Odamda tadilat sebebiyle iki saçma tip var…. Çapsızlık baya sorun… İŞde bakış açısı, Vizyonu ve Zekası yerlerde olan insanlarla aynı ortamda bulunmak baya kötü etkiliyormuş onu anladım…. Üstenci bir Yazı oldu ama öyle değil…durumlar tuhaf

Odamda tadilat sebebiyle iki saçma tip var…. Çapsızlık baya sorun… İŞde bakış açısı, Vizyonu ve Zekası yerlerde olan insanlarla aynı ortamda bulunmak baya kötü etkiliyormuş onu anladım…. Üstenci bir Yazı oldu ama öyle değil…durumlar tuhaf
şu an her şey stabil sağlık sektörü inişli çıkışlı durumlar elbet yaşanıyor ama işimi seviyorum, acilde ki nöbetler durumlara göre hayat tecrübesi ile geçiyor.
Teşekkürler 🙏
İş yaptığınız insanlar iyiyse iş ortamı iyidir. Çünkü Türkiye de kurumsal hayat pek gelişmemiş müşteri işine karisabilir, iftira atabilir. Meslektaşların işini beğenmez, fitne fesat yapabilir, mobbing yapabilir. Hukuk desen zaten yerlerde.
Cevap
9Cevap
şu an işim yok maalesef
İse gitmiyorum✨
Bu arada bişi sorabilir miyim?
Elbette🌷
Sen alman misin çünkü ismin almanprens
Bu arada ben deliyim bu yüzden bunu sordum
Almanyadayım doğuma büyüme
Hayır tatlısın🌷
Valla evde çalışıyorum. Bazen gerginlik ve mutsuzluk oluyor bazen olmuyor. Allah kolaylık versin
Nötr gidiyorum. Duruma görə pozitif ya da negatif oluyorum.
Çok canım insanlar var is değil çalıştığın adam yoruyor
Çocukları çok sevdiğimden dolayı, her gün aynı mutluluk ve enerji ile gidiyorum.. Ve seneler bunu hiç değiştirmedi.
Çok şükür mutlu gidip mutlu dönüyorum. Isteyken kavga gürültü olur o ayrı tabi xmdmdmd
şu an işim yok
Prenseslik hayatı
İşe gitmiyorum😂
En iyisi
Benimki Prenseslik hayatı
En güzeli
Evet
İşe gitmiyorum henüz
Musmutlu
Çalışmıyorum 🤣
Bazen mutsuz çoğu zaman mutlu
İşe mutlu gelirim işten mutlu giderim