Data mining data integrity en nihayetinde kara toprak. 5 yıl daha çalışırım sonra esnaf olurum, çırağa 2 çay kap gel der dükkanın önünde esnafla tavla oynarım bugün kesfettım benden harıka bır esnaf olur snxjsj nesly seksı bırısı

Data mining data integrity en nihayetinde kara toprak. 5 yıl daha çalışırım sonra esnaf olurum, çırağa 2 çay kap gel der dükkanın önünde esnafla tavla oynarım bugün kesfettım benden harıka bır esnaf olur snxjsj nesly seksı bırısı

Şu anda gelecek hedeflerimin bir çoğuna ulaşmış durumdayım. Amacım kendimi her geçen gün maddi manevi daha da geliştirmek.. Bir de kafa dengi bir yoldaşla dünya turuna çıkmak ve bunu doyasıya yaşamak istiyorum.
Bütün isteklerin gönlünce olsun
Elimi sıcak sudan soğuk suya sokmayacak, evinin adamı ve Allah nasip ederse çocuklarının babası olacağım zengin bir karı düşürüp evlenmek 💵 🤑 Yeter artık ben ev adamı olacağım 😖😖
Senın bu düsünce yapının naifliği cok bambaska boyut dün ceop giyen kızlara üzülüyordun askında buradaki anaçlık oranındna bu isteğinin olmasını anlamalıydım… kacırmısım bütün olayı sjzjsjs harikasın ya jJsnsjz
Dur birden tanıma 😂 yavaş yavaş sindire sindire 😂 ağır gelirim bünyeye ben 😂
Adam iddialı
Türkiye gibi bir ülkede geleceğe yönelik planlar kalmadı bende. Gelecek haayallerimizi bile çaldıklarından ötürü tek hedefim yurt dışına kaçmak ):
Iskandınav denızlerınde balık olsaydım dediğin oluyor mu
Hahah olmaz mı... Hem de çook. Oradaki balıkların bile şanslı olduğunu düşünüyorum. Temiz sularda yüzüyorlar hiç değilse
Cevap
12Cevap
huzur var sadece
Allah müşterilerine sabır versin usta 😂 gelecek hedeflerimin çoğunu gerçekleştirdim en önceliğim pasif gelir yapmaktı yaptım seneye ailecek umre hedefim var sonra bir hatun bulup evlenecem
zenginlik hayalleri kuranlara kahkaha atmaya geldim
Halbuki isletme isletmek bir zulüm ticarete herkesin kafası basmıyo 🥹üzülüorm herkeslere
Kendime ait bir atölye yapıcam orada böyle gemiler filan yapıcam maketler filan
Söz mü
Tabiki söz, elbet yapıcam bunu 😁😁😁
Genelde havada kalıyor ya bu yapıcam edicemler o nedenle teyit alayım defim skxnsns
Malzemelerimi alıyoru. Bile 3d yazıcı bile aldım evde takılıyorum ama atölye yapıcam böyle sabah açıcam oturagımı kapıya koyup o çayı içicem 😂😂
Arkadasım 3d yazıcısından bana gemi yapıp hediye etti ne yapacaksam deli cok kolaylıklar atolyende sana sımdıdennn
Şükrankeeee
İlk iş kilo vermek sonra iş bulup çalışmak ve yalnız yaşamak sonrası da evlilik zaten...
Dünya turu 10 milyon dolar
Mesleği sürdürmek bide yanına isletme tarzı bir sey açmak
Zirvedeyım daha ileri gidemem sanırım gitmeyede halim yok
knk nyie boş yapıyon?
Bı dükkan açsam GEREZ olurdu
Acık yureklı anadolu yuregı mmhhh nerde gorsem tanirim
Gelecek hedefimden çok gelecek kaygım var
Kımde yok kı
Peki bu kadar mutlu olmayı nasıl başarıyonuz
Sence ben mutlu mu gözüküyorum senin nazarında
Detayın baya şen şakrak olmuş ona istinaden dedim yanlış anlama sakın
Benım hayat felsefesı ben sen sakrak olmazsam delı olurdum cunku sjsjsj herkesın sıkıntıları vardır cok lafaya takma sal🕺💃
Rica etsem bi de ne izlediğini söylesen, merak ettim de
Belkıs tv yaz görürsün
şirketimi büyütmek
Ne sırketı bu dalavere mı
He dalavere dosmsoaksos oyun şirketi
ilk başta ne dedin
En azından akillisin 🥹
Yurt dışına iş yeri açmak ve yakınım
anlatırsam olmaz.
Hedefim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?