Bu zamanda gelecek hariç her şeyi düşünüyoruz sanki. Hoş geleceği düşünmek için şartlar pek uygun değil gibi. Yinede yeni şartlar oluşturabiliriz bence.
Bu zamanda gelecek hariç her şeyi düşünüyoruz sanki. Hoş geleceği düşünmek için şartlar pek uygun değil gibi. Yinede yeni şartlar oluşturabiliriz bence.
Merhaba. Gelecekteki hedefim öncelikle annemin hayalini kurduğu hiçbir çıkar amacı olmayan dernek için yeniden çabalamak. (bazı menfaatçi kişiler yüzünden başlamadan bitmişti) Kendim adıma ise daha fazla topluma yararlı bir birey olabilmek. Bunun için engelli koordinasyon merkeziyle görüşmeler olursa güzel projeler ve niceleri gibi.
Merhaba,
Böyle bir şey gerçekten çok güzel olur. Umuyorum ki içindeki bu saf yardımlaşma gelecekte yolunu bulacaktır. İnşAllah gelecekte bizde böyle bir şeyin içinde olacağız.
Allah razı olsun güzel düşünceler için, aynı amaçlar için çabalamak ne kadar güzel 😊
Senden de Allah razı olsun. ✨
Ecmain 😊
Gelecekteki tek hedefim atanıp öğretmen olmak, yılardır hayalini kurduğum mesleğimi yapak..
İnşAllah olursun Asoo ✨
Niye ya 🤒
Görüş
2Görüş
Aman geleceği düşünüp kendimi yoramam😬bazı hedeflerim var ama nasip diyelim.
Çok zorla yaptım bu görüşü. Öylesine bir görüş oldu 🤦♀️😂
Belli 😬
Canına okuyayım 🧐
Aklıma gelen bu şarkıyla ben senin canını okuyorum 😬😬
https://youtu.be/QkmeWnZ7Q_Y
Ruhum öldü ya
Hayatta kalmak hedefim bu şartlarda bugün market dönüşü insanlar artık ellerinden market poşeti çalabilir kişilerin diye düşündüm 😅
Yani var birtakım hayallerim.. Uzun uzadıya anlatmak istemiyorum.. Keyifli geceler..
Gelecekteki tek hedefim babaanne olmak.
hedeflerim belliydi ve bunlar için çabalıyordum ama hayatımın bir dönemi istediğim gibi geçmedi. Hedeflerimden uzaklaştım. Sonra tekrar toparlandım ama yol ayrımında gibiyim. Zamanı geriye alamıyorum, bazı şeyleri şimdi yapıyım desem yeni sorunlar çıkıyor. Burdan devam edeyim desem de başka sorunlar oluyor. İnsanın hayatını yeniden yapılandırması galiba zor oluyor.
Başarılı bir şekilde mezun olmak ve ilgilendiğim alanlarda faaliyet göstermek.. Uzaya çıkmakta hayallerim arasında ama nasip olur mu bilmiyorum. Okuyarak, sabrederek ve çalışarak yapabilirim ¢
Dünya turu yapıp hayatımı yaşamak. Hayat kısa.
Hedefim var ve ulaşmak için gecemi gündüzüme katıp tırnaklarımla santim santim kazıyorum.
Yazar olmak istiyorum
Evlenip evimin adamı olmak
şu an için hedefim bulunmuyor
usengecligi ertelemeyi birakmam gerek
En İyi Görüşler