Asla iyi insanlarla karşılaşamayanlar derneği başkanı olarak ben geldimmm :) Kimler iş yerinde neler yaşıyor bakalım?

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Asla iyi insanlarla karşılaşamayanlar derneği başkanı olarak ben geldimmm :) Kimler iş yerinde neler yaşıyor bakalım?

Iş yerinde mutlak huzur yok. Iş arkadaşın ile samimi olma ve ozelini paylaşma. Mesafeni koru , kimsenin adamı olma , işine odaklan yorum yapma hiçbir zaman. Orayı para kazanmak ve geçinme olarak düşün. Onun ötesine karışma. Nereye gidersen git mikroplar olacak. Ama sen çalışmalarına odaklanirsan başarılı ve mutlu hissedeceksin. Insanları kaale alma kim ne der değil? Kendi prensip ve hedeflerin.
Şükür, özelde çalışırken de kamuda da az miktarda kötü ile karşılaşsam da şu an iyi diyebilirim. Bu, biraz da insanları kendimize ne kadar yaklaşmasına izin verdiğimiz ya da ne kadar zorunlu olarak yaklaştıklarına göre değişen bir durum. Ve bu durumlar, engellenebilir şeyler mi yoksa ne olursa olsun engellenemeyecek şeyler mi; buna göre de şekillenen bir durum. Her iki durumda da süreci devam ettirmek için neler yapılabilir, değer mi, fedakarlık yapılabilir mi yapılamaz mı… Hepsi etken
Allah karşına iyi insanlar çıkarsın.
Evet, biraz yorulduğum oluyor ama ben mutluyum çok şükür. Patronumuzda müdürümüzde kadın geniş bir aile ortamı hakim.
Cevap
14Cevap
iş yerim yok ama çalıştığım sırada mutsuzdum
Mutluyum diyen cindir 😏bu arada sizi admin olarak görmeyi özledik size hâla admin diyebilir miyim 🥺
Ya ağlayın diye demedim ağlamayın 🥺 hayri ve siz iyiydiniz ya şimdikilere ısınamadık
Hayır hiç memnun değilim tamamen vakit israfı. Inşallah bu durum bir an önce değişir.
Hayır değilim değiştireceğim
Şu anki işimden memnunum.
Evet , olmasam çalışmam
Kendi şirketim olduğu için mutluyum.
kendi iş yerim ve hayır memnun değilim
Soruyla alakasız, hoş geldin.
Mutlu olmaya çalışıyorum...
Isyerim kendimin olduğu için mutluyum evet
Degilim
Memnunum diyebilirim daha kötülerini gördüm
Başkan kurtar bizi 😂
Evet