takılıyorum
Bilmem kendi halinde biriyim
Samimi ama mesafemi korurum.
Sitede bir duruşum yok
Bilmiyorum ki biraz sakaciyim arkadaslarimin canini sıkabiliyorum
Eğlenceli ama mesafeli duruyorum ben
Fevkalade
Samimi olmaya çalışıyorum 😊
Eli maşalı ters 😂
Reelde nasıl biriysem burada da öyleyim.
Sitede durmuyorum pek
Ciddi , resmi ve mesafeli.
@hazallill kullanıcı adım ne diyor peki. çapkın bir nik gibi mi geldi sana.
@hazallill kusura bakarım ama polemiğe girmek istemiyorum. Hakaret ayrıdır , hakikat ayrıdır. Kİ hakikatle de ilgisi yok. Hoş sohbetimdir ama boş sohbeti ben de hiç sevmem.
@hazallill anladım hazal. Düşüncenize saygı duyuyorum.
Bilmiyorum kendi halimde takılıyorum
Kendi halinde takılan biri
Sizin yorumunuzu alalım
Kendi halinde biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?