@userzehra7 eşe hizzmet etmek, hamile kalmak, çocuk doğurmak, bir ömür boyu o çocukla uğraşmak ve stresten ötürü daha erken yaşlanmak, çökmek, sonra üstüne kocanın gelip sen değiştin seni artık sevmiyorum demesi.
@yağmur_Türkoğlu erkeklerin yaptığı her şeyi artık kadınlar da üstlendi ve ortak hareket ediliyor ama kadının yükü yine kadının omzunda. Evet yardım eden erkekler var ama adı üstünde sadece yardım, paylaşmak yok. Kadın iş hayatını paylaştı da erkek ev işlerine sadece yardım ediyor işte
ya kızlar kendinize gelin Türkiyede yaşıyoruz ya yalandan 2 gün işe yardım eden erkek yardımsever erkek olmuyor, bunlar köprüyü geçene kadar her zaman maske takar, evlenince iş işten geçer.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
insan olmak daha zordur
Edebiyat yapma iki seçenek var
İkisi de zor seçeneğinden ne anlıyorsun sen?
Hayvan olmak da zor ona bakarsan
Özellikle ülkemizde kadın olmak daha zor her anlamda
İkisinin de zorluğu var ama kadın olmak kat kat zor
Turkiyede kadın olmak.
Türkiyede kadın olmak diğer ülkelere kıyasla daha iyi aslında 🥲
ya bence erkeklerin hayatı zor iş var aile çocuk tabi kadınlarında zor ama erkekler 1 tık dahazor
@userzehra7 eşe hizzmet etmek, hamile kalmak, çocuk doğurmak, bir ömür boyu o çocukla uğraşmak ve stresten ötürü daha erken yaşlanmak, çökmek, sonra üstüne kocanın gelip sen değiştin seni artık sevmiyorum demesi.
@yağmur_Türkoğlu yani ama tüm erkekler böyledeğil mesela karısına yardım eden eşlerde var bu inkar edilmemeli
@yağmur_Türkoğlu erkeklerin yaptığı her şeyi artık kadınlar da üstlendi ve ortak hareket ediliyor ama kadının yükü yine kadının omzunda. Evet yardım eden erkekler var ama adı üstünde sadece yardım, paylaşmak yok. Kadın iş hayatını paylaştı da erkek ev işlerine sadece yardım ediyor işte
ya kızlar kendinize gelin Türkiyede yaşıyoruz ya yalandan 2 gün işe yardım eden erkek yardımsever erkek olmuyor, bunlar köprüyü geçene kadar her zaman maske takar, evlenince iş işten geçer.
tarihin en büyük yalanı, tüm erkekler böyle değilmiş, böyle olmayan erkekte en fazla 1 hafta böyle değil.
@yağmur_Türkoğlu tamam abla sakinol
@yağmur_Türkoğlu kendinize gelin derken? Hemfikiriz zaten 😂
Kadinlik bu devirde cok zor
Tabiki de erkek, tartışmaya kapalı
Kadın ılmak bence
Kadın olmak
Erkek olmak zordur