İnternet & Teknoloji Buradan konuştuğunuz bir kişiden hiç fotoğraf aldınız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl #güncelBir kere de süper soru seçin sevineyim ya, hiç süper soru seçilmedi sorularım 😅 Buradan konuştuğunuz bir kişiden hiç fotoğraf aldınız mı? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 761 cevap paylaştı. Normal fotoğraf atan oluyor takip listemdeki bir kaç kişi rutin günlük hayatından resim atan oluyor onun dışında olmuyor 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Anladım abla Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 614 cevap paylaştı. evet bir çok kişiden aldım.. bazıları kendi bile yolladı istemeden 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Hm şanslısın o zaman abi Yorumla Barmecide 1 yıl sanırım öyle ;) Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Nude aldım, gerçek olduğuna inanmayıp kağıda ismimi yazıp fotoğraf atmasını istedim ve attı 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Olum uğraşma öyle şeylerle 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sonra engeli bastım zaten uğraşmadım😂 Yorumla Soran 1 yıl İyi yapmışsın be Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. Aldığımda oldu , attığımda oldu 3 0 Yorumla
Hello-o_o-o Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aldim 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Çoğunlukla karşıma çıkıyorsunuz bu arada 😃 Yorumla Hello-o_o-o 1 yıl Olabilir normal Yorumla Soran 1 yıl Tabi 🙂 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aldım 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Almadiğim gün yok ki 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Çapkınsın yani sjsjs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahha biraz var galiba Yorumla Soran 1 yıl 😄😄 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 962 cevap paylaştı. kafa dengiyse ewet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Normal fotoğraf atan oluyor takip listemdeki bir kaç kişi rutin günlük hayatından resim atan oluyor onun dışında olmuyor
Anladım abla
evet bir çok kişiden aldım.. bazıları kendi bile yolladı istemeden
Hm şanslısın o zaman abi
sanırım öyle ;)
Nude aldım, gerçek olduğuna inanmayıp kağıda ismimi yazıp fotoğraf atmasını istedim ve attı
Olum uğraşma öyle şeylerle 😅
Sonra engeli bastım zaten uğraşmadım😂
İyi yapmışsın be
Vallahi aldım da attım da
Aldığımda oldu , attığımda oldu
Aldim
Çoğunlukla karşıma çıkıyorsunuz bu arada 😃
Olabilir normal
Tabi 🙂
Aldım
Almadiğim gün yok ki
Çapkınsın yani sjsjs