Ben bu söze inanmıyorum, "Ben Böyleyim" diye bir şey yoktur, "Ben Sana Karşı Böyleyim" vardır, görselde ki yazıya katılıyorum...

Ben bu söze inanmıyorum, "Ben Böyleyim" diye bir şey yoktur, "Ben Sana Karşı Böyleyim" vardır, görselde ki yazıya katılıyorum...

Ayten Alpman'ın Ben Böyleyim şarkısı geldi aklıma. Ben de demiştim omurgasız birisine Ben Böyleyim diye ve omurgasız kişi kaldıramadı bu sözüme, delirdi delirecise. Benim kendisine resti çekmemi istemedi çünkü narsist, bazı kişiler bu sözü kendilerine meydan okuyuş, resti çekiş olarak görür. İstiyor ki onun kuklası oluyum lakin kendisi kime ne kadar değer vermek istiyorsa öyle değer verecek, ben de gık demeyeceğim, onun verdiğine razı olacağım, ben böyleyim demek gibi bir hakkım da yok benim. Evet ben böyleyim işine gelirse, işine gelmezse de benimle uğraşma defol git, düşünüyorum da benim kendisine söylemem gereken nahoş sözleri o bana söylemiş, güler misin ağlar mısın yani. O söz bazen sınırlarını korumak için söyleniliyor lakin diğer manada da söyleniliyor tabii ki. Bazıları bu sözü söylemeyip bu sözü söyleyecek davranışlarda bulunuyorlar, üstelik sınır ihlali yaşamıyorlar da, saygısızlığa maruz kalmıyorlar da, bazıları işine gelene işine geldiği gibi, onlar vizyonsuz, ona gelince sen öyle olmuyorsun ama, böyle kişiler kendilerine verilen değeri taşıyamayan ve kaldıramayan kişilerdir, saygı beklerler lakin saygı göstermezler, bana değer verilecek ama ben değer vermeyeceğim, ben ona fesatlık yapacağım ama bana fesatlık yapmayacak kafasında olan kendileriyle kavgalı kişilerdir bunlar, değer vermeyi de bilmiyor değillerdir ki işlerine gelene, canının istediklerine çok güzel değer veriyorlardır, niye böyle yapıyorsun diye sorsan suçlu sen olursun, herkesi de doldururlar sana karşı, böyleysen beni hayatında tutma , hayatımdan defol git kuklalarını üstüme salmadan, kuklalarınla defol git. Bana bu sözü söylemese de, ben sana karşı böyleyim ayrımcılığını, adaletsizliğini hissettiren, yaşatan kişiye kime nasıl olursan ol beni alakadar etmez, sana bugüne kadar yaptığım tüm iyilikler, hediye almama rağmen hediye almaman ama diğerlerine hediye alıyor oluşun, iyiliklerime kötülükle karşılık vermen hepsi yüzümün gözümün sadakası olsun, hayatımda yer işgal etme ve defol git, yokluğun beni bahtiyar eder'' derim. Benim yokluğum böyle bir yaratığa olur, böylesi kişileri yokluğumla cezalandırdım kendimi kurtarıp. Ben bana değer verene değer veriyorum, değer vermeyene de şu kadarcık değer vermiyorum.
Gerçekten sana değer veren kişilerin farkında mısın?
Farkında olduğumu düşünüyorum, farkındayım.
Bunun farkındaysan sıkıntı yok, çoğu kişi bunun farkında bile değil...
Evet kesinlikle buna katılıyorum. O kişi her zaman öyle değil, sana karşı öyledir. Çünkü ya sana uzaktır gönlü, ya senin iyiliğin O'na fazla geliyordur.
Cevap
0Cevap
İlişkide fedakarlıklar olacak tabi ki ama en başta nasıl olduğunu bildiğimiz insanı değiştirmeye çalışmak manasız değişmez zaten
Bende katılıyorum.
İnsanlar için imkansız yoktur.
İmkan üretmek vardır.
Ben de böyleyim işine gelirse diyorum 😂
Aynen oyle ağzına sağlık
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?