Doğru anda duyduğumuz, doğru bir söz hayata bakış açımızı tamamen değiştirebilir..

Doğru anda duyduğumuz, doğru bir söz hayata bakış açımızı tamamen değiştirebilir..

Sanırım şu an gerçekten biraz huzura ve anlayışa ihtiyacım var. Kendimi bir şekilde güven içinde hissetmek ve içsel olarak rahatlamak istiyorum. Hayat bazen yoğun ve karmaşık olabiliyor, ama birisinin sadece seni dinlemesi, seni yargılamadan anlayabilmesi çok kıymetli. Buna gerçekten ihtiyacım var.
Şu anda en çok “Her şey yoluna girecek, sabret” gibi sözlere ihtiyacım var. Bazen hayat üst üste yorar, insan kendini sıkışmış hisseder ama aslında hiçbir şey sonsuza kadar aynı kalmaz. Zor zamanlar da geçer, iyi günler de gelir. O yüzden, içimde bir yerde her şeyin düzeleceğine dair bir inanç hep olsun istiyorum. “Sen güçlü birisin, bunun da üstesinden geleceksin” gibi cümleler duymak da insana iyi geliyor. Çünkü bazen insan kendi gücünü unutuyor ve birinin hatırlatmasına ihtiyaç duyuyor. Şu an en çok, içimi rahatlatacak, bana güven verecek sözleri duymak isterdim.
Şu an en çok, "Her şeyin bir vakti var, sabret ve yoluna devam et" gibi sözlere ihtiyacım var. Bazen insan aceleci davranıyor, bazı şeylerin hemen olmasını istiyor ama hayat öyle işlemiyor. Zamanı geldiğinde, emek verdiğin şeylerin karşılığını alıyorsun. O yüzden sabır ve azimle ilerlemek en doğrusu. Bunu kendime hatırlatmam gerekiyor.
Hayat, anlarda yaşanırken, uzun uzun süreli hayaller kurma. Uzaklara hayaller kuran insan hem zaman hemde hayat olarak herşeyini tüketir.
EİC Teşekkür ederim
Cevap
24Cevap
hiçbir söze ihtiyacim yok butun söylenen sözler bana yalanmış gibi geliyor ben senin yanındayım diyorlar bir bakiyoruz pufffff olmuslar
Seni özledim , ve bir iş yerinden bir hafta izinlisin dense sanki her şey daha güzel olurdu
seni seviyorum iyi ki varsın gibi sözler
Arabanı istediğin fiyata satmışsın denilmesi gadası
şu an tek ihtiyacım olan şey , ben seni affettim kulum ve dua ettiğin kişileri de bir vesile ile mutlu ettim olurdu. Ama tabi bunun yeri burası değil dünya aldatıcı yanıltıcı. Rabbimden daha fazla kimse mutlu etmez beni, gerçi Kur'an'ı Kerim var o da Rabbimin sözü zaten
Seni kıskanan çekemeyen kim varsa kendi versiyonunun en iyisi ol ve dahada kudurt! Şu kısacık ömrü başkalarına haset ederek kıskanarak gecınen kim varsa düşüne düşüne beyinlerini yesinler..
Üvey evlatsın gerçek ailen dünyayı öğren diye böyle poktan hayatı yaşattı şimdi gerçek zengin ailen seni almaya gelecek
Aşk bir sevgi önünde olan sözlere çok ihtiyacım var çünkü uzun zamandır bu sözleri duymuyorum belki onlara özenmiş ve Hasretle bekliyorum
يَا عِبَادِ لَا خَوْفٌ عَلَيْكُمُ الْيَوْمَ وَلَٓا اَنْتُمْ تَحْزَنُونَۚ
Ey kullarım! Bugün size korku yoktur. Siz üzülmeyeceksiniz."
Valla Allahtan başka birşeye olan ihtiyaç diye birşeyi hayatımdan çıkaralı çok oldu.
Bakış açısı değiştirecek sözler söylemek, kendi duygularını düşüncelerini iç sevgisine ulaşır.
Sen aklına koyduğun herşeyi başarırsın. Gücünde var sevginde denmesini😂
Şu an sözden ziyade sessizliğe ihtiyaç var. Demesin kimse bişey 😄
Hayata bakış açımı değiştirecek sözler yok, davranışa yansımayan hiçbir şeye inancım yok
Destek olunmaya birinin elimden tutmasına gerçek samimiyete ben senin yanındayım
"Dünyada cok sıkıntı çektin , gel gir cennetime"
İş konuları ancak mutlu ederdi.
Bir söze ihtiyacım yok
Maaşına %60 zam yaptık.
İçinden geleni söyle bakalım
Sevilmeyii duymak isterdiim
Emekli maaşlarına yüzde elli zam
Daha çok sevgi sözcükleri olabilir.
Yarın bayram , ramazan bitti😂😂
Kesintisiz 10 saat uyuyacaksın.
Özür dilerim her şey için…
mentalim sözlerle düzelmiyor
Bilmem konuya göre degişir bu duymak istediklerim
Yiğidim Halilim aslanım koçum..
her şey hayal ettiğin gibi olacak. Sabret
şu an bol paraya ve cilvesi bana olan manita tarafından şappır şuppur öpülmeye ihtiyacım var
Seni çok ama çok seviyorum
Bediüzzaman Said Nursi'nin sözlerine.
Bu döngüyü kıracaksın. Umudunu kaybetme.
Seni seviyorum sözüne
Başarabilirsin
Altı dolu sözlere…
Sözlere değilde, kendimi bulmaya ihtiyacım var.
Okşama ya sevilmeye
Hiçbir şeye
Yalnızken aç
Gel bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?