Sadece size karşı değil genel olarak herkesle kavga eden biri ile.

Sadece size karşı değil genel olarak herkesle kavga eden biri ile.

Hayatta olamam. Onunla ayrı uğraşıp kavga ettiği kişilerle ayrı uğraşmak kolay mı? Sürekli başı ağrır insanın. Sürekli tartışma, gerilim, huzursuzluk içinde bir ilişki yürütmek ne duygusal olarak sağlıklı olur, ne de uzun vadede sürdürülebilir. Herkesin arada sinirlendiği, gerildiği olur. Bu normal. Ama eğer biri her şeyde kavga çıkarıyorsa, anlayış yerine saldırganlıkla yaklaşıyorsa, o ilişki zamanla sevgi değil stres üretir. Sevgi dediğin şey sakinlik getirir, güven verir. Sürekli diken üstünde olacağım bir ilişki bana göre olmazdı. Yani anlayışlı, olgun, konuşarak çözüm arayan biriyle olmak çok daha sağlıklı. Kavga edip sonra "aşk bu işte" diye geçiştirmek, romantik değil; yorucu. Bence kimse, ruhunu yoran bir sevgiye mecbur değil.
Kavgacı olmak fazlasıyla sıkıcı ve ürkütücü, üstelik güveni yaralar. Öyle birinin aşktan önce tedaviye ihtiyacı var demektir. Öfke kontrolü önemli bir karakter özelliğidir. İnsan sevgilisiyle birlikte gülmek, eğlenmek, birlikte yaşama sevincini hissetmek, hayatın sıkıntılı yönleriyle birlikte başa çıkabilmek ister.. Her olur olmaz sebepten kavga eden, sinirlenen, öfke patlamaları yaşayan bir şahıs herşeyden önce ruh sağlığına dair tedaviye ihtiyaç duyan biri olsa gerek.. Kadın veya erkek farketmiyor kavgacı olmak her açıdan ürkütücü bir durum, isterse en güzel, en yakışıklı, en zengin kendisi olsun, kavgacı ve şirret biri insanın hayatında tamiri mümkün olmayan travmalara yol açar ve kişiye her daim gereksiz yere stres ve mutsuzluk yükler..
Herkesle kavga edebilen biri bi kere kendiyle barışık değildir. Kendini sevmiyordur, kompleksli, alıngan, agresif ve pasif karakterdedir. Öyle biri de sevgilim olma şerefine nail olamaz zaten ahahahahahahahs
Hayır bu çok zor. Sürekli kavga etmek için bahane arayan veya yanımda başkalarıyla kavga eden üstüne argo konuşan Biriyle sevgili olmam. Toksit giden ilişki istemem. Ama sürekli kavga da yorar insanı ya..
Yaa ben çok zorlanırdım açıkçası! Hani tamam tartışma, sürtüşme bazen ilişkilere renk katıyor ama sürekli kavga eden biriyle hayat çekilmez olur bence. Hep gergin enerji yayar, bu da insanın iç huzurunu bozar. Sevgi ve anlayış varken kavgaya gerek yok bence, farklı bir tarz benim ❤️✨ Ama seven de sevebilir, hayatta her şey mümkün diyor! 😅
Cevap
22Cevap
Hayır olmam. Kaos sevmiyorum. Sakinlik, huzur lazım
Hayır sürekli polemik demek bu da ilişkiyi zedeler..
Yok istemem. Kavgacı erkek beni rahatsız ediyor
Evet çatır çatır kavga etmeyi severim sjhs
Hayır ben olmam tabi ki de
olur olur saçlarını bile yolarım...
https://www.instagram.com/p/CtcTDBBJnuT
Olamam, sevmiyorum kaostan zevk alan, huzur bozan tipleri.
Rahat, relax bir kadınım ben, gereksiz gerginlikler yaratanlara tahammülüm yok.
Hayır, bunu asla istemem
Kavgacı, kıskanç, abazan erkekle sevgili olmayı bırak, evlenmeyi hiç kimse istemez bea 😃
😄
Kavgası benimle ise konuya göre baş edilebilir ilişkide, ama herkese karşı ve sakinleşmekte de zorlanan bir yapıdaysa zor olur
Hayır olmam, gereksiz tartışmalar içerisine giren ve her zaman herkesle kavga eden biri ile sağlıklı bir iletişim sağlanmaz
Geçimsiz insanlardan haz etmiyorum benle zaten etmesin hsjdkd
Kavga sebebine göre alnından öpmesini biliriz 😄
Kavgayı beni korumak için yapıyorsa hoşuma gider
Hiç sevmem, huzur, mutluluk verdiğim gibi huzur vermeli
Hayır en nefret ettiğim şey asla sevgili olmam kavgacı biriyle sonra birbirimizi yeriz 🤣
Toksik yapıya sahip biri benim gönlümü zaten kazanamaz sevgili olmam
Herkesle kavga eden büyük ihtimâlle benimle de kavga etmeye çalışır. Sevgili olamam
Hayır olamam genelde böyle kavga sever tiplerden de hic haz etmem sadece sevgili için değil
Ben çok hoşgörülğyum ama buna katlanamam. Auramı bozar
Herkesle her durumda ise çok zor. Ama herkes ile bazı kırmızı çizgiler için ise olabilir.
Sürekli bir kaosun içinde olmak istemem.
Yok olamam
Daha babam bana bagirmamis elin oğlu mu bagiracak kizicak shshsusuud
Kaos falan severim tamam ama sürekli birilerine hırlayan biri olsun istemem yanımda ya 😀😀
Erkeklerin kavgası beni bir hayli korkutuyor çünkü ne yapacakları hiç belli olmuyor.
Yok uğraşmam vardı öyle biri kadar rahatsız oldum ki birine bulaşmasa bile küfür ediyordu görüşmeyi kestim o yanımda öyle oldukça ben stres oluyordum bu kadar nefret dolu birini istemiyorum.
Sürekli tartışma ve gerginlik varsa zor. İlişki dediğin huzur vermeli, savaş alanı değil. Tartışmak normaldir ama kavga huy olmuşsa yürütmek çok yıpratır.
Olmam hatta flört sürecinde hep gözlemlerim bunu , öfke kontrolü var mi yok mu kontrollü mu diye bence bunlar cok onemli cizgiler
Ben zaten kavgacıyım bide kendim gibi biri ile yapamam asla
Kavgacıyla değil; tatlı sert sevenle işim olur. 🫶🏼
Benimle kavga etmiyosa sorun yok
Allah onun b. elasini versin 😂
Kavgacı biriyle değil sevgili, arkadaş bile olmam.
Hayır çekilecek dert değil
Hayır huzur istiyorum… kaos sevmem…
Huzursuzluk olur devamlı istemem
olmam huzursuzluk sevmiyorum
Olmaz ya , bir sire sonra huzur bozulur
Hayır aşırı kavga insanı yıpratır.
Hayır olmam çekilmez bir çileyle uğraşılmaz...
Neden olayım ki hayatımda huzur istiyorum kaos değil …
Olamam. Başımı sıkıntıya sokmasın.
Aman Allah korusun..
Mümkün değil
Hayatım da huzur istiyorum açıkçası.
Olamam. Olmak istemem. Sürekli başını belaya sokar
Hayır olamam tabiki de
Asla benden uzak dursun 😅
Olsam bile huzursuz olurum eminim ki. Hoş değil
Gerginlikten hiç hoşlanmam
Herkese kavgalı olsun bana kedi🐑😀
Olamam. Varsa öyle huyu ben görmeyim mümkünse
kavgacı huysuz biriyim