Kişilik & Karakter Harika sohbet ettiğin kişi fotoğraf attığında hayal kırıklığı yaşadınız mı? laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ama çok güzel sohbeti var aldırış etmezmisin yoksa anında engellermisin? Harika sohbet ettiğin kişi fotoğraf attığında hayal kırıklığı yaşadınız mı? Cevapla Fotoğraf Soruları Engel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Ben sohbete devam ederim gadası 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Yaşadım tabi, bi keresinde kameram açılmıyor çalışmıyor demiştim ortadan kaybolmuştum 1 0 Yorumla
Mehmet_2 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 95% 1 yıl Önemli olan sana iyi gelmesi ve konusmaksa hiç önemli degıl 1 0 Yorumla
DrrFeelgood Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Anında engellenmez kırmadan yavaş yavaş sohbet bitirilir. Bu hassas işi sadece işin gurmeleri yapabilir. 1 0 Yorumla
iyi_insan_severim Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Engellemem bir süre daha konuşurum. Çünkü her insanın bir gururu var 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. O yüzden erkeklerden foto istemeyin shhss eğer reel a dönmeyecekse 😂 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Fotoğrafını görmediğim tiplerle sohbet etmiyorum, vaktimiz değerli 0 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hep arkadaşane konuştuğum için kimseden fotoğraf istemedim ve göndermedim. 0 0 Yorumla
yaşlandıkbeaa Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl O yüzden fazla beklentiye ne girerim ne girdiririm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Erkeklerin özeti yukarıdaki gibiKendi tiplerine bakmıyor karşıdakine laf atıyor Yüz vermiyorsa o bile diyorlar. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Haha yok be aldırış etmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Site ee kadın üyeler 😂😂 1 6 Yorumla laydbirdmira 1 yıl Ee ne yaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl De o de ne cahilsin 😂 Yorumla laydbirdmira 1 yıl Sus bee manyak 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haha şaşkın 😂😂 Yorumla laydbirdmira 1 yıl Mikrop şey sende hıh 🤣🤣😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zir deli 😂😂 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ksnin olası sorunlarından biri de bu 😄 2 0 Yorumla
Seefdrsn Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 382 cevap paylaştı. Sohbet ediyorsam pek umurumda olmaz 1 0 Yorumla
Hortlaklalaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 728 cevap paylaştı. Yasadım bir kez 😂 1 0 Yorumla
Zehra-gül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Tipi değil kalbi önemli 1 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yaşamadım 1 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ben sohbete devam ederim gadası
Yaşadım tabi, bi keresinde kameram açılmıyor çalışmıyor demiştim ortadan kaybolmuştum
Önemli olan sana iyi gelmesi ve konusmaksa hiç önemli degıl
Anında engellenmez kırmadan yavaş yavaş sohbet bitirilir. Bu hassas işi sadece işin gurmeleri yapabilir.
Engellemem bir süre daha konuşurum. Çünkü her insanın bir gururu var
O yüzden erkeklerden foto istemeyin shhss eğer reel a dönmeyecekse 😂
Fotoğrafını görmediğim tiplerle sohbet etmiyorum, vaktimiz değerli
Hep arkadaşane konuştuğum için kimseden fotoğraf istemedim ve göndermedim.
O yüzden fazla beklentiye ne girerim ne girdiririm
Erkeklerin özeti yukarıdaki gibi
Kendi tiplerine bakmıyor karşıdakine laf atıyor
Yüz vermiyorsa o bile diyorlar.
Haha yok be aldırış etmem
Site ee kadın üyeler 😂😂
Ee ne yaa
De o de ne cahilsin 😂
Sus bee manyak 🤣🤣
Haha şaşkın 😂😂
Mikrop şey sende hıh 🤣🤣😂
Zir deli 😂😂