Sitedeki duruşum belli diye düşünüyorum. Amacım paylaşım yapmak, vakit geçirmek. Kimsenin özel hayatını, kim olduğunu merak etmek değil çünkü o denli cahil, boş biri değilim. Bana iyi gelene ben de iyi giderek cevap veriyorum. Kendi halinde bir üyeyim.
Sitede ki duruşuma dikkat ediyorum tabi ki de.. kimseyle uğraşmadan kimseye takılmadan saygıssızlık yapmadan kendi halimde takılıyorum. dedikodulardan uzak duruyorum ve küfür ya da kötü söz kullanmamaya da dikkat ediyorum oldukça.
Doğal ve dürüst biriyim görüşlerime göre. Duruş olarak bazen sert, ciddi, mesafeli ve sınırları olan bir insanım. Ki böyle bilinmesinden de memnunum. Bu sitede olduğum süre boyunca tek bir insan gelip bana umut verdin, seviyorum dedin vs diyemez. Bunun rahatlığını da yaşıyorum. Bazen de tam tersi bir çocuk gibi davranıyorum planlı olmasa da bunları bir kusur olarak görmüyorum. Günlük hayatta da bu iki zıt yanım bir arada nasılsa.
Kendime has bir duruşum ve tarzım var. Hiç kimse için bozmadım, bozmam, hak edene hak ettiğini vermek konusunda da asla geri durmam. Tanıyan insanlar fikir sahibidir zaten. Bunun dışında hakkımda havlayan bir çok fino da var onu da gizli hayranlık olarak görüyorum ben.
Herkese mesafeliyim ve fakat tavır olarak ciddi biri olsam da, sorularımda ve cevaplarımda gündeme aktif olarak bağlıyım. Paylaşımlarım orijinal, karakteristik ve eğlencelidir. Sitede çok kıskanılan ve taklit edilen biriyim. Duruşumun ve yolumun farkındayım hiçbir rakibe aldırış etmeden sadece kendime ve sevdiğim bir iki kişiye odaklanırım o kadar.
Karekterim ve duruşuma yakışmayan her hareketten uzak duruyorum.. Eğlenceli bir insanım ama rahatsız olduğum bir insana karşı hemen duvarlarımı örüyorum sert kayaya çarpıyorlar.. Olduğum gibi net bir insanım..
Yazmak bana iyi geliyor. Yüz yüze ya telefonla da iletişimim iyidir ama kendimi en iyi yazıyla ifade ettiğimi düşünüyorum. Açıkçası farklı konular da düşüncelerimi paylaşmak hoşuma gidiyor. Emojin kullanmıyorum çünkü telefondan çok istisnai girerim. Ben bilgisayar dan internete girmeyi çok seviyorum. Mesela televizyonu cep telefonundan ya da bilgisayar dan internetten de izleyebiliriz ama onu da televizyon dan izlemeyi severim. Sinema yerine televizyon ve interneti tercih ederim. Gazete yerine internet haber sitelerini ve televizyon haber ve spor kanallarını tercih ederim. Radyo , kaset ve canlı konser yerine youtube dan müzik ya da klip dinlemeyi tercih ederim. Sadede ve sorunuza gelecek olursam her zaman ciddi yazmam., bazen mavra, geyik ve espri olsun diye de cevap yazarım. Hatta soru sorarım. Ama genel olarak elinden geldiğince kendim gibi ve olduğum gibi olmaya çalışırım ve çalışıyorum.
Ben nötr bir insanım, kimseye ciddiye almayan kendi halinde takılan bir üyeyim. Soru ve görüş paylaşımlarını doğruları mantıkları iyileri paylaştıkça beni daha olgunlaştırıyor. Hiç kötü şikayet ve olumsuz soruları açmadım dayanaklı biriyimdir. Neticede burasi sanal ortam olduğu için herkese etkilemem. Doğal hali olarak seviyorum.
Ben sitede pek yardımcı görüş paylaşmam, soruları ciddiye almam. Eskiden yardım ettiklerime sayılsın artık napalım. İnsanların yaptıklarinı söylediklerini unutmam aklımın köşesinde hep kalır. Bunu bile bile de yüzlerine gülemem soğuk yaklaşırım. O yüzden belki kinci egoist bi duruşum olabilir. Ama perdelerimi kaldırınca kediye dönüşmem 1 saniyemi alir ajsjdjfkfkvk
Sorulara kendi hayat görüşüme göre yanıtlar veriyorum. Özelime ergenler ve 1 xperli hesaplar yazıyor. Tersleyince, aradıklarını bulamayıp kaçıyorlar. Yine Özelime yazan ciddi sorusu, problemi olanlara ise fikrimin yettiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Tatlı sert duruş diyebilirim
Canım nasıl isterse öyle takılıyorum, ruhsal halime göre yeri geliyor ciddi, yeri geliyor eğlenceli, yeri geliyor çocuk gibi... Kimin ne düşündüğü pek umrumda değil...
Hiç bir şeye dikkat etmiyorum. Soru hakkında duygum düşüncem ne ise onu yazıyorum. Genelde eğleniyorum ve bunu kendimi kasmadan olduğum gibi yapıyorum. Evdeki benle buradaki ben aynı.
Aslında pek umrumda değil çünkü reel hayatimda çok fazla insanların düsuncelerine önem verdim zamanjnda. En azindan burada bunu düsünmeden yorum yapiyorum.
Doğrusu samimi olmayan bilemez iki mesajla anlaşılamaz bu yüzden böyle kalmayı tercih ediyorum sevmeyen sevmeye bilir ben en azından içindekileri bastırmıyorum diyelim 🫴