Yemek saatlerini düzenle, abur cubur 1 kere yedikçe devamı geliyor ben bıraktım 2 haftadır yemiyorum. İstikrarlı olmak gerekiyor, sporda şart tabi yürüyüş yüzme koşu artık ne olursa :)
Tatil, çiftliğime gidip sevimlilerle ilgilenmek, ortak arkadaşımızla yapacak olduğumuz olursa inşallah sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmek ve niceleri.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Biraz göbeğim var canımı sıkan. En yakın planım onu eritmek ama kola , çok çikolata ve abur cuburdan kendimi alıkoyamıyorum 🤦♀️ bakalım napcam 🤷🏻♀️
Yemek saatlerini düzenle, abur cubur 1 kere yedikçe devamı geliyor ben bıraktım 2 haftadır yemiyorum. İstikrarlı olmak gerekiyor, sporda şart tabi yürüyüş yüzme koşu artık ne olursa :)
Tatil, çiftliğime gidip sevimlilerle ilgilenmek, ortak arkadaşımızla yapacak olduğumuz olursa inşallah sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmek ve niceleri.
Duyarsızlıktan uzak ancak en çok kendine değer veren bir kişilik yapısında olmak.
En kisa zamanda yapmalisin.
Şu anlık en büyük hedefim bu gerçekten, umarım...
Bana gore küçük sana gore buyuk bazilarinin asla yapamayacagi sey mecburen bazi yonlerimizi torpulememiz gerekiyor.
Hobilerimde kendimi geliştirmek
Maddi kazanç
Huzurlu hissetirmeye devam
Gayet makul.
Yks girip hukuk kazanmak
Yks koşturmacası da hiç bitmiyor, başarılar.
Teşekkür ederim
spora baslamak
Yardımcı olabilirim, koşu yüzme ve fitness ile ilgileniyorum.
Ders çalışabilmek