Bol ketçap gibi bolca küfür eden arkadaşım var
Iyy nefret ederim benden uzakta gebersin
Arada sırada ben bile küfür ediyorum sorun olmaz
Polise şikayet ederim xd
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Açıkçası küfür hayatının bir parçası haline gelmiş biriyle uzun vadeli bir ilişki düşünemem. Arada bir, sinirlendiğinde kaçan kelimeler olabilir ama sürekli küfürlü konuşan biri saygı konusunda sıkıntı yaşatır. Özellikle tartışmalarda küfür ediliyorsa işin tadı kaçar. İlişkide en önemli şeylerden biri iletişimdir, ve küfürlü bir dilin olduğu yerde sağlıklı iletişim zor olur.
Saygıyı zedeler hocam dikkat edilmesi lazjm
Kesinlikle
Küfür kullanmayı sevmiyorum. Küfür yerine daha yaratıcı hakaretler etmeyi ve ruhsal anlamda gerçekten düşündürücek, yaralayacak şeyler kullanmayı seviyorum.
Küfür çok sıradan ve cinsellikten ileriye giden bir şey değil. ne anlatmak isteniyor anlamıyorum da, gereksiz
Cevap
10Cevap
Hayır Polise şikayet ederim xd
Ettiği küfürler karşılığında kumbaraya her seferinde 20'lik atacaksa neden olmasın? Tatil birikimimiz olmuş olur 😂
Zeki kadınsın 🤣
Kurarım karşılıklı ederiz ama bir şartla birbirimize etmicez, başkalarına edelim sllslxlskx
Puahah xd
Bilmem ama bünyem alışkın değil. Sevmediğim şey küfür.
Hic sevilecek yani yok hocam
Aynen hocam.
Hayır ne ilişki kurardım ve ne de dostluk.. İnsan dili güzeli konuşmalı..
Üslup sözcükleri seçme ve kullanma sanatıdır. Küfür etmek yerine tariz igneleme dokundurma veya mecaz veyahut ironilerden faydanılabilir
İmkanı yok. Çiftler arasında ki küfür kotasını ben dolduruyorum. Partnerimin kibar ve nezih olmasını tercih ederdim.
çok zor Sürekli küfür eden biriyle iletişim kurmak hassasiyetimi zedelerdi. Saygı ve uyum bir ilişkide çok önemli.
Küfür sevmem her şey saygı çerçevesinde olmalı tartışma bile
Kelime hazineme güvenirim. Küfür etmem ve edilmesinden de hoşlanmam.
Arada sırada bende ediyorum şimdi bir sey demem ayıp olur
Hayir kuramam arkadașlariyla istedigi kadar küfürlü konusa bilir bana hariç
Etsin kadın küfürü güzel la bı de hayvan diyor ya delirtiyor ak karisi
En nefret ettiğim şey küfür ama ne yazık ki sevdiğim insanda küfürbaz onu her haliyle seviyorm 😁😒
küfürsüz sohbet olmaz ana bacı katmadıkça sıkıntı yok
Çarşı küfüre karşı
He valla. İki tane küfürbaz, küfür ede ede ömrümüzü geçiririz.
🤣🤣🤣🤣
Dozajında olsa yeter
Seks sırasında dirty talk olmazsa olmaz...
Hayır küfürbaz haydolar uzak dursun 😄
uzak dursun
benden uzak
Kuramam
Kuramam
Hayır
Kurarım
Muhatap dahi olmam.
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?