"Git" diyemediğim için pişman oldum. Bazen insan, hayatında tutmaması gereken insanları sırf alışkanlık, sevgi ya da korku yüzünden bırakmakta zorlanıyor. Ama aslında gitmesi gereken biri için "kal" demek, hem kendine hem ona haksızlık etmekten başka bir şey değil. Zaman geçtikçe fark ettim ki, bazı insanlara "git" diyebilmek de bir güç göstergesi. Çünkü doğru zamanda söylenmeyen bir veda, ileride daha büyük pişmanlıklara dönüşüyor. Keşke o an cesaret edip "git" diyebilseydim, belki o zaman ikimiz de daha huzurlu olabilirdik.
Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
eğer bir kadın beni sevmiyorsa ben giderim asla sevilmediğim istenmediğim yer de durmam. ama daha önce ilişkim olmadığı için kal veya git durumu yaşamadım hiç. kısaca pişmanlığım yok. keyifli günler ✨🤟
Kal ya da git diyebilmen için, kişinin gelmiş olması gerekir. Halbuki ben te en başta afalladım. Gel demeden kimse cesaret etmiyor artık böyle şeylere. Herşeyin başı iletişim eyvallahta, bazen insan konuşmadan anlaşılmak, konuşmadan anlaşmak istiyor. Üşengeçlikten değil.
İkisi için de pişman değilim kal demem gerekdiyse demişimdir git demem gerekdiyse demişimdir öyle karşımdaki insanlar bu durumları ve kelamları hak etmiştir ben de pişmanlık duymamışımdır