• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Sevgisiz büyüyen insan nasıl olur?

ZorundamıyımEfsane
ZorundamıyımEfsane Takip Et
FenomenMaster Yaş: 43
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
144
Yapay Zekaya Sor

Bir ah de yeter

Sessizce, kimsesizce

Gönderdim dudaklarımı

Öpme al yeter

#ZorundamıyımEfsane ✌ 1903 ✔™

Sevgi Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
18 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 204,7b cevap paylaştı.

Sevgisiz büyümek, bir bireyin hem çocukluk hem de yetişkinlik döneminde derin ve kalıcı etkiler bırakabilir. Sevgi eksikliği, fiziksel ihtiyaçların karşılanmasının ötesinde, duygusal ve sosyal gelişimi de önemli ölçüde etkileyen bir durumdur. İşte sevgisiz büyüyen bir insanın karşılaşabileceği olası durumlar: Duygusal Etkiler: Güvensizlik ve Kaygı:Sevgisiz büyüyen bireyler, dünyaya ve insanlara karşı güvensizlik duyguları geliştirebilirler. Sürekli bir kaygı hali içinde olabilirler, çünkü kendilerini güvende hissetmekte zorlanırlar. Düşük Özsaygı:Kendilerini değersiz veya sevilmeye layık olmayan biri olarak görebilirler. Olumsuz içsel konuşmalar ve eleştirel bir benlik algısı geliştirebilirler. Duygusal Dengesizlik:Duygularını ifade etmekte ve yönetmekte zorlanabilirler. Ani öfke patlamaları, depresyon veya anksiyete gibi duygusal sorunlar yaşayabilirler. Yakın ilişkiler kurmakta ve sürdürmekte zorlanabilirler.
    Bağlanma sorunları yaşayabilir, ya çok bağımlı ya da çok uzak ilişkiler kurabilirler.
    Sosyal Etkiler: Sosyal İzolasyon:İnsanlara güvenmekte zorlandıkları için sosyal olarak izole olabilirler. Yalnızlık ve dışlanmışlık duyguları yaşayabilirler.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• statüko
    statüko Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.

Sevgisiz büyümek çok zor bir şey. Ancak asıl acı olan, sevgisi olmayan ve SEVMEYİ BİLMEYEN birinin sizin dünyaya gelmenize vesile olmasıdır. Eğer sevgisiz büyümüşsek ve bu durum bizi mutsuz ediyorsa, artık yetişkiniz ve kendi hayatımızı değiştirme gücüne sahibiz. Üstelik sevgisizliğin ne kadar kötü bir şey olduğunu en iyi bilen ve bunu deneyimlemiş biri olarak, başkalarına sevgiyi göstermeli, ‘sevmek böyle olur’ diyerek bunu hayatınızla kanıtlamalısınız.

Ben çok fakir bir ailende yaşayan ama herkes tarafından çok sevilen bir çocuk olmuşdum.

Ben ilkokuldan liseye, hatta neredeyse fakülte yıllarımda bile kıpır kıpır bir çocuktum. Elimi bağlasan ayağım durmaz, ayağımı bağlasan elim oynar; yerinde duramayan, maymun gibi bir tip de çocuk anlayacağın! Ama sevimliydim.

Öğretmenlerim "@aybuke6 bir öğretmen olarak kendisini de mesleki taktirlerime vesile olsun." da beni "sen akıllı ve zeki bir çocuksun niye yapıyorsun böyle şeyler" diye severlerdi hep buldukları için severlerdi. Öyle ki, tuvaletten geldiğimde öğretmenim pantolonumu düzeltir, atletimi toparlardı... O derece yani! 😄 Bu yüzden yaramazlıklarım çoğu zaman mazur görülür, en fazla hafif cezalarla geçiştirilirdi.

İlkokul öğretmenim Kamuran Hanım’ın kızı Burcu ile aynı sınıfta, yan yana oturuyorduk. Burcu da harika bir kızdı. Sapsarı, iki yandan kurdeleyle bağlanmış saçları, masmavi gözleri, tombul yanakları ve incecik sesiyle tam bir sevimlilik abidesiydi! Ben fakir bir ailenin çocuğu olduğum için sık sık Burcu’dan kırmızı kalem, silgi, kalemtıraş isterdim. O da fermuarlı, çok havalı kalem kutusunu açar, istediklerimi verirdi.

Bir gün, Burcu bana en sevdiğim şeyi, o güzel silgisini uzatıp "Al, bu senin olsun" dedi. Sevinçten ne yapacağımı bilemedim! Çocukluk işte, saf bir mutlulukla bir sarıldım, bir de yanağından öptüm! Tabii o sırada olan oldu...

Kamuran öğretmenim tam o an başını kaldırdı ve gözleri faltaşı gibi açıldı:
    — Ne oluyor orada? Ne yapıyorsunuz siz ikiniz? İkiniz de hemen yanıma gelin bakalım!

2
    9 Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Hahah okurken kendi öğrencilerim canlandı gözümde😅 Ben de ilkokul öğretmeniyim o yüzden çok duygulandım. Bazen öğretmenlik annelik arasında kalabiliyoruz. Yaramaz çocuklar da çok zeki sevimli olabiliyor, en sevdiğim öğrenci tipleri😅
      Sonu kötü bitmedi umarım hikayenin 😅

Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

@Aybuke6 Yok, yok, sadece Masasın yanı gittik 'Napıyorsun, bakayım?' dedi. Kızı Burcu'da 'Anne' dedi, ben... 'Anne değil, öğretmenim' diyeceksin. Burcu 'Tamam, öğretmenim,' dedi. Sonra silgimi arkadaşıma verdim, 'Senin olsun' dedim, o da boynuma sarıldı ve öptü beni dedi. 'Peki, aferin sana, çok güzel bir şey yapmışsın,' dedi. Ardından bizi yerimize gönderdi. Kamuran öğretmenim çok asil bir hanımdı, o ne muhteşem bir kadındı! O muhteşem geniş şekilli Saçları hâlâ gözümün önünde, nazik kibar tane tane konuşan O müthiş sesi hâlâ kulaklarımda. İlk kırmızı kurdeleyi bana ve Burcu'ya taktığı günü hâlâ bugün gibi hatırlıyorum. Ben de okula başlamadan önce okuma ve yazma biliyordum, hatta çarpanlar tablosunu bile 5'e kadar ezbere sayabiliyordum. Burcu da biliyordu. İkimiz, sınıftaki diğer öğrencilerden çok önce kırmızı kurdeleyi taktık.

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Ne kadar güzel bir anı olarak kalmış sizde 🥰

Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

@Aybuke6 Ne hazin bir tesadüftür ki kader, sanki elimden tutup beni 35 seneye yakın bir zaman önceki Kamuran Öğretmenime götürdü.

Eşim, bir yardım kuruluşu derneğinin üyesiydir; kimsesizler ve yaşlılar yurtlarına giderler. Ben de müsait olduğum zamanlarda ona eşlik ederim. Bir gün yaşlılar yurdunda gittik cam kenarında, tekerlekli sandalyede dışarıya bakan bir yaşlı kadın gördüm. İnanmazsınız, saçları kırlaşmış olsa da Kamuran Öğretmenimi saçlarından tanıdım sanki. Hemen yanına gittim. Yüzünü hafifçe bana dönüp başını yukarı kaldırınca onun olduğundan daha da emin oldum.

"Kamuran Hanım, kolunuzu açar mısınız? Tansiyonunuzu ölçmek istiyorum," dedim.
      "Buyrun," dedi.

Yanına oturdum, kolunu sıvamasına yardımcı olurken bir yandan da yüzüne bakıyordum, içimden benim onu tanıdığım gibi onun da beni hatırlayıp tanımasını çok istiyordum. Tansiyonunu ölçtüm, iyiydi ama kalp atışları biraz zayıftı.

"Kamuran Hanım, kalp atışınız normale göre biraz düşük. Daha önce de hep böyle miydi?" diye sordum.

O nazik ve tane tane konuşmasıyla, "Hayır, bilmiyorum. Ama şimdiye kadar kalbimle ilgili bir şikayetim olmadı," dedi.

"Tamam Kamuran Hanım, çok önemli bir durum yok, ben sadece emin olmak istediğim, için sordum" dedim.

Bir an duraksadım, sonra dayanamayarak sordum:
      "Siz öğretmendiniz, değil mi?"

Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

@Aybuke6 "Evet," dedi.

"Ben sizin çok eski bir ilkokul öğrencinizim, biliyor musunuz?" dedim.

Parmağını şakağına dayayıp hafifçe tebessüm etti. "Öyle mi? Hangi dönemde, hangi okulda öğrencim oldunuz?" diye sordu.

"Üsküdar Bağlarbaşı İlköğretim Okulu'nda," dedim.

"Evet, orada öğretmenlik yaptım gerçekten de… Çok şaşırdım, kusura bakmayın," dedi. "Çocuklar büyüyünce değişiyor, tanınmaz oluyorlar. Bir de o kadar çok öğrencim oldu ki hepsini hatırlamam mümkün değil."

Tabii ben hemen kendimden bahsetmeye başladım. Derken, sarıldık. O sevincinden boynuma sarılıp sallana sallana ağlamaya başladı. Ben kendimi tutmaya çalışıyordum ama aslında çok sulu gözlüyümdür. Tabi belli bir noktadan sonra ben de ağlamaya başladım. Sonra gözyaşlarını sildim, o sırada eşim yanımıza geldi.

"Ne oldu? Kim bu hanımefendi?" diye sordu.

Eşimi öğretmenime tanıştırırken, o da tanımış oldu. Eski günleri konuştuk. Kızı Burcu'yu sordum, nasıl, ne yapıyor diye… Yurt dışında yaşadığını söyledi.

Öğretmenimin eşi olup olmadığını hiç bilmezdim. Ona sordum. "Eşimle, Burcu çok küçükken ayrıldık, boşandık," dedi. "Kızımı tek başıma büyüttüm. Burcu okumak için yurt dışına gittiğinde evlenmeyi düşündüm ama yalnızlığa öyle alışmışım ki cesaret edemedim," diye ekledi.

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Böyle hikayeler beni çok duygulandırıyor gerçekten. Gözlerim dolu dolu okudum. Elinize sağlık
      Tekrar görüşmüş olmanız güzel bir tesadüf olmuş. Bir öğretmen için öğrencisinin başarısını görmek çok kıymetli bir şey, yıllar sonra hatırlanmak gibi

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Ve herkesin öğretmeniyle böyle güzel anıları olmayabiliyor maalesef. Sizin adınıza sevindim

Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

@Aybuke6 Bana göre de hiç bir şey karşılıksız kalmıyor bu hayatta iyi ya da kötü ne ekersek onu biçiyoruz Ektiği fideyi gördü Kamuran Öğretmen

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

O da bir gerçek tabi

Yorumla
  • Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 11,6b cevap paylaştı.

Sevgisiz büyüyen insan genelde ya duygularını tamamen bastırır ya da tam tersine sürekli sevgi arayışında olur. İçten içe bir boşluk hisseder, ama bunu her zaman belli etmez. Bazen çok mesafeli, soğuk ve insanlara kolay güvenemeyen biri olur, bazen de aşırı ilgi ve onay bekleyen, en ufak ilgisizlikte kendini değersiz hisseden biri haline gelir. Sevgi eksikliği, insanın karakterini bile şekillendiren bir şey, o yüzden bunu çocukken yaşamamış biri ya kendini tamamen kapatır ya da sürekli bir şekilde telafi etmeye çalışır. Ama her ne olursa olsun, hayatına gerçek sevgiyi kattığında, içinde eksik olan şeyi tamamlamaya başlayabilir.

1
    0 Yorumla
  • Carvel
    Carvel Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Sevmek ister ama nasıl seveceğini bilemez, anne olur sevgi dolu anne nasıl olunur bilemez, çocuğuna sarılmak gelir içinden nasıl sarılacağını bilemez, sarılsa da doğrumu yapıyorum diye endişe taşır, insan büyürken içinde sevgi büyütemeyince, büyüdüğünde gösterilen tüm sevgiler o bedene küçük gelir, çözümsüz bir durumdur.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

36

Cevap

11

Cevap

• HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.

Kimi hırçın ve sosyopat olabiliyorken, kimi tam tersi sevgiye aç ve sevgi dolu olabiliyor. Bu aslında kimin neyi nasıl karşıladığı ve yansıttığıyla alakalı bir durum.

1
    0 Yorumla
  • Aybuke6 u
    Aybuke6 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı.

O sevgi eksikliğini başka şeylere doldurmaya çalışır ha bire. Sevmeyi bilmeyen biri olma ihtimali yüksek

1
    0 Yorumla
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.

Agresif, sinirli, güvensiz, korkak

1
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.

Yalnız olur yalnız ölür

1
    0 Yorumla
  • MadamLila
    MadamLila Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Sevgisiz büyüyen bir insan, hayatı boyunca çeşitli duygusal ve davranışsal zorluklarla karşılaşabilir. Bu durumun etkileri kişiden kişiye değişmekle birlikte, genel olarak şu şekilde sıralanabilir;Kendine ve başkalarına karşı güvensizlik duygusu gelişebilir. Dünyayı tehlikeli bir yer olarak algılayabilir ve sürekli yalnız kalma korkusu yaşayabilir. Kendini değersiz, sevilmeye layık olmayan biri olarak görebilir. Bu durum, özsaygının ve özgüvenin düşük olmasına yol açar. Duygularını tanımakta, ifade etmekte ve düzenlemekte zorlanabilir. Öfke, kaygı ve üzüntü gibi olumsuz duyguları yoğun şekilde yaşayabilir. Yakın ilişkiler kurmakta ve sürdürmekte zorlanabilir. Bağlanma sorunları yaşayabilir, insanlara güvenmekte zorlanabilir veya aşırı bağımlı ilişkiler kurabilir.

2
    0 Yorumla
  • gunyss
    gunyss Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Bir çok özellik var ama bunlardan en göze çarpan sinirlilik ve inatçılık. Hayatlarında her zaman bir kanıtlama eğiliminde olurlar. Kendi kendilerini eğitimle, sağlıkla, iş kariyeriyle hırsa bürünürler. Kimse ona nasıl davranması gerektiğini öğretmediği onun yerine dövdüğü için psikolojik olarak başarıyım da dayak yemiyim derler. İnatçıdırlar çünkü her ne kadar karşı tarafın da haklı olduğunu bilseler de kendilerinden başka kimseye güvenemezler. (O kişi ne kadar yakın olursa olsun) Sinirlenince birilerine veya bir şeylere zarar vermekten korksalar da geçmişe nefretle baktıkları için o sinir asla bitmez. Küçükken ebeveynlerinin gözünde hiçbir halt yapamayan bir çocuk oldukları için hayatlarında herhangi bir hamle yapmaya cesaret edemezler. Zamanla bu cesareti kendilerinden koparta koparta çıkartırlar. Onlar pes etmeyi öğrenmemişlerdir. Üzüntülerini ve geçmişle olan bağlarını farklı duygularla ortaya çıkartmaya çalışırlar. Bir de sanırım asla iyi bir anne/baba olamazlar.

1
    0 Yorumla
  • ruhumunışığı
    ruhumunışığı Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Büyüyemez, çocuk kalır. Kırılgan, küskün ve alıngan olur. Ya herkese duvar ören biri olur ya da yalnızlığa sığınıp tüm dünyadan kaçan. Bir ihtimal daha var o da gördüğüm he tın sana koşup limanı sanmak ki bu sevgisizliğin sınırı bence

1
    1 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Kesinlikle katılıyorum ✌️👏

Yorumla
  • Perikızı0007
    Perikızı0007 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Sevgisiz büyüyen bir insan, duygusal ve sosyal gelişiminde ciddi zorluklar yaşayabilir. Sevgi ve kabul görmeyen bireyler, kendilerini değersiz ve sevilmeye layık olmayan biri olarak görebilirler. Güven ve yakınlık duygularını geliştiremeyen bu kişiler, sağlıklı ilişkiler kurmakta zorlanabilirler

1
    0 Yorumla
  • WiLD_ANGEEL
    WiLD_ANGEEL Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

sevmek ister ama nasıl seveceğini bilemez, anne olur sevgi dolu anne nasıl olunur bilemez, çocuğuna sarılmak gelir içinden nasıl sarılacağını bilemez, sarılsada doğrumu yapıyorum diye endişe taşır, insan büyürken içinde sevgi büyütemeyince, büyüdüğünde gösterilen tüm sevgiler o bedene küçük gelir, çözümsüz bir durumdur.

1
    0 Yorumla
  • Yalniž_kadîňn
    Yalniž_kadîňn Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 953 cevap paylaştı.

Genelde acımasız ve zarar vermekten zevk alan kişiler oluyorlar

1
    1 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Evet bence de

Yorumla
  • αlphassia
    αlphassia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Mesele insanın sevgisiz büyümesi değil sevgiyi kendine ilke edinememesidir. Sevgi görmemekle etkilenmezsin, kalbini sevgiye duvar yaptıysan lanetlisin demektir. Lanetli insanlar karanlıklara mahkum olur

1
    0 Yorumla
  • aşkoşunuz_
    aşkoşunuz_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Ya ipsiz sapsız boş gezen bir insan ya da içine kapanık hala travmaların etkisinde olan yaa daaa tüm bunlara rağmen kendini geliştirmiş o sevgisizlige ilgisizlige inat bambaşka birisi olmuş işte 💃🏻

1
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
    • Başkasini gözlerinde o sevgiyi arar durur taki kendini sevmeyi öğrenene kadar.
    • Bazen ailesindeki olumsuz kişiye benzeyen kişiye aşık olurki ( en kötüsü bu)
    1
    0 Yorumla
  • Imponderabilia s
    Imponderabilia Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 395 cevap paylaştı.

Iki seçenek vardır; ya kaybolur ben görmedim kimseye göstermem diyerek ben merkezci yaşayan ya da ben görmedim, görmediklerimi yaşatmalıyım diyen, en azından mücadele eden..

1
    0 Yorumla
  • ela_ya
    ela_ya Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Sevgisiz büyüdüm bana kızım diyen sadece teyzem oldu kimseden de sevgi görmedim insanlar bana odunsun taş kalplisin kalbin yok diyorlar demekki öyleyim yapacak bişey yok.

1
    0 Yorumla
  • Just_Peace_of_Mind
    Just_Peace_of_Mind Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Çok hata yapar bence.. o sevgi boşluğunu doldurmak, eksik kalan yanlarını tamamlamak içi hep yanlış yerlere sürüklenir, yanlış insanlarda takılı kalır

2
    0 Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 21,8b cevap paylaştı.

Senin gibi sjfjsk

1
    5 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Allah'ın... :D
      Cevabı açarken içimden geçti bunun karşıma çıkacağı :D

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Allah’ın en sevdiği kulu 😏
      djfjfjs geçer tabii

Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Benim değil mi :D

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Hayır ben 🙋‍♀️

Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Pehh

Yorumla
  • fairtail
    fairtail Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 58%
    1 yıl

Sorunlu, huzursuz, mutsuz , gergin, gerilimden beslenen, uyumsuz, üretken olmayan, gölgesi ile kavgalı.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Benim gibi olur, sevgi ilgi gördüğü insanlara aşırı bağlanır özgüvensiz olur ya da hiç sevilmeyeceğini ve sevilmeyi hak etmediğnini düşünür

3
    0 Yorumla
  • Bravehrart m
    Bravehrart Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.

İnatçı, hırçın, asi vs. davranmaları ve hareketleri belli olur.

2
    0 Yorumla
  • Dearhead
    Dearhead Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Duruma göre değişiyor kimine göre kimine göre kötü oluyor diye bilmekteyim

1
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 15,9b cevap paylaştı.

Hep bir yarım kalır, belki de merhametsiz biri hâline gelir.

1
    0 Yorumla
  • Ilerdearse
    Ilerdearse Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Egist bencil tas kalpli vicdansız olur bence

1
    0 Yorumla
  • ozkin
    ozkin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Ya sevgiye ac ya da sevgi bilmediği için kart olur

1
    0 Yorumla
  • ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ m
    ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.

Sevmeyi bilmez kendini sevilmeye layık görmez

1
    0 Yorumla
  • DorothyFoster
    DorothyFoster Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Sinirli olur. Psikologlara göre hemen öfkelenen insanlar sevgiye en aç insanlarmış

3
    0 Yorumla
  • Liyalina
    Liyalina Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Eksik her anlamda, o eksikliği doldurmak için farklı şeyler yaparlar

1
    0 Yorumla
  • Esrihbaenl
    Esrihbaenl Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 98%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Sevgi göremeyen sevgi veremez, yaz bir kenara

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Sevgisiz büyüyenler insan olamıyorlar maalesef genel olarak, yaşadığım için biliyorum. çok bencil, duygusuz , acımasız oluyorlar...

2
    0 Yorumla
  • тωιикℓє
    тωιикℓє Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Hiç oluyorlar efsane hiç oluyorlar 😊

1
    3 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Wuuu efsane cümleydi 😂

Yorumla
    • тωιикℓє
      тωιикℓє
      1 yıl

😊🌸

Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

✌️👏🌹

Yorumla
  • melankolikMelaike
    melankolikMelaike Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl

Sabah gördüm sitede baba arıyodu öyle.

1
    2 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Ahaha 🤣 sana mı denk geldi.

Yorumla
    • melankolikMelaike
      melankolikMelaike
      1 yıl

He ya 🤣 yakamı zor kurtardım

Yorumla
  • Psikolojisigidik
    Psikolojisigidik Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Yalan olduğunu bile bile sözlere inanmayi seçer.

1
    0 Yorumla
  • Milanista22
    Milanista22 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 921 cevap paylaştı.

Gaddar olur kindar

1
    0 Yorumla
  • zeki38
    zeki38 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 75%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı.

Sevgisiz büyüyen insanlar şiddete meili olurlar

1
    0 Yorumla
  • tenedos u
    tenedos Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 93%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı.

seri katil filan olur

1
    0 Yorumla
  • Matraxwoman
    Matraxwoman Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

Sevgisizlik kabullenilme çabası getirir.

1
    0 Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Sinirli, narsist, bencil

1
    0 Yorumla
  • dijitalfoto
    dijitalfoto Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    1 yıl

en ufak bir ilgiyi sevgi sanar kanar..

1
    1 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Kesinlikle ✌️👏

Yorumla
  • BiliyormBununAdı_AŞK
    BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et
    Master Yaş: 34
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Kötü kalpli olur cadı olur

1
    0 Yorumla
  • Bellaaa_
    Bellaaa_ Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl

Hırçın, saldırgan

1
    0 Yorumla
  • SorryImnotreadyyet
    SorryImnotreadyyet Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Benim gibi olur

1
    0 Yorumla
  • Nurhvl34
    Nurhvl34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    1 yıl

Kötü biri olur

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Ödüyorum

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Sevgisiz olur

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Merhametsiz oluyorlar

1
    0 Yorumla
  • Cielos-M
    Cielos-M Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    1 yıl

Şanssız olur

1
    0 Yorumla
  • afrraaa34
    afrraaa34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 20
    1 yıl

Sorunlu

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sevgisiz büyüyen insan nasıl olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgisiz büyüyen insan nasıl olur? 44 cevap verildi
Sevgisiz büyüyenler ne olur acaba? 5 cevap verildi
Sevgisiz büyüyenler büyüdüklerinde nasıl olurlar? 26 cevap verildi
Sevgisiz büyüyen insanlar? 24 cevap verildi
Sevgisiz büyümek? 6 cevap verildi
Sevgisiz büyümek? 2 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sevmediğiniz bir yemeği zorla yer misiniz?
  • Ev İnterneti için hangi operatörü kullanıyorsunuz?
  • Özel bir tarafınız var mı?
  • Bazı insanlar neden sevgi gördükçe iyileşmek yerine daha da rahat davranmaya başlar?
  • Dondurmayı külahla mı yemeyi seversin, kapta mı?
  • Kızlar dürüst olun, profilime bakınca delikanlı ve sempatik tipim var mı?
  • Sitede sizin için özel biri var mı?
  • Ne derece takıntılı, saplantılısınız?
  • İnsanları kudurtmayı sever misiniz?
  • Sevgili ile her gün buluşmak ister miydin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨